SEO expert in Helmond

Het is belangrijk dat je bedrijf online te vinden is. Zo komen er meer bezoekers op je website. Een SEO expert in Helmond helpt je om hoger in de zoekresultaten van Google te komen. Klik Proces is jouw SEO deskundige in Helmond. Wij zorgen dat je frequenter gevonden wordt en dat er meer bezoekers op jouw website komen. Zo wordt jouw onderneming ongekend populair op het internet.

Site techniek

Waarom komen sommige websites hoger in Google terecht dan andere websites? Daar zijn een aantal verschillende redenen voor. Google beoordeelt een website bijvoorbeeld op de kwaliteit van de techniek een website is. Negatieve signalen zijn voor Google: een trage website, overbodige code en fout opgebouwde URL’s. Wij verbeteren de techniek van jouw website. Je website stijgt hierdoor in de zoekresultaten.

Een website die goed werkt heeft nog meer voordelen: je website komt veel betrouwbaarder over voor bezoekers en is gebruiksvriendelijker. Hierdoor worden er meer producten verkocht of er worden meer offertes ingevuld. Een betere website heeft dus een grotere omzet tot gevolg.

Daarom Klik Proces als SEO consultant inschakelen

Objectieve cijfers

Je ziet precies welke invloed onze bezigheden op het aantal bezoekers en de positie van jouw website in Google hebben. We sturen je elke maand een uitgebreide rapportage. In de rapportage vind je objectieve cijfers die aangeven hoe het met je website ervoor staat.

Meer dan 8 jaar ervaring

Wij zijn ruim 8 jaar bezig met SEO bezigheden: zoekwoordonderzoeken, linkbuilding, content schrijven, enzovoorts. We blijven op de hoogte van de nieuwste technieken en passen onze bezigheden steeds aan om de beste resultaten te behalen.

Originele content

We schrijven voor iedere klant originele content. Daarvoor verdiepen we ons in jouw onderneming en in jouw doelgroep. Vervolgens schrijven we teksten die jouw pagina’s hoog in de Google zoekresultaten brengen en die bezoekers overhalen om jouw diensten af te nemen of jouw producten te kopen.

Werkt zonder contract

Wil je liever niet aan een overeenkomst vast zitten? Mooi, want wij werken zonder contracten. Een overeenkomst betekent voor ons een gebrek aan vertrouwen naar de klant. Wij weten zeker dat je blij zult zijn met de resultaten van onze werkzaamheden en daardoor onze samenwerking wilt blijven voortzetten.

Concrete doelstellingen

We stellen doelstellingen op basis van winst en omzet en wij monitoren die maandelijks.

Succes gegarandeerd

Dankzij al die jaren ervaring dat we met SEO bezig zijn, hebben we een aanpak ontwikkeld die succes verzekerd. Onze werkwijze is voor iedere bedrijfstak inzetbaar.

Content creëren

Om met jouw site hoger in de zoekresultaten te komen, heb je content nodig die Google waardeert. Kwalitatieve content wordt bovendien ook gewaardeerd door potentiële klanten. Wij schrijven content die hoog scoort in Google. De teksten halen jouw bezoekers bovendien over om jouw producten te kopen of diensten af te nemen. Twee vliegen in één klap dus.

Linkbuilden

Linkbuilding betekent het ontvangen van relevante links vanuit fora, blogs en websites. Hierdoor verkrijgt je site een hogere positie in Google. Google ziet elke relevante link als een teken dat jouw site belangrijk is. Door de links komen er ook meer bezoekers naar website.

Research door een SEO expert in Helmond

Wij kruipen in de huid van uw potentiële klanten om te ontdekken waar ze naar zoeken. Het research gebeurt op drie niveaus: lokaal, nationaal en internationaal. We doen ook een uitgebreide analyse van uw diensten en/of producten, klanten en concurrenten. Het research is de basis van al onze toekomstige SEO werkzaamheden

Wat je kunt verwachten:

Dit is de grafiek die te verwachten is op het moment dat we starten. In het onderstaande voorbeeld is dat de blauwe lijn.

Nieuwe website zoekverkeer Google

Laat ons helpen om jouw website of webshop te laten knallen in Google.