SEO expert in Bergen op Zoom

Het is belangrijk dat je bedrijf online te vinden is. Zo komen er meer bezoekers op je site. Een SEO expert in Bergen op Zoom helpt je om hoger in de zoekresultaten van Google te komen. Klik Proces is jouw SEO specialist in Bergen op Zoom. Wij zorgen dat je frequenter gevonden wordt en dat er meer bezoekers op jouw website komen. Zo wordt jouw bedrijf ongeëvenaard populair op het internet.

Content creëren

Voor Google is het van groot belang dat er waardevolle content op je site staat. Ook je bezoekers waarderen content die ze nuttige informatie geeft. De schrijvers van Klik Proces schrijven content die zowel jouw doelgroep aanspreekt, als content die jouw site hoger in de Google zoekresultaten laat komen.

Research door een SEO expert in Bergen op Zoom

Wij kruipen in de huid van uw potentiële klanten om te ontdekken waar ze naar zoeken. Het onderzoek gebeurt op drie niveaus: lokaal, nationaal en internationaal. We doen ook een uitgebreide analyse van uw diensten en/of producten, klanten en concurrenten. Het onderzoek is de basis van al onze toekomstige SEO bezigheden.

Daarom Klik Proces als SEO consultant inschakelen

Meer dan 8 jaar ervaring

Wij zijn ruim 8 jaar bezig met SEO werkzaamheden: zoekwoordenanalyses, linkbuilding, content schrijven, enzovoorts. We blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en passen onze werkzaamheden steeds aan om de beste resultaten te behalen.

Objectieve cijfers

Je ziet precies welke invloed onze bezigheden op het aantal bezoekers en de positie van jouw site in Google hebben. We sturen je elke maand een uitgebreide rapportage. In de rapportage vind je objectieve cijfers die aangeven hoe het met je website ervoor staat.

Creatieve content

We schrijven voor iedere klant unieke content. Daarvoor verdiepen we ons in jouw onderneming en in jouw doelgroep. Vervolgens schrijven we teksten die jouw pagina’s hoog in de Google zoekresultaten brengen en die bezoekers overhalen om jouw diensten af te nemen of jouw artikelen te kopen.

Concrete doelen

We stellen doelstellingen op basis van winst en omzet en wij monitoren die maandelijks.

Werkt zonder overeenkomst

Aan contracten zit je vast. Als je niet meer met een onderneming wil werken, is het niet mogelijk om de samenwerking te stoppen. Klik Proces werkt geheel zonder overeenkomst. Wij hebben er vertrouwen dat je blij zult zijn met de resultaten van onze bezigheden.

Succes verzekerd

In de vele jaren dat we als SEO specialist actief  zijn, hebben we een aanpak ontwikkeld waarmee succes verzekerd is. Met deze aanpak helpen we jouw bedrijf naar de top, in welke bedrijfstak jouw bedrijf dan ook werkzaam is.

Site techniek

Er is een groot aantal redenen waarom sommige websites hoger in de zoekresultaten van Google terecht komen, dan andere websites. Google kijkt bijvoorbeeld hoe goed de techniek van een site is. Fout opgebouwde URL’s, overbodige code, of een trage website zijn voor Google negatieve signalen. Wij verbeteren de techniek van websites, waardoor ze stijgen in de zoekresultaten. Een website die goed werkt komt bovendien veel betrouwbaarder over op jouw bezoekers en is eenvoudiger te gebruiken.

Linkbuilden

Linkbuilding betekent het ontvangen van relevante links vanuit fora, blogs en websites. Hierdoor ontvangt je website een hogere positie in Google. Google ziet elke relevante link als een teken dat jouw site belangrijk is. Door de links komen er ook meer bezoekers naar site. 

Wat je kunt verwachten:

Dit is de grafiek die te verwachten is op het moment dat we starten. In het onderstaande voorbeeld is dat de blauwe lijn.

Nieuwe website zoekverkeer Google

Laat ons helpen om jouw website of webshop te laten knallen in Google.