SEO expert in Bodegraven

Het is belangrijk dat je bedrijf online te vinden is. Zo komen er meer bezoekers op je site. Een SEO expert in Bodegraven helpt je om hoger in de zoekresultaten van Google te komen. Klik Proces is jouw SEO expert in Bodegraven. Wij zorgen dat je vaker gevonden wordt en dat er meer bezoekers op jouw site komen. Zo wordt jouw bedrijf ongekend populair op het internet.

Een goed vindbare site levert veel bezoekers op. Veel websites zijn helaas verborgen, omdat ze ergens onderaan de zoekresultaten in Google staan. Een SEO expert geeft je website een boost. Zoek je een SEO expert in Bodegraven? Klikproces is de SEO expert in Bodegraven die je zoekt. Wij zorgen dat jouw site bovenin de zoekresultaten komt te staan. Er komen daardoor meer bezoekers op jouw site.

Onderzoek door een SEO specialist in Bodegraven

Als SEO specialist beginnen we eerst met een onderzoek. Tijdens dit onderzoek komen we erachter welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw doelgroep. Een ander deel van het onderzoek is de analyse van concurrenten, klanten en diensten en/of producten. Dit vormt de basis van ons zoekwoordenoptimalisatieplan.

Wij kruipen in de huid van uw potentiële klanten om te achterhalen waar ze naar zoeken. Het onderzoek gebeurt op drie niveaus: lokaal, nationaal en internationaal. We doen ook een uitgebreide analyse van uw diensten en/of producten, klanten en concurrenten. Het onderzoek is de basis van al onze toekomstige SEO werkzaamheden.

Daarom Klik Proces als SEO consultant inschakelen

Objectieve cijfers

Wil je weten wat voor een impact onze werkzaamheden op de zoekpositie van jouw website en het aantal bezoekers hebben? We sturen elke maand een uitgebreide rapportage met objectieve cijfers.

Je ziet precies welke invloed onze werkzaamheden op het aantal bezoekers en het positie van jouw website in Google hebben. We sturen je elke maand een uitgebreide rapportage. In de rapportage vind je objectieve cijfers die aangeven hoe het met je website ervoor staat.

Werkt zonder contract

Aan contracten zit je vast. Als je niet meer met een bedrijf wil werken, is het niet mogelijk om de samenwerking te stoppen. Klik Proces werkt geheel zonder contract. Wij hebben er vertrouwen dat je tevreden zult zijn met de resultaten van onze werkzaamheden.

Wil je liever niet aan een contract vast zitten? Mooi, want wij werken zonder contracten. Een contract betekent voor ons een gebrek aan vertrouwen naar de klant. Wij weten zeker dat je tevreden zult zijn met de resultaten van onze werkzaamheden en daardoor onze samenwerking wilt blijven voortzetten.

Concrete doelen

Bij Klik Proces werken we om concrete doelen op basis van winst en omzet te behalen. We stellen doelen op basis van winst en omzet en wij monitoren die maandelijks.

Originele content

Voor elk bedrijf lezen we ons goed in. Wij schrijven vervolgens originele content. De content is zo geschreven dat de pagina hoog scoort in Google. De tekst spreekt bovendien jouw doelgroep aan en haalt ze over om jouw producten te kopen of jouw diensten af te nemen.

We schrijven voor elke klant unieke content. Daarvoor verdiepen we ons in jouw bedrijf en in jouw doelgroep. Vervolgens schrijven we teksten die jouw pagina’s hoog in de Google zoekresultaten brengen en die bezoekers overhalen om jouw diensten af te nemen of jouw producten te kopen.

Ruim 8 jaar ervaring

Al ruim dan 8 jaar zijn we bezig met bezoekers, Google en website. Omdat Google zich steeds ontwikkelt, blijven we steeds op de hoogte van de nieuwste update.

Wij zijn ruim 8 jaar bezig met SEO werkzaamheden: zoekwoordonderzoeken, linkbuilding, content schrijven, enzovoorts. We blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en passen onze werkzaamheden steeds aan om de beste resultaten te behalen.

Succes verzekerd

Dankzij al die jaren ervaring dat we met SEO bezig zijn, hebben we een werkwijze ontwikkeld die succes verzekerd. Onze werkwijze is voor elke branche inzetbaar.

In de vele jaren dat we als SEO expert werkzaam zijn, hebben we een werkwijze ontwikkeld waarmee succes gegarandeerd is. Met deze werkwijze helpen we jouw bedrijf naar de top, in welke branche jouw bedrijf dan ook werkzaam is.

Content creëren

Voor Google is het van groot belang dat er waardevolle content op je site staat. Ook je bezoekers waarderen content die ze nuttige informatie geeft. De tekstschrijvers van Klik Proces schrijven content die zowel jouw doelgroep aanspreekt, als content die jouw website hoger in de Google zoekresultaten laat komen.

Om met jouw website hoger in de zoekresultaten te komen, heb je content nodig die Google waardeert. Goede content wordt bovendien ook gewaardeerd door potentiële klanten. Wij schrijven content die hoog scoort in Google. De teksten halen jouw bezoekers bovendien over om jouw producten te kopen of diensten af te nemen. Twee vliegen in één klap dus.

Linkbuilden

Door linkbuilding zorgen we dat jouw website relevante links vanuit andere websites, blogs en fora krijgt. Hierdoor komen er meer bezoekers naar jouw site en verkrijgt jouw website een hogere positie in Google. Iedere link helpt je om je concurrentie achter je te laten.

Linkbuilding betekent het verkrijgen van relevante links vanuit fora, blogs en websites. Hierdoor krijgt je website een hogere positie in Google. Google ziet elke relevante link als een teken dat jouw website belangrijk is. Door de links komen er ook meer bezoekers naar site.

Website techniek

Google beoordeelt jouw website op een groot aantal criteria. Een belangrijk onderdeel van die criteria valt onder website techniek. Google kijkt bijvoorbeeld kritisch naar fout opgebouwde URL’s, overbodige code en website snelheid.

Om de techniek van je website te verbeteren, voeren wij technische wijzigingen door of bouwen wij een hele nieuwe website. Hiermee waardeert Google jouw website meer. Bovendien is je website zo makkelijker toegankelijk voor bezoekers.

Er is een heel aantal redenen waarom sommige websites hoger in de zoekresultaten van Google terecht komen, dan andere websites. Google beoordeelt bijvoorbeeld hoe goed de techniek van een website is. Overbodige code, fout opgebouwde URL’s en een lage website snelheid zijn voor Google negatieve signalen.

We verbeteren de techniek van websites, waardoor ze stijgen in de zoekresultaten. Een goed werkende website komt bovendien veel betrouwbaarder over voor bezoekers en is makkelijker te gebruiken.

Wat je kunt verwachten:

Dit is de grafiek die te verwachten is op het moment dat we starten. In het onderstaande voorbeeld is dat de blauwe lijn.

Zoekverkeer-Nieuwe-Website

Laat ons helpen om jouw website of webshop te laten knallen in Google.