SEO expert in Hengelo

Het is belangrijk dat je onderneming online te vinden is. Zo komen er meer bezoekers op je site. Een SEO deskundige in Hengelo helpt je om hoger in de zoekresultaten van Google te komen. Klik Proces is jouw SEO specialist in Hengelo. Wij zorgen dat je frequenter gevonden wordt en dat er meer bezoekers op jouw website komen. Zo wordt jouw bedrijf ongekend populair op het internet.

Daarom Klik Proces als SEO consultant inschakelen

Concrete doelen

Bij Klik Proces werken we om concrete doelstellingen op basis van winst en omzet te behalen.

Succes verzekerd

In de vele jaren dat we als SEO expert actief  zijn, hebben we een werkmethode ontwikkeld waarmee succes verzekerd is. Met deze aanpak helpen we jouw bedrijf naar de top, in welke bedrijfstak jouw onderneming dan ook actief is.

Objectieve cijfers

Je ziet exact welke invloed onze bezigheden op het aantal bezoekers en de positie van jouw website in Google hebben. We sturen je elke maand een uitgebreide rapportage. In de rapportage vind je objectieve cijfers die aangeven hoe het met je website ervoor staat.

Ruim 8 jaar ervaring

Al meer dan dan 8 jaar zijn we bezig met bezoekers, Google en website. Omdat Google zich steeds ontwikkelt, blijven we steeds op de hoogte van de nieuwste update.

Creatieve content

We schrijven voor iedere klant unieke content. Daarvoor verdiepen we ons in jouw onderneming en in jouw doelgroep. Vervolgens schrijven we teksten die jouw pagina’s hoog in de Google zoekresultaten brengen en die bezoekers overhalen om jouw diensten af te nemen of jouw producten te kopen.

Werkt zonder contract

Aan contracten zit je vast. Als je niet meer met een onderneming wil werken, is het niet mogelijk om de samenwerking te stoppen. Klik Proces werkt geheel zonder contract. Wij hebben er vertrouwen dat je tevreden zult zijn met de resultaten van onze werkzaamheden.

Content creëren

Om met jouw website hoger in de zoekresultaten te komen, heb je content nodig die Google waardeert. Goede content wordt bovendien ook gewaardeerd door potentiële klanten. Wij schrijven content die hoog scoort in Google. De teksten halen jouw bezoekers bovendien over om jouw artikelen te kopen of diensten af te nemen. Twee vliegen in één klap dus.

Linkbuilden

Linkbuilding betekent het verkrijgen van relevante links vanuit fora, blogs en websites. Hierdoor ontvangt je website een hogere positie in Google. Google ziet elke relevante link als een signaal dat jouw site belangrijk is. Door de links komen er ook meer bezoekers naar site.

Site techniek

Er is een heel aantal redenen waarom bepaalde websites hoger in de zoekresultaten van Google terecht komen, dan andere websites. Google beoordeelt bijvoorbeeld hoe goed de techniek van een website is. Onnodige code, fout opgebouwde URL’s en een lage website snelheid zijn voor Google negatieve signalen. Wij verbeteren de techniek van websites, waardoor ze stijgen in de zoekresultaten. Een goed werkende site komt bovendien veel betrouwbaarder over voor bezoekers en is gemakkelijker te gebruiken.

Research door een SEO specialist in Hengelo

Als SEO expert beginnen we eerst met een onderzoek. Tijdens dit research komen we erachter welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw doelgroep. Een ander deel van het research is de analyse van concurrenten, klanten en diensten en/of producten. Dit vormt de basis van ons zoekwoordenoptimalisatieplan. 

Wat je kunt verwachten:

Dit is de grafiek die te verwachten is op het moment dat we starten. In het onderstaande voorbeeld is dat de blauwe lijn.

Nieuwe website zoekverkeer Google

Laat ons helpen om jouw website of webshop te laten knallen in Google.