SEO expert in Amsterdam

Het is belangrijk dat je onderneming online te vinden is. Zo komen er meer bezoekers op je site. Een SEO expert in Amsterdam helpt je om hoger in de zoekresultaten van Google te komen. Klik Proces is jouw SEO specialist in Amsterdam. Wij zorgen dat je vaker gevonden wordt en dat er meer bezoekers op jouw site komen. Zo wordt jouw onderneming onovertroffen populair op het internet

Content creëren

Voor Google is het van groot belang dat er waardevolle content op je website staat. Ook je bezoekers waarderen content die ze nuttige informatie geeft. De tekstschrijvers van Klik Proces schrijven content die zowel jouw doelgroep aanspreekt, als content die jouw site hoger in de Google zoekresultaten laat komen.

Linkbuilden

Linkbuilding betekent het verkrijgen van relevante links vanuit fora, blogs en websites. Hierdoor krijgt je site een hogere positie in Google. Google ziet elke relevante link als een teken dat jouw site belangrijk is. Door de links komen er ook meer bezoekers naar site.

Research door een SEO expert in Amsterdam

Als SEO expert beginnen we eerst met een onderzoek. Tijdens dit research komen we erachter welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw doelgroep. Een ander deel van het research is de bestudering van concurrenten, klanten en diensten en/of artikelen. Dit vormt de basis van ons zoekwoordenoptimalisatieplan.

Daarom Klik Proces als SEO consultant kiezen

Concrete doelstellingen

We stellen doelen op basis van winst en omzet en wij monitoren die maandelijks.

Exclusieve content

Voor elk onderneming lezen we ons goed in. Wij schrijven vervolgens creatieve content. De content is zo geschreven dat de internetpagina hoog scoort in Google. De tekst spreekt bovendien jouw doelgroep aan en haalt ze over om jouw producten te kopen of jouw diensten af te nemen.

Werkt zonder contract

Aan contracten zit je vast. Als je niet meer met een onderneming wil werken, is het niet mogelijk om de samenwerking te stoppen. Klik Proces werkt geheel zonder contract. Wij hebben er vertrouwen dat je blij zult zijn met de resultaten van onze bezigheden.

Objectieve cijfers

Je ziet exact welke invloed onze bezigheden op het aantal bezoekers en de positie van jouw site in Google hebben. We sturen je elke maand een uitgebreide rapportage. In de rapportage vind je objectieve cijfers die aangeven hoe het met je site ervoor staat.

Succes verzekerd

Dankzij al die jaren ervaring dat we met SEO bezig zijn, hebben we een aanpak ontwikkeld die succes verzekerd. Onze methode is voor iedere branche inzetbaar.

Ruim 8 jaar ervaring

Al meer dan dan 8 jaar zijn we bezig met bezoekers, Google en site. Omdat Google zich steeds ontwikkelt, blijven we steeds op de hoogte van de nieuwste update.

Website techniek

Er is een heel aantal redenen waarom sommige websites hoger in de zoekresultaten van Google terecht komen, dan andere websites. Google beoordeelt bijvoorbeeld hoe goed de techniek van een website is. Onnodige code, fout opgebouwde URL’s en een lage website snelheid zijn voor Google negatieve signalen. Wij verbeteren de techniek van websites, waardoor ze stijgen in de zoekresultaten. Een goed werkende website komt bovendien veel betrouwbaarder over voor bezoekers en is gemakkelijker te gebruiken.

Wat je kunt verwachten:

Dit is de grafiek die te verwachten is op het moment dat we starten. In het onderstaande voorbeeld is dat de blauwe lijn.

Nieuwe website zoekverkeer Google

Laat ons helpen om jouw website of webshop te laten knallen in Google.