SEO expert in Amstelveen

Een goed vindbare website levert veel bezoekers op. Veel websites zijn helaas verborgen, omdat ze ergens onderaan de zoekresultaten in Google staan. Een SEO deskundige geeft je website een boost. Zoek je een SEO expert in Amstelveen? Klikproces is de SEO specialist in Amstelveen die je zoekt. Wij zorgen dat jouw site bovenin de zoekresultaten komt te staan. Er komen daardoor meer bezoekers op jouw site.

Linkbuilden

Linkbuilding betekent het verkrijgen van relevante links vanuit fora, blogs en websites. Hierdoor verkrijgt je website een hogere positie in Google. Google ziet elke relevante link als een signaal dat jouw website belangrijk is. Door de links komen er ook meer bezoekers naar website.

Daarom Klik Proces als SEO consultant kiezen

Succes gegarandeerd

In de vele jaren dat we als SEO specialist werkzaam  zijn, hebben we een aanpak ontwikkeld waarmee succes gegarandeerd is. Met deze werkmethode helpen we jouw onderneming naar de top, in welke branche jouw onderneming dan ook actief is.

Werkt zonder contract

Wil je liever niet aan een overeenkomst vast zitten? Mooi, want wij werken zonder contracten. Een contract betekent voor ons een gebrek aan vertrouwen naar de klant. Wij weten zeker dat je tevreden zult zijn met de resultaten van onze bezigheden en daardoor onze samenwerking wilt blijven voortzetten.

Ruim 8 jaar ervaring

Al ruim dan 8 jaar zijn we bezig met bezoekers, Google en site. Omdat Google zich steeds ontwikkelt, blijven we steeds op de hoogte van de nieuwste update.

Exclusieve content

Voor elk onderneming lezen we ons goed in. Wij schrijven vervolgens exclusieve content. De content is zo geschreven dat de pagina hoog scoort in Google. De tekst spreekt bovendien jouw doelgroep aan en haalt ze over om jouw artikelen te kopen of jouw diensten af te nemen.

Concrete doelstellingen

We stellen doelen op basis van winst en omzet en wij monitoren die maandelijks.

Objectieve cijfers

Je ziet precies welke invloed onze werkzaamheden op het aantal bezoekers en de positie van jouw site in Google hebben. We sturen je elke maand een uitgebreide rapportage. In de rapportage vind je objectieve cijfers die aangeven hoe het met je site ervoor staat.

Content creëren

Om met jouw website hoger in de zoekresultaten te komen, heb je content nodig die Google waardeert. Kwalitatieve content wordt bovendien ook gewaardeerd door potentiële klanten. Wij schrijven content die hoog scoort in Google. De teksten halen jouw bezoekers bovendien over om jouw producten te kopen of diensten af te nemen. Twee vliegen in één klap dus.

Onderzoek door een SEO expert in Amstelveen

Wij kruipen in de huid van uw potentiële klanten om te achterhalen waar ze naar zoeken. Het onderzoek gebeurt op drie niveaus: lokaal, nationaal en internationaal. We doen ook een uitgebreide bestudering van uw diensten en/of producten, klanten en concurrenten. Het research is de basis van al onze toekomstige SEO bezigheden.

Verbeteren van website techniek

Sommige websites scoren hoger in Google dan andere websites, vanwege diverse redenen. Google controleert bijvoorbeeld hoe goed de techniek van een website is. Een langzame website, onnodige code en fout opgebouwde URL’s zijn voor Google negatieve signalen. Wij verbeteren de techniek van jouw website, waardoor hij hoger in de zoekresultaten terecht komt. Een goedwerkende website komt ook veel betrouwbaarder over voor bezoekers en is gebruiksvriendelijker.

Wat je kunt verwachten:

Dit is de grafiek die te verwachten is op het moment dat we starten. In het onderstaande voorbeeld is dat de blauwe lijn.

Nieuwe website zoekverkeer Google

Laat ons helpen om jouw website of webshop te laten knallen in Google.