SEO expert in Alphen aan den Rijn

Het is belangrijk dat je bedrijf online te vinden is. Zo komen er meer bezoekers op je website. Een SEO deskundige in Alphen aan den Rijn helpt je om hoger in de zoekresultaten van Google te komen. Klik Proces is jouw SEO expert in Alphen aan den Rijn. Wij zorgen dat je vaker gevonden wordt en dat er meer bezoekers op jouw site komen. Zo wordt jouw onderneming ongeëvenaard populair online.

Content creëren

Voor Google is het van groot belang dat er waardevolle content op je website staat. Ook je bezoekers waarderen content die ze nuttige informatie geeft. De schrijvers van Klik Proces schrijven content die zowel jouw doelgroep aanspreekt, als content die jouw site hoger in de Google zoekresultaten laat komen.

Linkbuilden

Linkbuilding betekent het verkrijgen van relevante links vanuit fora, blogs en websites. Hierdoor krijgt je website een hogere positie in Google. Google ziet iedere relevante link als een signaal dat jouw website belangrijk is. Door de links komen er ook meer bezoekers naar site.

Daarom Klik Proces als SEO consultant kiezen

Werkt zonder overeenkomst

Wil je liever niet aan een contract vast zitten? Mooi, want wij werken zonder contracten. Een contract betekent voor ons een gebrek aan vertrouwen naar de klant. Wij weten zeker dat je tevreden zult zijn met de resultaten van onze werkzaamheden en daardoor onze samenwerking wilt blijven voortzetten.

Succes verzekerd

Dankzij al die jaren ervaring dat we met SEO bezig zijn, hebben we een aanpak ontwikkeld die succes gegarandeerd. Onze werkwijze is voor iedere branche inzetbaar.

Concrete doelen

We stellen doelstellingen op basis van winst en omzet en wij monitoren die maandelijks.

Objectieve cijfers

Wil je weten wat voor een impact onze bezigheden op de zoekpositie van jouw site en het aantal bezoekers hebben? We sturen elke maand een uitgebreide rapportage met objectieve cijfers.

Creatieve content

We schrijven voor elke klant originele content. Daarvoor verdiepen we ons in jouw onderneming en in jouw doelgroep. Vervolgens schrijven we teksten die jouw pagina’s hoog in de Google zoekresultaten brengen en die bezoekers overhalen om jouw diensten af te nemen of jouw artikelen te kopen.

Meer dan 8 jaar ervaring

Wij zijn meer dan 8 jaar bezig met SEO bezigheden: zoekwoordenanalyses, linkbuilding, content schrijven, enzovoorts. We blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en passen onze werkzaamheden steeds aan om de beste resultaten te behalen.

Research door een SEO specialist in Alphen aan den Rijn

Als SEO expert beginnen we eerst met een research. Tijdens dit onderzoek komen we erachter welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw doelgroep. Een ander deel van het onderzoek is de analyse van concurrenten, klanten en diensten en/of artikelen. Dit vormt de basis van ons zoekwoordenoptimalisatieplan.

Site techniek

Google checkt jouw website op een groot aantal criteria. Een belangrijk onderdeel van die criteria valt onder site techniek. Google kijkt bijvoorbeeld kritisch naar fout opgebouwde URL’s, onnodige code en site snelheid. Om de techniek van je website te verbeteren, voeren wij technische wijzigingen door of bouwen wij een hele nieuwe website. Hiermee waardeert Google jouw site meer. Bovendien is je website zo gemakkelijker toegankelijk voor bezoekers. 

Wat je kunt verwachten:

Dit is de grafiek die te verwachten is op het moment dat we starten. In het onderstaande voorbeeld is dat de blauwe lijn.

Nieuwe website zoekverkeer Google

Laat ons helpen om jouw website of webshop te laten knallen in Google.