Op zoek naar online marketing voor verloskundigen? Klik Proces is jouw partner. Met ruim 8 jaar ervaring zijn wij experts op het vlak van online marketing voor verloskundigen. Door onze adequate werkwijze brengen we jou naar de online top. We gebruiken allerlei manieren van online marketing, zoals SEO, Google Adwords en conversie optimalisatie. Kies er nu voor om jouw winst een boost te geven en maak een afspraak met ons!

Pluspunten van Klik Proces

Creatieve content van hoge kwaliteit

Alle content die wij schrijven is totaal origineel. Wij lezen ons te allen tijde goed in en schrijven teksten die jouw doelgroep aanspreekt en overtuigt.

Bewezen online marketing trends

We steken veel tijd in het implementeren van de nieuwste trends op internetgebied en in het ontwikkelen van nieuwe marketing technieken. De methodes worden eerst uitgebreid getest, voordat wij ze gebruiken. Wij weten daarom dat onze methodes adequaat zijn om jouw site naar de top te krijgen. 

Niet vast aan een contract

Contracten zijn voor bedrijven die geen vertrouwen in hun klanten hebben. Klik Proces is anders. Wij werken zonder contract en je zit vandaar nergens aan vast. 

Objectieve doelstellingen behalen

We gaan aan de slag op basis van jouw winst en omzet doelen. Hierdoor hebben we objectieve doelstellingen die we maandelijks monitoren. 

Meer dan 8 jaar ervaring

Wij hebben meer dan 8 jaar ervaring met online marketing. In deze tijd hebben we heel veel geleerd. Bovendien hebben we uitermate doeltreffende online marketing technieken ontwikkeld die praktisch niemand toepast.

SEO

Over SEO

SEO is de afkorting voor Search Engine Optimization. Zoekmachine optimalisatie in het Nederlands. Door jouw site zo in te richten dat hij hoog in de resultaten van Google komt te staan, zorgen wij ervoor dat er meer bezoekers naar jouw website komen.

Content

Google waardeert een website met originele content met nuttige informatie. Onze schrijvers schrijven aantrekkelijke teksten die zowel door doelgroep als door Google gewaardeerd worden. 

Linkbuilding

Linkbuilding is er voor zorgen dat jouw site relevante links krijgt vanuit blogs, fora en andere typen websites. Door linkbuilding komt jouw site hoger in Google te staan. 

Het onderzoek

Om pagina’s te schrijven die hoog in de Google zoekresultaten terecht komen, doen we eerst een uitgebreid onderzoek. Gedurende dat onderzoek kruipen we volledig in de huid van jouw potentiële klanten en bekijken we hun zoekverkeer: op lokaal, nationaal en internationaal niveau. Daarnaast doen we ook onderzoek naar je klanten, je concurrenten en je artikelen en/of diensten. Door het onderzoek te doen, ontdekken we wat de beste zoekwoorden zijn om in je teksten te gebruiken. 

Techniek

Je hebt een site met een fantastische inhoud en heel veel links die naar jouw site verwijzen. Maar helaas, de techniek van je website laat het afweten. Dit is onprettig voor je bezoekers en zorgt ook dat je website een lage plaats van Google krijgt in de zoekresultaten. Wij voeren verbeteringen door of bouwen zelfs een nieuwe site. 

Conversie optimalisatie

Door conversie optimalisatie worden de bezoekers op je website ook echt jouw klanten. Je opbrengsten gaan daardoor omhoog. Door jouw site aantrekkelijker te maken en te zorgen dat de site gemakkelijker te navigeren is, gaan de bezoekers veel sneller over tot een aankoop of het invullen van een offerteformulier.

Social media

Tegenwoordig is het groot belang om als bedrijf present te zijn op social media. Hiermee maak je gemakkelijk een verbinding met je klanten. Klik Proces zorgt dat jouw onderneming zich op social media optimaal profileert. We maken bovendien advertenties op social media, waarmee je meer klanten krijgt.   

Google Adwords

Google is veruit de meest populaire zoekmachine op het internet. Het is hierdoor heel uitnodigend om te adverteren op Google via Google Adwords. Als iemand op een specifiek zoekwoord zoekt, ziet hij of zij de advertentie. Hoe meer mensen het zoekwoord gebruiken en des te meer concurrentie er op het woord zit, hoe hoger de kosten van de advertentie is. Wij kiezen het zoekwoord met de beste kosten/kwaliteit-verhouding en wat het beste aansluit bij jouw doelgroep. Vervolgens schrijven we de advertentie zo dat het potentiële klanten overtuigt om naar jouw website te gaan en producten of diensten af te nemen.