SEO expert in Eindhoven

Het is belangrijk dat je onderneming op het internet te vinden is. Zo komen er meer bezoekers op je site. Een SEO expert in Eindhoven helpt je om hoger in de zoekresultaten van Google te komen. Klik Proces is jouw SEO expert in Eindhoven. Wij zorgen dat je vaker gevonden wordt en dat er meer bezoekers op jouw website komen. Zo wordt jouw bedrijf ongeëvenaard populair op het internet.

Linkbuilden

Door linkbuilding zorgen we dat jouw site relevante links vanuit andere websites, blogs en fora ontvangt. Hierdoor komen er meer bezoekers naar jouw site en ontvangt jouw site een hogere positie in Google. Iedere link helpt je om je concurrentie achter je te laten.

Daarom Klik Proces als SEO consultant kiezen

Exclusieve content

Voor elk onderneming lezen we ons goed in. Wij schrijven vervolgens originele content. De content is zo geschreven dat de internetpagina hoog scoort in Google. De tekst spreekt bovendien jouw doelgroep aan en haalt ze over om jouw artikelen te kopen of jouw diensten af te nemen.

Succes gegarandeerd

In de vele jaren dat we als SEO expert werkzaam  zijn, hebben we een aanpak ontwikkeld waarmee succes verzekerd is. Met deze aanpak helpen we jouw onderneming naar de top, in welke bedrijfstak jouw onderneming dan ook werkzaam is.

Objectieve cijfers

Je ziet precies welke invloed onze bezigheden op het aantal bezoekers en de positie van jouw site in Google hebben. We sturen je iedere maand een uitgebreide rapportage. In de rapportage vind je objectieve cijfers die aangeven hoe het met je website ervoor staat.

Concrete doelen

We stellen doelstellingen op basis van winst en omzet en wij monitoren die maandelijks.

Meer dan 8 jaar ervaring

Al meer dan dan 8 jaar zijn we bezig met bezoekers, Google en website. Omdat Google zich steeds ontwikkelt, blijven we steeds op de hoogte van de nieuwste update.

Werkt zonder overeenkomst

Wil je liever niet aan een contract vast zitten? Mooi, want wij werken zonder contracten. Een contract betekent voor ons een gebrek aan vertrouwen naar de klant. Wij weten zeker dat je blij zult zijn met de resultaten van onze bezigheden en daardoor onze samenwerking wilt blijven voortzetten.

Site techniek

Er is een heel aantal redenen waarom bepaalde websites hoger in de zoekresultaten van Google terecht komen, dan andere websites. Google checkt bijvoorbeeld hoe goed de techniek van een website is. Onnodige code, fout opgebouwde URL’s en een lage website snelheid zijn voor Google negatieve signalen. Wij verbeteren de techniek van websites, waardoor ze stijgen in de zoekresultaten. Een goed werkende site komt bovendien veel betrouwbaarder over voor bezoekers en is gemakkelijker te gebruiken.

Content creëren

Om met jouw site hoger in de zoekresultaten te komen, heb je content nodig die Google waardeert. Goede content wordt bovendien ook gewaardeerd door potentiële klanten. Wij schrijven content die hoog scoort in Google. De teksten halen jouw bezoekers bovendien over om jouw producten te kopen of diensten af te nemen. Twee vliegen in één klap dus.

Research door een SEO expert in Eindhoven

Als SEO expert beginnen we eerst met een research. Tijdens dit onderzoek komen we erachter welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw doelgroep. Een ander deel van het research is de bestudering van concurrenten, klanten en diensten en/of producten. Dit vormt de basis van ons zoekwoordenoptimalisatieplan.

Wat je kunt verwachten:

Dit is de grafiek die te verwachten is op het moment dat we starten. In het onderstaande voorbeeld is dat de blauwe lijn.

Nieuwe website zoekverkeer Google

Laat ons helpen om jouw website of webshop te laten knallen in Google.