SEO expert in Almere

Het is belangrijk dat je onderneming online te vinden is. Zo komen er meer bezoekers op je site. Een SEO expert in Almere helpt je om hoger in de zoekresultaten van Google te komen. Klik Proces is jouw SEO expert in Almere. Wij zorgen dat je vaker gevonden wordt en dat er meer bezoekers op jouw website komen. Zo wordt jouw bedrijf ongekend populair op het internet.

Daarom Klik Proces als SEO expert inschakelen

Concrete doelstellingen

Bij Klik Proces werken we om concrete doelen op basis van winst en omzet te behalen.

Objectieve cijfers

Je ziet exact welke invloed onze bezigheden op het aantal bezoekers en de positie van jouw site in Google hebben. We sturen je elke maand een uitgebreide rapportage. In de rapportage vind je objectieve cijfers die aangeven hoe het met je website ervoor staat.

Werkt zonder contract

Aan contracten zit je vast. Als je niet meer met een onderneming wil werken, is het niet mogelijk om de samenwerking te stoppen. Klik Proces werkt geheel zonder overeenkomst. Wij hebben er vertrouwen dat je blij zult zijn met de resultaten van onze werkzaamheden.

Ruim 8 jaar ervaring

Al meer dan dan 8 jaar zijn we bezig met bezoekers, Google en site. Omdat Google zich steeds ontwikkelt, blijven we steeds op de hoogte van de nieuwste update.

Succes gegarandeerd

Dankzij al die jaren ervaring dat we met SEO bezig zijn, hebben we een methode ontwikkeld die succes verzekerd. Onze methode is voor iedere branche inzetbaar.

Unieke content

Voor elk onderneming lezen we ons goed in. Wij schrijven vervolgens unieke content. De content is zo geschreven dat de pagina hoog scoort in Google. De tekst spreekt bovendien jouw doelgroep aan en haalt ze over om jouw artikelen te kopen of jouw diensten af te nemen.

De techniek van je site verbeteren

Wij verbeteren de techniek van je site. Dit betekent bijvoorbeeld in dat we de snelheid van je website verhogen, onnodige code verwijderen en een duidelijke sitestructuur maken. Wij zorgen dat jouw website in de zoekresultaten stijgt, want Google waardeert een website met goede techniek.

Bezoekers vinden een goed werkende site betrouwbaar. Het is bovendien eenvoudige te gebruiken. Bezoeker van je website kopen hierdoor meer en vullen meer offertes op je site in. Een betere techniek zorgt dus voor een hogere omzet.

Onderzoek door een SEO expert in Almere

Als SEO expert beginnen we eerst met een onderzoek. Tijdens dit research komen we erachter welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw doelgroep. Een ander deel van het onderzoek is de analyse van concurrenten, klanten en diensten en/of producten. Dit vormt de basis van ons zoekwoordenoptimalisatieplan.

Content creëren

Voor Google is het van groot belang dat er waardevolle content op je website staat. Ook je bezoekers waarderen content die ze nuttige informatie geeft. De tekstschrijvers van Klik Proces schrijven content die zowel jouw doelgroep aanspreekt, als content die jouw website hoger in de Google zoekresultaten laat komen.

Linkbuilden

Linkbuilding betekent het ontvangen van relevante links vanuit fora, blogs en websites. Hierdoor krijgt je site een hogere positie in Google. Google ziet elke relevante link als een signaal dat jouw site belangrijk is. Door de links komen er ook meer bezoekers naar website

Wat je kunt verwachten:

Dit is de grafiek die te verwachten is op het moment dat we starten. In het onderstaande voorbeeld is dat de blauwe lijn.

Nieuwe website zoekverkeer Google

Laat ons helpen om jouw website of webshop te laten knallen in Google.