SEO expert in Amersfoort

Een goed vindbare site levert veel bezoekers op. Veel websites zijn helaas verborgen, omdat ze ergens onderaan de zoekresultaten in Google staan. Een SEO deskundige geeft je site een boost. Zoek je een SEO expert in Amersfoort? Klikproces is de SEO deskundige in Amersfoort die je zoekt. Wij zorgen dat jouw site bovenin de zoekresultaten komt te staan. Er komen daardoor meer bezoekers op jouw website.

Linkbuilden

Door linkbuilding zorgen we dat jouw site relevante links vanuit andere websites, blogs en fora ontvangt. Hierdoor komen er meer bezoekers naar jouw website en ontvangt jouw website een hogere positie in Google. Iedere link helpt je om je concurrentie achter je te laten.

Daarom Klik Proces als SEO consultant kiezen

Concrete doelstellingen

We stellen doelen op basis van winst en omzet en wij monitoren die maandelijks.

Werkt zonder overeenkomst

Wil je liever niet aan een contract vast zitten? Mooi, want wij werken zonder contracten. Een overeenkomst betekent voor ons een gebrek aan vertrouwen naar de klant. Wij weten zeker dat je blij zult zijn met de resultaten van onze werkzaamheden en daardoor onze samenwerking wilt blijven voortzetten.

Ruim 8 jaar ervaring

Al meer dan dan 8 jaar zijn we bezig met bezoekers, Google en website. Omdat Google zich steeds ontwikkelt, blijven we steeds op de hoogte van de nieuwste update.

Creatieve content

Voor elk onderneming lezen we ons goed in. Wij schrijven vervolgens originele content. De content is zo geschreven dat de internetpagina hoog scoort in Google. De tekst spreekt bovendien jouw doelgroep aan en haalt ze over om jouw producten te kopen of jouw diensten af te nemen.

Objectieve cijfers

Je ziet precies welke invloed onze werkzaamheden op het aantal bezoekers en de positie van jouw site in Google hebben. We sturen je iedere maand een uitgebreide rapportage. In de rapportage vind je objectieve cijfers die aangeven hoe het met je site ervoor staat.

Succes gegarandeerd

In de vele jaren dat we als SEO specialist werkzaam  zijn, hebben we een aanpak ontwikkeld waarmee succes verzekerd is. Met deze werkwijze helpen we jouw bedrijf naar de top, in welke branche jouw onderneming dan ook actief is.

Site techniek

Google checkt jouw website op een groot aantal criteria. Een belangrijk onderdeel van die criteria valt onder website techniek. Google kijkt bijvoorbeeld kritisch naar fout opgebouwde URL’s, onnodige code en website snelheid. Om de techniek van je site te verbeteren, voeren wij technische wijzigingen door of bouwen wij een hele nieuwe site. Hiermee waardeert Google jouw site meer. Bovendien is je site zo makkelijker toegankelijk voor bezoekers.

Research door een SEO specialist in Amersfoort

Als SEO specialist beginnen we eerst met een onderzoek. Tijdens dit onderzoek komen we erachter welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw doelgroep. Een ander deel van het onderzoek is de bestudering van concurrenten, klanten en diensten en/of artikelen. Dit vormt de basis van ons zoekwoordenoptimalisatieplan.

Content creëren

Voor Google is het van groot belang dat er waardevolle content op je website staat. Ook je bezoekers waarderen content die ze nuttige informatie geeft. De tekstschrijvers van Klik Proces schrijven content die zowel jouw doelgroep aanspreekt, als content die jouw website hoger in de Google zoekresultaten laat komen. 

Wat je kunt verwachten:

Dit is de grafiek die te verwachten is op het moment dat we starten. In het onderstaande voorbeeld is dat de blauwe lijn.

Nieuwe website zoekverkeer Google

Laat ons helpen om jouw website of webshop te laten knallen in Google.