SEO expert in Hoorn

Het is belangrijk dat je onderneming op het internet te vinden is. Zo komen er meer bezoekers op je site. Een SEO deskundige in Hoorn helpt je om hoger in de zoekresultaten van Google te komen. Klik Proces is jouw SEO deskundige in Hoorn. Wij zorgen dat je vaker gevonden wordt en dat er meer bezoekers op jouw site komen. Zo wordt jouw bedrijf ongekend populair op het internet.

Daarom Klik Proces als SEO consultant kiezen

Concrete doelstellingen

Bij Klik Proces werken we om concrete doelen op basis van winst en omzet te behalen.

Werkt zonder overeenkomst

Aan contracten zit je vast. Als je niet meer met een bedrijf wil werken, is het niet mogelijk om de samenwerking te stoppen. Klik Proces werkt geheel zonder contract. Wij hebben er vertrouwen dat je tevreden zult zijn met de resultaten van onze bezigheden.

Succes gegarandeerd

Dankzij al die jaren ervaring dat we met SEO bezig zijn, hebben we een methode ontwikkeld die succes verzekerd. Onze methode is voor elke branche inzetbaar.

Unieke content

We schrijven voor elke klant unieke content. Daarvoor verdiepen we ons in jouw bedrijf en in jouw doelgroep. Vervolgens schrijven we teksten die jouw pagina’s hoog in de Google zoekresultaten brengen en die bezoekers overhalen om jouw diensten af te nemen of jouw artikelen te kopen.

Meer dan 8 jaar ervaring

Wij zijn meer dan 8 jaar bezig met SEO werkzaamheden: zoekwoordenanalyses, linkbuilding, content schrijven, enzovoorts. We blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en passen onze werkzaamheden steeds aan om de beste resultaten te behalen.

Objectieve cijfers

Wil je weten wat voor een impact onze werkzaamheden op de zoekpositie van jouw website en het aantal bezoekers hebben? We sturen elke maand een uitgebreide rapportage met objectieve cijfers.

Onderzoek door een SEO specialist in Hoorn

Als SEO specialist beginnen we eerst met een research. Tijdens dit research komen we erachter welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw doelgroep. Een ander deel van het onderzoek is de bestudering van concurrenten, klanten en diensten en/of artikelen. Dit vormt de basis van ons zoekwoordenoptimalisatieplan.

Linkbuilden

Door linkbuilding zorgen we dat jouw site relevante links vanuit andere websites, blogs en fora ontvangt. Hierdoor komen er meer bezoekers naar jouw website en ontvangt jouw website een hogere positie in Google. Elke link helpt je om je concurrentie achter je te laten.

Website techniek verbeteren

Waarom komen sommige websites hoger in de zoekresultaten van Google dan andere websites? Daar zijn verschillende redenen. Google checkt bijvoorbeeld de techniek van een website. Fout opgebouwde URL’s, een trage website en onnodige code zijn voor Google slechte signalen. Wij verbeteren de techniek van jouw website, waardoor hij hoger komt in de zoekresultaten. Een website die goed werkt, komt bovendien veel betrouwbaarder over en is makkelijker te gebruikers.

Content creëren

Om met jouw site hoger in de zoekresultaten te komen, heb je content nodig die Google waardeert. Kwalitatieve content wordt bovendien ook gewaardeerd door potentiële klanten. Wij schrijven content die hoog scoort in Google. De teksten halen jouw bezoekers bovendien over om jouw artikelen te kopen of diensten af te nemen. Twee vliegen in één klap dus.

Wat je kunt verwachten:

Dit is de grafiek die te verwachten is op het moment dat we starten. In het onderstaande voorbeeld is dat de blauwe lijn.

Nieuwe website zoekverkeer Google

Laat ons helpen om jouw website of webshop te laten knallen in Google.