SEO expert in Assen

Het is belangrijk dat je onderneming online te vinden is. Zo komen er meer bezoekers op je site. Een SEO expert in Assen helpt je om hoger in de zoekresultaten van Google te komen. Klik Proces is jouw SEO expert in Assen. Wij zorgen dat je frequenter gevonden wordt en dat er meer bezoekers op jouw site komen. Zo wordt jouw onderneming ongeëvenaard populair op het internet

Site techniek

Er is een heel aantal redenen waarom sommige websites hoger in de zoekresultaten van Google terecht komen, dan andere websites. Google beoordeelt bijvoorbeeld hoe goed de techniek van een website is. Overbodige code, fout opgebouwde URL’s en een lage website snelheid zijn voor Google negatieve signalen. Wij verbeteren de techniek van websites, waardoor ze stijgen in de zoekresultaten. Een goed werkende site komt bovendien veel betrouwbaarder over voor bezoekers en is gemakkelijker te gebruiken.

Onderzoek door een SEO specialist in Assen

Als SEO specialist beginnen we eerst met een research. Tijdens dit research komen we erachter welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw doelgroep. Een ander deel van het research is de analyse van concurrenten, klanten en diensten en/of producten. Dit vormt de basis van ons zoekwoordenoptimalisatieplan.

Content creëren

Voor Google is het van groot belang dat er waardevolle content op je site staat. Ook je bezoekers waarderen content die ze nuttige informatie geeft. De schrijvers van Klik Proces schrijven content die zowel jouw doelgroep aanspreekt, als content die jouw site hoger in de Google zoekresultaten laat komen.

Linkbuilden

Linkbuilding betekent het ontvangen van relevante links vanuit fora, blogs en websites. Hierdoor verkrijgt je website een hogere positie in Google. Google ziet elke relevante link als een teken dat jouw site belangrijk is. Door de links komen er ook meer bezoekers naar website.

Daarom Klik Proces als SEO consultant inschakelen

Concrete doelstellingen

We stellen doelstellingen op basis van winst en omzet en wij monitoren die maandelijks.

Objectieve cijfers

Je ziet precies welke invloed onze werkzaamheden op het aantal bezoekers en de positie van jouw site in Google hebben. We sturen je elke maand een uitgebreide rapportage. In de rapportage vind je objectieve cijfers die aangeven hoe het met je site ervoor staat.

Creatieve content

We schrijven voor elke klant originele content. Daarvoor verdiepen we ons in jouw onderneming en in jouw doelgroep. Vervolgens schrijven we teksten die jouw pagina’s hoog in de Google zoekresultaten brengen en die bezoekers overhalen om jouw diensten af te nemen of jouw artikelen te kopen.

Succes verzekerd

Dankzij al die jaren ervaring dat we met SEO bezig zijn, hebben we een werkmethode ontwikkeld die succes verzekerd. Onze werkwijze is voor iedere bedrijfstak inzetbaar.

Werkt zonder overeenkomst

Aan contracten zit je vast. Als je niet meer met een bedrijf wil werken, is het niet mogelijk om de samenwerking te stoppen. Klik Proces werkt geheel zonder overeenkomst. Wij hebben er vertrouwen dat je blij zult zijn met de resultaten van onze bezigheden.

Meer dan 8 jaar ervaring

Wij zijn ruim 8 jaar bezig met SEO bezigheden: zoekwoordenanalyses, linkbuilding, content schrijven, enzovoorts. We blijven op de hoogte van de nieuwste technieken en passen onze bezigheden steeds aan om de beste resultaten te behalen.

Wat je kunt verwachten:

Dit is de grafiek die te verwachten is op het moment dat we starten. In het onderstaande voorbeeld is dat de blauwe lijn.

Nieuwe website zoekverkeer Google

Laat ons helpen om jouw website of webshop te laten knallen in Google.