SEO expert in IJmuiden

Een goed vindbare site levert veel bezoekers op. Veel websites zijn helaas verborgen, omdat ze ergens onderaan de zoekresultaten in Google staan. Een SEO specialist geeft je site een boost. Zoek je een SEO expert in IJmuiden? Klikproces is de SEO specialist in IJmuiden die je zoekt. Wij zorgen dat jouw site bovenin de zoekresultaten komt te staan. Er komen daardoor meer bezoekers op jouw website.

Linkbuilden

Linkbuilding betekent het ontvangen van relevante links vanuit fora, blogs en websites. Hierdoor krijgt je website een hogere positie in Google. Google ziet elke relevante link als een teken dat jouw site belangrijk is. Door de links komen er ook meer bezoekers naar site.

Research door een SEO specialist in IJmuiden

Wij kruipen in de huid van uw potentiële klanten om te ontdekken waar ze naar zoeken. Het onderzoek gebeurt op drie niveaus: lokaal, nationaal en internationaal. We doen ook een uitgebreide bestudering van uw diensten en/of producten, klanten en concurrenten. Het research is de basis van al onze toekomstige SEO bezigheden.

Content creëren

Voor Google is het van groot belang dat er waardevolle content op je site staat. Ook je bezoekers waarderen content die ze nuttige informatie geeft. De schrijvers van Klik Proces schrijven content die zowel jouw doelgroep aanspreekt, als content die jouw website hoger in de Google zoekresultaten laat komen.

Daarom Klik Proces als SEO consultant inschakelen

Creatieve content

Voor elk onderneming lezen we ons goed in. Wij schrijven vervolgens originele content. De content is zo geschreven dat de pagina hoog scoort in Google. De tekst spreekt bovendien jouw doelgroep aan en haalt ze over om jouw producten te kopen of jouw diensten af te nemen.

Werkt zonder overeenkomst

Wil je liever niet aan een overeenkomst vast zitten? Mooi, want wij werken zonder contracten. Een contract betekent voor ons een gebrek aan vertrouwen naar de klant. Wij weten zeker dat je blij zult zijn met de resultaten van onze bezigheden en daardoor onze samenwerking wilt blijven voortzetten.

Objectieve cijfers

Wil je weten wat voor een impact onze bezigheden op de zoekpositie van jouw website en het aantal bezoekers hebben? We sturen elke maand een uitgebreide rapportage met objectieve cijfers.

Concrete doelstellingen

We stellen doelstellingen op basis van winst en omzet en wij monitoren die maandelijks.

Meer dan 8 jaar ervaring

Wij zijn meer dan 8 jaar bezig met SEO bezigheden: zoekwoordonderzoeken, linkbuilding, content schrijven, enzovoorts. We blijven op de hoogte van de nieuwste trends en passen onze werkzaamheden steeds aan om de beste resultaten te behalen.

Succes verzekerd

Dankzij al die jaren ervaring dat we met SEO bezig zijn, hebben we een methode ontwikkeld die succes gegarandeerd. Onze werkmethode is voor iedere branche inzetbaar.

Website techniek

Er is een heel aantal redenen waarom sommige websites hoger in de zoekresultaten van Google terecht komen, dan andere websites. Google checkt bijvoorbeeld hoe goed de techniek van een site is. Overbodige code, fout opgebouwde URL’s en een lage website snelheid zijn voor Google negatieve signalen. Wij verbeteren de techniek van websites, waardoor ze stijgen in de zoekresultaten. Een goed werkende site komt bovendien veel betrouwbaarder over voor bezoekers en is gemakkelijker te gebruiken.

Wat je kunt verwachten:

Dit is de grafiek die te verwachten is op het moment dat we starten. In het onderstaande voorbeeld is dat de blauwe lijn.

Nieuwe website zoekverkeer Google

Laat ons helpen om jouw website of webshop te laten knallen in Google.