SEO expert in Almelo

Een goed vindbare site levert veel bezoekers op. Veel websites zijn helaas verborgen, omdat ze ergens onderaan de zoekresultaten in Google staan. Een SEO specialist geeft je site een boost. Zoek je een SEO expert in Almelo? Klikproces is de SEO specialist in Almelo die je zoekt. Wij zorgen dat jouw site bovenin de zoekresultaten komt te staan. Er komen daardoor meer bezoekers op jouw site.

Linkbuilden

Linkbuilding betekent het verkrijgen van relevante links vanuit fora, blogs en websites. Hierdoor krijgt je site een hogere positie in Google. Google ziet elke relevante link als een signaal dat jouw website belangrijk is. Door de links komen er ook meer bezoekers naar website.

Website techniek

Er zijn verschillende redenen waarom sommige websites hoger in de resultaten van Google terecht komen, dan andere websites. Google checkt bijvoorbeeld hoe het gesteld is met de techniek van een site. Overbodige code, een lage website en fout opgebouwde URL’s en snelheid zijn voor Google slechte signalen. Wij verbeteren de techniek van jouw website, zodat hij stijgt in de zoekresultaten. Een website die goed functioneert komt bovendien veel betrouwbaarder over voor bezoekers en is gemakkelijker te gebruiken.

Content creëren

Om met jouw website hoger in de zoekresultaten te komen, heb je content nodig die Google waardeert. Goede content wordt bovendien ook gewaardeerd door potentiële klanten. Wij schrijven content die hoog scoort in Google. De teksten halen jouw bezoekers bovendien over om jouw artikelen te kopen of diensten af te nemen. Twee vliegen in één klap dus.

Daarom Klik Proces als SEO consultant inschakelen

Succes gegarandeerd

Dankzij al die jaren ervaring dat we met SEO bezig zijn, hebben we een werkmethode ontwikkeld die succes verzekerd. Onze werkmethode is voor iedere bedrijfstak inzetbaar.

Werkt zonder contract

Aan contracten zit je vast. Als je niet meer met een onderneming wil werken, is het niet mogelijk om de samenwerking te stoppen. Klik Proces werkt geheel zonder overeenkomst. Wij hebben er vertrouwen dat je blij zult zijn met de resultaten van onze werkzaamheden.

Creatieve content

We schrijven voor iedere klant unieke content. Daarvoor verdiepen we ons in jouw onderneming en in jouw doelgroep. Vervolgens schrijven we teksten die jouw pagina’s hoog in de Google zoekresultaten brengen en die bezoekers overhalen om jouw diensten af te nemen of jouw producten te kopen.

Concrete doelen

We stellen doelstellingen op basis van winst en omzet en wij monitoren die maandelijks.

Meer dan 8 jaar ervaring

Wij zijn ruim 8 jaar bezig met SEO bezigheden: zoekwoordonderzoeken, linkbuilding, content schrijven, enzovoorts. We blijven op de hoogte van de nieuwste trends en passen onze bezigheden steeds aan om de beste resultaten te behalen.

Objectieve cijfers

Je ziet precies welke invloed onze bezigheden op het aantal bezoekers en de positie van jouw website in Google hebben. We sturen je elke maand een uitgebreide rapportage. In de rapportage vind je objectieve cijfers die aangeven hoe het met je website ervoor staat.

Onderzoek door een SEO specialist in Almelo

Als SEO specialist beginnen we eerst met een onderzoek. Tijdens dit research komen we erachter welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw doelgroep. Een ander deel van het onderzoek is de analyse van concurrenten, klanten en diensten en/of artikelen. Dit vormt de basis van ons zoekwoordenoptimalisatieplan. 

Wat je kunt verwachten:

Dit is de grafiek die te verwachten is op het moment dat we starten. In het onderstaande voorbeeld is dat de blauwe lijn.

Nieuwe website zoekverkeer Google

Laat ons helpen om jouw website of webshop te laten knallen in Google.