Heb jij een bedrijf in Bodegraven of omgeving en wil je door middel van seo je concurrenten te slim af zijn? Ben je op zoek naar seo in Bodegraven? Klik Proces is een ervaren online marketing bureau uit Bodegraven dat websites lokaal, nationaal of internationaal vindbaar maakt voor een grote doelgroep.

Wil jij met je website gevonden worden door mensen uit Bodegraven? Klik Proces heeft al vele klanten uit Bodegraven en uit de omgeving Bodegraven mogen helpen met hun website. Wij helpen ook jou graag om jouw website te laten stijgen in Google. Neem snel contact op met dé seo partij uit Bodegraven.

De voordelen van Klik Proces

  • Jarenlange ervaring
  • Werkt vanuit jouw bedrijfsdoelen
  • Bewezen werkwijze
  • Geen contracten
  • Objectieve rapportage
  • Ervaring in meer dan 100 branche
  • Al meer dan 140 klanten geholpen

Op zoek naar SEO Bodegraven? Zo gaat Klik Proces te werk

Om jouw website vindbaar te maken voor mensen uit Bodegraven en omgeving, passen we een bewezen werkend stappenplan toe waar jouw website na enkele weken al resultaat uit haalt. Profiteer van onze kennis en expertise:

1. Zoekwoordenonderzoek. Het zoekwoordenonderzoek vormt de basis voor het uitgebreide seo Bodegraven lange termijn plan. Tijdens het zoekwoordenonderzoek verdiepen wij ons volledig in jouw bedrijf om erachter te komen welke woorden jij moet gebruiken om hoger in Google te komen. We doen onder andere onderzoek naar jouw producten en/of diensten, klanten en concurrenten.

2. Planning. Hierna stellen we een uitgebreide planning op. Hierin geven we aan welke werkzaamheden we wanneer gaan uitvoeren. Samen werken we aan een gezamenlijk doel. We geven jou graag overzicht en duidelijkheid.

3. Content. Om te kunnen stijgen met seo Bodegraven, is content nodig. Hiermee bedoelen we teksten, afbeeldingen en/of video’s. Dit verzorgt Klik Proces ook voor je. De content wordt voorzien van relevante zoekwoorden en is te allen tijde volledig op jouw doelgroep gericht.

4. Linkbuilding. Om nog meer in Google te kunnen stijgen, zijn relevante linkverwijzingen naar de website nodig. Wij zorgen ervoor dat relevante websites, blogs en fora naar jouw website linken. Dit ziet Google als een extra stem dat jouw website een belangrijke website is. Google zal dit belonen met een hogere positie.

5. Website techniek. Google hecht ook veel waarde aan het gebruikmaken van de juiste website technieken. Dat wil zeggen websitesnelheid, opbouw van URL’s en codes. Wij helpen je bij het doorvoeren van technische wijzigingen op je website. Het bouwen van een hele nieuwe website is ook een mogelijkheid.

6. Rapportages. Wij houden je uiteraard op de hoogte van de voortgang voor jouw seo Bodegraven project. Je mag wekelijks, maandelijks of per kwartaal een duidelijke rapportage van ons ontvangen.

Wanneer je je seo aan Klik Proces uitbesteedt, dan bespaar je tijd voor andere belangrijke zaken binnen je bedrijf. Je weet zeker dat de werkzaamheden goed gebeuren en volgens de laatste ontwikkelingen op seo gebied.

Wanneer mogen we voor jou beginnen met het uitvoeren van dit seo Bodegraven stappenplan?

Een tevreden klant uit Bodegraven aan het woord

In klik proces vonden wij een professionele, bevlogen en betrokken partner.

Nadat klik proces voor ons een nieuwe website heeft ontworpen en gebouwd, zijn wij tevens een voortdurende samenwerking aangegaan om de online bruikbaarheid en vindbaarheid van ons bedrijf te waarborgen en te blijven verbeteren.

