Een goed vindbare site levert veel bezoekers op. Veel websites zijn helaas verborgen, omdat ze ergens onderaan de zoekresultaten in Google staan. Een SEO deskundige geeft je website een boost. Zoek je een SEO expert in Capelle aan den IJssel? Klikproces is de SEO expert in Capelle aan den IJssel die je zoekt. Wij zorgen dat jouw site bovenin de zoekresultaten komt te staan. Er komen daardoor meer bezoekers op jouw website.

Linkbuilden

Linkbuilding betekent het verkrijgen van relevante links vanuit fora, blogs en websites. Hierdoor ontvangt je site een hogere positie in Google. Google ziet elke relevante link als een signaal dat jouw site belangrijk is. Door de links komen er ook meer bezoekers naar website.

Content creëren

Om met jouw website hoger in de zoekresultaten te komen, heb je content nodig die Google waardeert. Kwalitatieve content wordt bovendien ook gewaardeerd door potentiële klanten. Wij schrijven content die hoog scoort in Google. De teksten halen jouw bezoekers bovendien over om jouw producten te kopen of diensten af te nemen. Twee vliegen in één klap dus.

Onderzoek door een SEO specialist in Capelle aan den IJssel

Wij kruipen in de huid van uw potentiële klanten om te achterhalen waar ze naar zoeken. Het onderzoek gebeurt op drie niveaus: lokaal, nationaal en internationaal. We doen ook een uitgebreide bestudering van uw diensten en/of artikelen, klanten en concurrenten. Het research is de basis van al onze toekomstige SEO werkzaamheden.

Daarom Klik Proces als SEO consultant kiezen

Succes verzekerd

In de vele jaren dat we als SEO deskundige werkzaam  zijn, hebben we een aanpak ontwikkeld waarmee succes verzekerd is. Met deze aanpak helpen we jouw onderneming naar de top, in welke branche jouw bedrijf dan ook werkzaam is.

Concrete doelstellingen

Bij Klik Proces werken we om concrete doelen op basis van winst en omzet te behalen.

Originele content

Voor elk bedrijf lezen we ons goed in. Wij schrijven vervolgens originele content. De content is zo geschreven dat de pagina hoog scoort in Google. De tekst spreekt bovendien jouw doelgroep aan en haalt ze over om jouw producten te kopen of jouw diensten af te nemen.

Objectieve cijfers

Je ziet precies welke invloed onze bezigheden op het aantal bezoekers en de positie van jouw site in Google hebben. We sturen je iedere maand een uitgebreide rapportage. In de rapportage vind je objectieve cijfers die aangeven hoe het met je site ervoor staat.

Werkt zonder contract

Aan contracten zit je vast. Als je niet meer met een bedrijf wil werken, is het niet mogelijk om de samenwerking te stoppen. Klik Proces werkt geheel zonder contract. Wij hebben er vertrouwen dat je blij zult zijn met de resultaten van onze bezigheden.

Ruim 8 jaar ervaring

Al meer dan dan 8 jaar zijn we bezig met bezoekers, Google en site. Omdat Google zich steeds ontwikkelt, blijven we steeds op de hoogte van de nieuwste update.

Website techniek

Google checkt jouw website op een groot aantal criteria. Een belangrijk onderdeel van die criteria valt onder site techniek. Google kijkt bijvoorbeeld kritisch naar fout opgebouwde URL’s, onnodige code en website snelheid. Om de techniek van je site te verbeteren, voeren wij technische wijzigingen door of bouwen wij een hele nieuwe site. Hiermee waardeert Google jouw site meer. Bovendien is je site zo makkelijker toegankelijk voor bezoekers.

Wat je kunt verwachten:

Dit is de grafiek die te verwachten is op het moment dat we starten. In het onderstaande voorbeeld is dat de blauwe lijn.

Nieuwe website zoekverkeer Google

Laat ons helpen om jouw website of webshop te laten knallen in Google.