SEO expert in Alkmaar

Het is belangrijk dat je bedrijf op het internet te vinden is. Zo komen er meer bezoekers op je website. Een SEO specialist in Alkmaar helpt je om hoger in de zoekresultaten van Google te komen. Klik Proces is jouw SEO expert in Alkmaar. Wij zorgen dat je vaker gevonden wordt en dat er meer bezoekers op jouw website komen. Zo wordt jouw onderneming ongekend populair online.

Content creëren

Voor Google is het van groot belang dat er waardevolle content op je site staat. Ook je bezoekers waarderen content die ze nuttige informatie geeft. De tekstschrijvers van Klik Proces schrijven content die zowel jouw doelgroep aanspreekt, als content die jouw website hoger in de Google zoekresultaten laat komen.

Onderzoek door een SEO expert in Alkmaar

Als SEO specialist beginnen we eerst met een research. Tijdens dit onderzoek komen we erachter welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw doelgroep. Een ander deel van het research is de analyse van concurrenten, klanten en diensten en/of producten. Dit vormt de basis van ons zoekwoordenoptimalisatieplan.

Website techniek

Er zijn een heel aantal redenen waarom sommige websites hoger in de zoekresultaten van Google terecht komen, dan andere websites. Google kijkt bijvoorbeeld hoe goed de techniek van een website is. Een lage website snelheid, overbodige code en fout opgebouwde URL’s zijn voor Google negatieve signalen. Wij verbeteren de techniek van jouw website, waardoor hij stijgt in de zoekresultaten. Een website die goed werkt, komt bovendien veel betrouwbaarder over voor bezoekers en is gemakkelijker te gebruiken.

Wat je kunt verwachten:

Dit is de grafiek die te verwachten is op het moment dat we starten. In het onderstaande voorbeeld is dat de blauwe lijn.

Nieuwe website zoekverkeer Google

Laat ons helpen om jouw website of webshop te laten knallen in Google.