SEO expert in Dordrecht

Het is belangrijk dat je bedrijf op het internet te vinden is. Zo komen er meer bezoekers op je site. Een SEO deskundige in Dordrecht helpt je om hoger in de zoekresultaten van Google te komen. Klik Proces is jouw SEO specialist in Dordrecht. Wij zorgen dat je vaker gevonden wordt en dat er meer bezoekers op jouw site komen. Zo wordt jouw bedrijf ongeëvenaard populair op het internet.

SEO deskundige in Dordrecht linkbuilden

Door linkbuilding zorgen we dat jouw website relevante links vanuit andere websites, blogs en fora verkrijgt. Hierdoor komen er meer bezoekers naar jouw site en ontvangt jouw site een hogere positie in Google. Iedere link helpt je om je concurrentie achter je te laten.

Site techniek

Er is een heel aantal redenen waarom sommige websites hoger in de zoekresultaten van Google terecht komen, dan andere websites. Google beoordeelt bijvoorbeeld hoe goed de techniek van een website is. Overbodige code, fout opgebouwde URL’s en een lage website snelheid zijn voor Google negatieve signalen. Wij verbeteren de techniek van websites, waardoor ze stijgen in de zoekresultaten. Een goed werkende site komt bovendien veel betrouwbaarder over voor bezoekers en is makkelijker te gebruiken.

Content creëren

Voor Google is het van groot belang dat er waardevolle content op je site staat. Ook je bezoekers waarderen content die ze nuttige informatie geeft. De schrijvers van Klik Proces schrijven content die zowel jouw doelgroep aanspreekt, als content die jouw website hoger in de Google zoekresultaten laat komen.

Research door een SEO specialist in Dordrecht

Wij kruipen in de huid van uw potentiële klanten om te ontdekken waar ze naar zoeken. Het research gebeurt op drie niveaus: lokaal, nationaal en internationaal. We doen ook een uitgebreide bestudering van uw diensten en/of artikelen, klanten en concurrenten. Het research is de basis van al onze toekomstige SEO bezigheden.

Daarom Klik Proces als SEO consultant inschakelen

Succes gegarandeerd

Dankzij al die jaren ervaring dat we met SEO bezig zijn, hebben we een methode ontwikkeld die succes verzekerd. Onze werkwijze is voor iedere bedrijfstak inzetbaar.

Objectieve cijfers

Wil je weten wat voor een impact onze werkzaamheden op de zoekpositie van jouw website en het aantal bezoekers hebben? We sturen elke maand een uitgebreide rapportage met objectieve cijfers.

Concrete doelstellingen

We stellen doelen op basis van winst en omzet en wij monitoren die maandelijks.

Ruim 8 jaar ervaring

Wij zijn ruim 8 jaar bezig met SEO werkzaamheden: zoekwoordonderzoeken, linkbuilding, content schrijven, enzovoorts. We blijven op de hoogte van de nieuwste trends en passen onze bezigheden steeds aan om de beste resultaten te behalen.

Exclusieve content

We schrijven voor iedere klant unieke content. Daarvoor verdiepen we ons in jouw bedrijf en in jouw doelgroep. Vervolgens schrijven we teksten die jouw pagina’s hoog in de Google zoekresultaten brengen en die bezoekers overhalen om jouw diensten af te nemen of jouw producten te kopen.

Werkt zonder contract

Aan contracten zit je vast. Als je niet meer met een bedrijf wil werken, is het niet mogelijk om de samenwerking te stoppen. Klik Proces werkt geheel zonder overeenkomst. Wij hebben er vertrouwen dat je tevreden zult zijn met de resultaten van onze werkzaamheden. 

Wat je kunt verwachten:

Dit is de grafiek die te verwachten is op het moment dat we starten. In het onderstaande voorbeeld is dat de blauwe lijn.

Nieuwe website zoekverkeer Google

Laat ons helpen om jouw website of webshop te laten knallen in Google.