Een traject voor lange termijn ga je alleen aan met een partij die je kunt vertrouwen, waaraan je zaken uit handen kunt geven en op een prettige manier mee kunt samenwerken. Klik proces is voor ons die partij.

Men heeft een directe en duidelijke manier van communicatie en een groot inlevingsvermogen in bedrijf en branche.

De resultaten zijn meetbaar en aantoonbaar. En bovenal zijn de resultaten goed.

Iedere ondernemer die zich online op een professionele manier wil profileren, continu op zoek is naar verbeteringen qua bruikbaarheid en vindbaarheid van de website, is bij klik proces aan het juiste adres!

Fred Slob – Eigenaar Kontent Structures – Bodegraven

Waarom je Klik Proces verkiest boven een andere seo-partij

Wanneer je je SEO uitbesteedt, dan wil je wel dat de partij die inschakelt betrouwbaar is en op de hoogte is van de laatste seo ontwikkelingen. Maar je wilt ook een partij die met je meedenkt en die je op de hoogte houdt van de voortgang.

Veel ervaring
Al jarenlang is ons gehele team bezig met websites, Google, bezoekers, testen en meten. Na al die jaren kennen we niet alleen de kneepjes van het vak, maar hebben we ook bijzonder effectieve technieken gevonden (die bijna niemand toepast) en een bewezen werkend stappenplan ontwikkeld.

Werkend vanuit jouw doelen
De vindbaarheid en effectiviteit van een website structureel verbeteren kan alleen, wanneer de bedrijfsvoering daarvoor is ingericht. Te vaak zien we projecten vastlopen, omdat het bedrijf niet goed is ingericht op de te hanteren strategie. Daarom stellen we altijd een concrete strategie en een stappenplan op, die passen binnen jouw bedrijfsvoering.

Bewezen werkwijze
Voor vele websites is een bijzonder goed resultaat neergezet. Dankzij de vele jaren ervaring, projecten en testen hebben we een bewezen werkwijze ontwikkeld. Deze werkwijze kan in iedere branche worden toegepast om websites te verbeteren.

Geen contracten
Contracten, Nee! Dat is voor bedrijven die te weinig waarde toevoegen. Voor bedrijven die geen vertrouwen in elkaar hebben. Bij ons hoef je NOOIT een contract af te sluiten. Je kan de samenwerking stoppen wanneer je wilt.

Objectieve rapportages
Wij kunnen veel vertellen en doen, maar met een objectieve rapportage weet je zeker dat het feitelijke informatie is. Dat je weet wat de voortgang is en of dat binnen het gestelde plaatje past. Daarom ontvang je altijd objectieve (door software gegenereerde) rapportages. En vertrouw je het niet? Dan kan je altijd een eigen software product of een second opinion aanvragen. Graag zelfs! Ons resultaat zal voor zich spreken.

Team van Klik Proces
Jaren geleden als zzp’er begonnen die tijdens zijn studie wat bijverdiende. Daarna de keuze gemaakt om niet voor een baas aan de slag te gaan, maar om Klik Proces verder uit te bouwen. Nu weer een aantal jaar verder zitten we met een prachtig team te werken in ons kantoorpand in Bodegraven.

De reden voor deze sterke groei? Resultaat gecombineerd met heldere en eerlijke communicatie. 6 dagen per week, 52 weken per jaar. Maar geloof ons niet op ons woord. Wij hebben liever dat je onze klanten op hun woord gelooft.

SEO Bodegraven en nog meer online marketing diensten

Naast seo, kan je ook bij Klik Proces terecht voor de volgende diensten:

  • Conversie optimalisatie
  • Social media
  • Analyses

Wat is er nodig voor jouw website? Neem contact met ons op voor een adviserend gesprek of een vrijblijvende offerte.

Eindresultaat

Dit is de grafiek die te verwachten is op het moment dat we starten. In het onderstaande voorbeeld is dat de blauwe lijn.

Zoekverkeer-Nieuwe-Website

Laat ons helpen om jouw website of webshop te laten knallen in Google.