SEO expert in Den Haag

Het is belangrijk dat je bedrijf op het internet te vinden is. Zo komen er meer bezoekers op je website. Een SEO expert in Den Haag helpt je om hoger in de zoekresultaten van Google te komen. Klik Proces is jouw SEO specialist in Den Haag. Wij zorgen dat je vaker gevonden wordt en dat er meer bezoekers op jouw site komen. Zo wordt jouw bedrijf ongekend populair online.

Site techniek

Er is een heel aantal redenen waarom sommige websites hoger in de zoekresultaten van Google terecht komen, dan andere websites. Google beoordeelt bijvoorbeeld hoe goed de techniek van een website is. Overbodige code, fout opgebouwde URL’s en een lage website snelheid zijn voor Google negatieve signalen. Wij verbeteren de techniek van websites, waardoor ze stijgen in de zoekresultaten. Een goed werkende website komt bovendien veel betrouwbaarder over voor bezoekers en is makkelijker te gebruiken.

Content creëren

Voor Google is het van groot belang dat er waardevolle content op je website staat. Ook je bezoekers waarderen content die ze nuttige informatie geeft. De schrijvers van Klik Proces schrijven content die zowel jouw doelgroep aanspreekt, als content die jouw site hoger in de Google zoekresultaten laat komen.

Linkbuilden

Linkbuilding betekent het verkrijgen van relevante links vanuit fora, blogs en websites. Hierdoor krijgt je website een hogere positie in Google. Google ziet elke relevante link als een teken dat jouw website belangrijk is. Door de links komen er ook meer bezoekers naar site.

Research door een SEO expert in Den Haag

Als SEO expert beginnen we eerst met een onderzoek. Tijdens dit research komen we erachter welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw doelgroep. Een ander deel van het onderzoek is de bestudering van concurrenten, klanten en diensten en/of artikelen. Dit vormt de basis van ons zoekwoordenoptimalisatieplan.

Daarom Klik Proces als SEO consultant kiezen

Objectieve cijfers

Wil je weten wat voor een impact onze bezigheden op de zoekpositie van jouw website en het aantal bezoekers hebben? We sturen iedere maand een uitgebreide rapportage met objectieve cijfers.

Meer dan 8 jaar ervaring

Wij zijn meer dan 8 jaar bezig met SEO werkzaamheden: zoekwoordonderzoeken, linkbuilding, content schrijven, enzovoorts. We blijven op de hoogte van de nieuwste technieken en passen onze bezigheden steeds aan om de beste resultaten te behalen.

Succes verzekerd

In de vele jaren dat we als SEO deskundige werkzaam  zijn, hebben we een werkwijze ontwikkeld waarmee succes gegarandeerd is. Met deze aanpak helpen we jouw bedrijf naar de top, in welke bedrijfstak jouw onderneming dan ook werkzaam is.

Werkt zonder overeenkomst

Aan contracten zit je vast. Als je niet meer met een bedrijf wil werken, is het niet mogelijk om de samenwerking te stoppen. Klik Proces werkt geheel zonder overeenkomst. Wij hebben er vertrouwen dat je blij zult zijn met de resultaten van onze werkzaamheden.

Exclusieve content

We schrijven voor elke klant unieke content. Daarvoor verdiepen we ons in jouw bedrijf en in jouw doelgroep. Vervolgens schrijven we teksten die jouw pagina’s hoog in de Google zoekresultaten brengen en die bezoekers overhalen om jouw diensten af te nemen of jouw producten te kopen.

Concrete doelstellingen

We stellen doelen op basis van winst en omzet en wij monitoren die maandelijks. 

Wat je kunt verwachten:

Dit is de grafiek die te verwachten is op het moment dat we starten. In het onderstaande voorbeeld is dat de blauwe lijn.

Nieuwe website zoekverkeer Google

Laat ons helpen om jouw website of webshop te laten knallen in Google.