SEO expert in Leiden

Een goed vindbare website levert veel bezoekers op. Veel websites zijn helaas verborgen, omdat ze ergens onderaan de zoekresultaten in Google staan. Een SEO expert geeft je site een boost. Zoek je een SEO expert in Leiden? Klikproces is de SEO expert in Leiden die je zoekt. Wij zorgen dat jouw site bovenin de zoekresultaten komt te staan. Er komen daardoor meer bezoekers op jouw site.

Daarom Klik Proces als SEO consultant inschakelen

Originele content

Voor elk onderneming lezen we ons goed in. Wij schrijven vervolgens unieke content. De content is zo geschreven dat de internetpagina hoog scoort in Google. De tekst spreekt bovendien jouw doelgroep aan en haalt ze over om jouw producten te kopen of jouw diensten af te nemen.

Objectieve cijfers

Je ziet precies welke invloed onze werkzaamheden op het aantal bezoekers en de positie van jouw website in Google hebben. We sturen je elke maand een uitgebreide rapportage. In de rapportage vind je objectieve cijfers die aangeven hoe het met je site ervoor staat.

Werkt zonder contract

Aan contracten zit je vast. Als je niet meer met een onderneming wil werken, is het niet mogelijk om de samenwerking te stoppen. Klik Proces werkt geheel zonder contract. Wij hebben er vertrouwen dat je blij zult zijn met de resultaten van onze bezigheden.

Concrete doelstellingen

We stellen doelen op basis van winst en omzet en wij monitoren die maandelijks.

Succes gegarandeerd

Dankzij al die jaren ervaring dat we met SEO bezig zijn, hebben we een werkwijze ontwikkeld die succes verzekerd. Onze werkmethode is voor iedere bedrijfstak inzetbaar.

Meer dan 8 jaar ervaring

Al meer dan dan 8 jaar zijn we bezig met bezoekers, Google en site. Omdat Google zich steeds ontwikkelt, blijven we steeds op de hoogte van de nieuwste update.

Site techniek

Google checkt jouw site op een groot aantal criteria. Een belangrijk onderdeel van die criteria valt onder site techniek. Google kijkt bijvoorbeeld kritisch naar fout opgebouwde URL’s, overbodige code en site snelheid. Om de techniek van je website te verbeteren, voeren wij technische wijzigingen door of bouwen wij een hele nieuwe website. Hiermee waardeert Google jouw website meer. Bovendien is je site zo gemakkelijker toegankelijk voor bezoekers.

Onderzoek door een SEO specialist in Leiden

Wij kruipen in de huid van uw potentiële klanten om te ontdekken waar ze naar zoeken. Het onderzoek gebeurt op drie niveaus: lokaal, nationaal en internationaal. We doen ook een uitgebreide bestudering van uw diensten en/of producten, klanten en concurrenten. Het onderzoek is de basis van al onze toekomstige SEO werkzaamheden.

Linkbuilden

Door linkbuilding zorgen we dat jouw site relevante links vanuit andere websites, blogs en fora krijgt. Hierdoor komen er meer bezoekers naar jouw site en verkrijgt jouw website een hogere positie in Google. Iedere link helpt je om je concurrentie achter je te laten.

Content creëren

Voor Google is het van groot belang dat er waardevolle content op je site staat. Ook je bezoekers waarderen content die ze nuttige informatie geeft. De schrijvers van Klik Proces schrijven content die zowel jouw doelgroep aanspreekt, als content die jouw website hoger in de Google zoekresultaten laat komen.

Wat je kunt verwachten:

Dit is de grafiek die te verwachten is op het moment dat we starten. In het onderstaande voorbeeld is dat de blauwe lijn.

Nieuwe website zoekverkeer Google

Laat ons helpen om jouw website of webshop te laten knallen in Google.