Klim jij graag in de pen om er vervolgens weer met toffe gastblog uit te vallen? Beschik jij over kennis van internetmarketing en ben je bereid om stukken te schrijven die mensen inspireren, prikkelen en motiveren? Dan kan het zomaar zijn dat jij de gastblogger bent die wij zoeken.

De website van Klik Proces is niet alleen een digitale etalage voor de werkzaamheden, maar ook een verzamelplaats voor enthousiastelingen op het gebied van internetmarketing. Netwerken, informatie uitwisselen, updates en ontwikkelingen bespreken.

Welnu, internetmarketing is natuurlijk een ontzettend breed begrip. Wij plaatsen met enige regelmaat gastblogs van tekstschrijvers die gaan over de onderstaande onderwerpen:

  • Zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • Conversie optimalisatie
  • YouTube
  • Voice
  • Podcasting

Gastblogger gezocht

Gastblogger gezocht – wat wij vragen van onze bloggers?

Onze blogs beschikken over minimaal 1000 woorden. De tekst wordt aangekleed met afbeeldingen en vormt zo een interessant artikel voor alle lezers.

Cheese, klik, klaar! Zou je zo vriendelijk willen zijn om zelf foto’s aan te leveren? Het zou fijn zijn als de foto’s van voldoende kwaliteit zijn en wat toevoegen aan jouw gastblog.

Wij zijn benieuwd naar wat jij vindt! Er worden gastbloggers gezocht, geen kopieermachines. Onze tekstschrijvers kiezen eigen woorden en maken eigen zinnen.

Een goed gastblog gaat wat ons betreft over alles wat internet marketing te maken heeft. Kennis delen = passie vermenigvuldigen.

Er worden bloggers gezocht die tekst kunnen schrijven voor ondernemers en marketeers.

Het doel is inspireren, informeren of het aanbieden praktische tips.

Je mag zo vaak een gastblog aanleveren als je zelf wilt.

Dit is wat we niet zoeken

… Blogs die uitpuilen van de schaamteloze zelfpromotie. Het is oké wanneer je iets van jezelf laat zien, maar we zoeken geen tekstschrijver die een reclameblog schrijft.

… Onrealistische artikelen. Er wordt een realistische gastblogger gezocht, geen wonderdokter of tussenpersoon die een unieke snel-rijk-worden formule heeft.

Dit is wat het jou oplevert

Ook niet onbelangrijk natuurlijk. Een goede tekstschrijver is van waarde van vrijwel iedere website, dus er staat logischerwijs ook wat tegenover. Naast het feit dat het een manier is om jouw ideeën en gedachten te ventileren, zorg je ook voor meer verkeer naar jouw website. Mede dankzij de vrij sterke positie in de zoekmachines zal de gastblog door veel bezoekers gelezen worden.

Iedere tekstschrijver blogt onder zijn of haar eigen naam. Dit is natuurlijk goede reclame voor jouw digitale pennenstreken. Bovendien krijg je een eigen online profiel met daarin een link naar jouw eigen pagina. Mooi toch?

Daarnaast, want dit is de echte reden waarom je wilt gastbloggen, mag je zoveel backlinks in de tekst verwerken. Dus ook naar je eigen site(s) en artikelen. Zolang het er maar goed uitziet.

Aangenaam kennis te maken…

Wij zijn Klik Proces! Ben jij de gastblogger die wij zoeken, stuur dan een e-mail naar info@klikproces.nl met daarin jouw naam, website en motivatie. Dan nemen we daarna contact met je op met betrekking tot onze samenwerking. Vinden we leuk! Wij kijken uit naar jouw e-mail.