Na een SEO Analyse Weet Je Waar Je Kansen Liggen

Hoe goed scoort jouw website al op seo-gebied? Of weet je dat niet en is dat de reden dat je op zoek bent naar een bedrijf dat voor jou een SEO analyse uitvoert?

Een SEO analyse is de basis voor een goede vindbaarheid van jouw website. Tijdens deze analyse bekijken we hoe zoekmachinevriendelijk jouw website op dit moment al ingericht is. Hierbij maken we gebruik van onze kennis, ervaring en diverse geavanceerde tools.

We testen de gebruiksvriendelijkheid van je website en we kijken onder andere naar het gebruik van zoekwoorden en website-techniek.

Na het uitvoeren van een SEO analyse hebben we de huidife SEO-situatie in kaart gebracht voor jouw website. Hierna kunnen we starten met een compleet zoekmachineoptimalisatieplan.

Laat een SEO Analyse Uitvoeren Door Klik Proces

Door een SEO analyse uit te laten voeren door Klik Proces, kom je meer te weten over de vindbaarheid van je website. Na het uitvoeren van de analyse weet je op welke valkken er nog verbeteringen mogelijk zijn voor je site.

5 Zaken Die Aan Bod Komen Bij het Uitvoeren Van een SEO Analyse

We doen een uitgebreid onderzoek naar waar het verkeer op jouw website vandaan komt. Ook kijken we welke pagina’s van je website het meest bezocht worden en welke het minst. Daarnaast besteden we aandacht aan de tijdsduur die iemand op jouw website doorbrengt.

Laadsnelheid

Weleens een trage site bezocht? Dan weet je hoe belangrijk websitesnelheid kan zijn. Niet alleen de bezoeker hecht waarde aan een snelle website, ook Google vindt het belangrijk dat jouw site snel functioneert.

Vindbaarheid

Het is belangrijk dat Google ziet waar jouw pagina’s op de website over gaan en dat de content waardevol is voor de bezoeker. Dit checken we. Ook bekijken we in hoeverre er zoekwoorden op de website staan en of deze op de juiste plekkern op de pagina’s staan. Ook worden de linkbuilding mogelijkheden voor de grootste zoekwoorden in kaart gebracht.

Gebruiksvriendelijkheid

Hoe gebruiksvriendelijk is jouw website? Kan de bezoeker makkelijk vinden wat hij zoekt en zijn actie-knoppen duidelijk aangegeven? Draagt het design bij aan het gebruik van de website? Ook dit nemen we mee in de SEO analyse. Onder gebruiksvriendelijkheid valt ook de mobielvriendelijkheid. In hoeverre werkt jouw website als deze bezocht wordt op een mobiel apparaat?

Errors

Je wilt niet dat je bezoekers afhaken, omdat ze een foutmeldingen krijgen of omdat een bepaalde pagina niet meer bestaat. We brengen gebroken links en pagina’s met foutmeldingen in kaart.

Zoekmachine optimalisatie

Hoe goed scoort jouw website al op seo-gebied? Of weet je dat niet en is dat de reden dat je op zoek bent naar een bedrijf dat voor jou een seo analyse kan uitvoeren?

Een seo analyse is de basis voor een goede vindbaarheid van jouw website. Tijdens deze analyse bekijken we hoe zoekmachinevriendelijk jouw website op dit moment al ingericht is. Hierbij maken we gebruik van onze kennis, ervaring en diverse geavanceerde tools.

We testen de gebruiksvriendelijkheid van je website en we kijken onder andere naar het gebruik van zoekwoorden en de website-techniek.

Na het uitvoeren van een seo analyse hebben we de huidige seo-situatie in kaart gebracht voor jouw website. Hierna kunnen we starten met een compleet zoekmachineoptimalisatieplan.

Laat een seo analyse uitvoeren door Klik Proces

Door een seo analyse uit te laten voeren door Klik Proces, kom je meer te weten over de vindbaarheid van je website. Na het uitvoeren van de analyse weet je op welke vlakken er nog verbeteringen mogelijk zijn voor je site.

seo-analyse

5 zaken die aan bod komen bij het uitvoeren van een seo analyse

1. Websiteverkeer
We doen een uitgebreid onderzoek naar waar het verkeer op jouw website vandaan komt. Ook kijken we welke pagina’s van je website het meest bezocht worden en welke het minst. Daarnaast besteden we aandacht aan de tijdsduur die iemand op jouw website doorbrengt.

2. Laadsnelheid
Weleens een trage site bezocht? Dan weet je hoe belangrijk websitesnelheid kan zijn. Niet alleen de bezoeker hecht waarde aan een snelle website, ook Google vindt het belangrijk dat jouw site snel functioneert.

3. Errors
Je wilt niet dat je bezoekers afhaken, omdat ze een foutmelding krijgen of omdat een bepaalde pagina niet meer bestaat. We brengen gebroken links en pagina’s met foutmeldingen voor je in kaart.

4. Gebruiksvriendelijkheid
Hoe gebruiksvriendelijk is jouw website? Kan de bezoeker makkelijk vinden wat hij zoekt en zijn actie-knoppen duidelijk aangegeven? Draagt het design bij aan het gebruik van de website? Ook dit nemen we mee in de seo analyse. Onder gebruiksvriendelijkheid valt ook de mobielvriendelijkheid. In hoeverre werkt jouw website als deze bezocht wordt op een mobiel apparaat?

5. Zoekwoorden
Het is belangrijk dat Google ziet waar jouw pagina’s op de website over gaan en dat de content waardevol is voor de bezoeker. Dit checken we. Ook bekijken we in hoeverre er zoekwoorden op de website staan en of deze op de juiste plekken op de pagina’s staan. Ook worden de linkbuilding mogelijkheden voor de grootste zoekwoorden in kaart gebracht.

Hoe gaat het verder na de seo analyse?

Na de seo analyse weten we precies op welke punten jouw website al goed bezig is en op welke punten er nog verbetering kan plaatsvinden.

Hierna stellen we graag een uitgebreid en persoonlijk seo plan voor je op om de vindbaarheid van jouw website te verbeteren.

De voordelen van Klik Proces

– Jarenlange ervaring
– Werkt vanuit jouw bedrijfsdoelen
– Bewezen werkwijze
– Geen contracten
– Objectieve rapportage
– Ervaring in meer dan 100 branches
– Al meer dan 140 klanten geholpen

Neem contact met ons op

Heb je vragen over onze seo analyse? Wil je weten wat er nodig is voor jouw website? Neem contact met ons op voor een adviserend gesprek of een vrijblijvende offerte.

Laat ons helpen om jouw website of webshop te laten knallen in Google.