SEO expert in Hoofddorp

Een goed vindbare site levert veel bezoekers op. Veel websites zijn helaas verborgen, omdat ze ergens onderaan de zoekresultaten in Google staan. Een SEO deskundige geeft je site een boost. Zoek je een SEO specialist in Hoofddorp? Klikproces is de SEO specialist in Hoofddorp die je zoekt. Wij zorgen dat jouw site bovenin de zoekresultaten komt te staan. Er komen daardoor meer bezoekers op jouw website.

Site techniek

Waarom scoren bepaalde websites hoger in de zoekresultaten van Google dan andere websites? Daar zijn diverse redenen voor. Google checkt bijvoorbeeld de techniek van een website. Slechte signalen voor Google zijn: overbodige code, verkeerd opgebouwde URL’s en een langzame website.

Doordat wij de techniek van jouw website verbeteren, stijgt hij in Google. Een goed werkende website komt bovendien veel betrouwbaarder over op jouw bezoekers en is makkelijker vriendelijker. Dat heeft weer tot gevolg tot jouw bezoekers sneller producten via jouw website kopen of offertes op jouw site invullen.

Linkbuilden

Door linkbuilding zorgen we dat jouw website relevante links vanuit andere websites, blogs en fora ontvangt. Hierdoor komen er meer bezoekers naar jouw website en krijgt jouw website een hogere positie in Google. Iedere link helpt je om je concurrentie achter je te laten.

Content creëren

Voor Google is het van groot belang dat er waardevolle content op je website staat. Ook je bezoekers waarderen content die ze nuttige informatie geeft. De tekstschrijvers van Klik Proces schrijven content die zowel jouw doelgroep aanspreekt, als content die jouw site hoger in de Google zoekresultaten laat komen.

Daarom Klik Proces als SEO consultant kiezen

Objectieve cijfers

Je ziet exact welke invloed onze bezigheden op het aantal bezoekers en de positie van jouw site in Google hebben. We sturen je iedere maand een uitgebreide rapportage. In de rapportage vind je objectieve cijfers die aangeven hoe het met je site ervoor staat.

Succes gegarandeerd

Dankzij al die jaren ervaring dat we met SEO bezig zijn, hebben we een aanpak ontwikkeld die succes gegarandeerd. Onze aanpak is voor elke bedrijfstak inzetbaar.

Concrete doelstellingen

We stellen doelstellingen op basis van winst en omzet en wij monitoren die maandelijks.

Werkt zonder contract

Wil je liever niet aan een overeenkomst vast zitten? Mooi, want wij werken zonder contracten. Een contract betekent voor ons een gebrek aan vertrouwen naar de klant. Wij weten zeker dat je blij zult zijn met de resultaten van onze werkzaamheden en daardoor onze samenwerking wilt blijven voortzetten.

Ruim 8 jaar ervaring

Al meer dan dan 8 jaar zijn we bezig met bezoekers, Google en website. Omdat Google zich steeds ontwikkelt, blijven we steeds op de hoogte van de nieuwste update.

Unieke content

Voor elk onderneming lezen we ons goed in. Wij schrijven vervolgens unieke content. De content is zo geschreven dat de internetpagina hoog scoort in Google. De tekst spreekt bovendien jouw doelgroep aan en haalt ze over om jouw artikelen te kopen of jouw diensten af te nemen.

Research door een SEO expert in Hoofddorp

Als SEO specialist beginnen we eerst met een onderzoek. Tijdens dit research komen we erachter welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw doelgroep. Een ander deel van het onderzoek is de analyse van concurrenten, klanten en diensten en/of artikelen. Dit vormt de basis van ons zoekwoorden optimalisatieplan.

Wat je kunt verwachten:

Dit is de grafiek die te verwachten is op het moment dat we starten. In het onderstaande voorbeeld is dat de blauwe lijn.

Nieuwe website zoekverkeer Google

Laat ons helpen om jouw website of webshop te laten knallen in Google.