Home > Over Klik Proces

Wat Klik Proces Uniek Maakt

Illustration
  • 6 Jaar ervaring

 

Al ruim 6 jaar is ons gehele team bezig met websites, Google, bezoekers, testen en meten. Iedere dag werken we hard om beter te worden. Na ruim 6 jaar kennen we niet alleen de kneepjes van het vak, maar hebben we ook bijzonder effectieve technieken gevonden (die bijna niemand toepast) en een bewezen werkend stappenplan ontwikkeld.

  • Werkt Vanuit Jouw Bedrijfsdoelen

 

De vindbaarheid en effectiviteit van een website structureel verbeteren kan alleen, wanneer de bedrijfsvoering daarvoor is ingericht. Te vaak zien we projecten vastlopen, omdat het bedrijf niet goed is ingericht op de te hanteren strategie. Daarom stellen we altijd een concrete strategie en stappenplan op, die past binnen jouw bedrijfsvoering.

  • Bewezen Werkwijze

 

Voor vele websites is een bijzonder goed resultaat neergezet. Dankzij de vele jaren ervaring, projecten en testen hebben we een bewezen werkwijze ontwikkeld. Deze werkwijze kan in iedere branche worden toegepast om websites te verbeteren.

Maar je hoeft ons niet op onze prachtige blauwe ogen te geloven. Bekijk wat bestaande klanten zeggen over Klik Proces.

  • Geen Contracten

 

Contracten, Nee! Dat is voor bedrijven die te weinig waarde toevoegen. Voor bedrijven die geen vertrouwen in elkaar hebben. Bij ons hoef je NOOIT een contract af te sluiten. Je kan de samenwerking stoppen wanneer je wilt.

  • Objectieve Rapportage

 

Wij kunnen veel vertellen en doen, maar met een objectieve rapportage weet je zeker dat het feitelijke informatie is. Dat je weet wat de voortgang is en of dat binnen het gestelde plaatje past. Daarom ontvang je altijd objectieve (door software gegenereerde) rapportages. En vertrouw je het niet? Dan kan je altijd een eigen software product of een second opinion aanvragen. Graag zelfs! Ons resultaat zal voor zich spreken.

Team van Klik Proces

6 jaar geleden begonnen als zzper die tijdens zijn studie wat bijverdiende. 3 jaar geleden de keuze gemaakt om niet voor een baas aan de slag te gaan, maar om Klik Proces verder uit te bouwen. Nu weer 3 jaar verder zitten we met een prachtig team van 11 medewerkers te werken in ons kantoorpand in Bodegraven.

De reden voor deze sterke groei? Resultaat gecombineerd met heldere en eerlijke communicatie. 6 dagen per week, 52 weken per jaar. Maar geloof ons niet op ons woord. Wij hebben liever dat je onze klanten op hun woord gelooft. Bekijk wat klanten zeggen over Klik Proces.