SEO expert in Leiderdorp

Het is belangrijk dat je onderneming op het internet te vinden is. Zo komen er meer bezoekers op je site. Een SEO specialist in Leiderdorp helpt je om hoger in de zoekresultaten van Google te komen. Klik Proces is jouw SEO specialist in Leiderdorp. Wij zorgen dat je frequenter gevonden wordt en dat er meer bezoekers op jouw site komen. Zo wordt jouw bedrijf ongeëvenaard populair online.

Website techniek

Er is een heel aantal redenen waarom bepaalde websites hoger in de zoekresultaten van Google terecht komen, dan andere websites. Google checkt bijvoorbeeld hoe goed de techniek van een site is. Overbodige code, fout opgebouwde URL’s en een lage site snelheid zijn voor Google negatieve signalen. Wij verbeteren de techniek van websites, waardoor ze stijgen in de zoekresultaten. Een goed werkende site komt bovendien veel betrouwbaarder over voor bezoekers en is gemakkelijker te gebruiken.

Research door een SEO specialist in Leiderdorp

Als SEO specialist beginnen we eerst met een onderzoek. Tijdens dit research komen we erachter welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw doelgroep. Een ander deel van het research is de analyse van concurrenten, klanten en diensten en/of artikelen. Dit vormt de basis van ons zoekwoordenoptimalisatieplan.

Linkbuilden

Linkbuilding betekent het ontvangen van relevante links vanuit fora, blogs en websites. Hierdoor verkrijgt je site een hogere positie in Google. Google ziet elke relevante link als een teken dat jouw website belangrijk is. Door de links komen er ook meer bezoekers naar website.

Daarom Klik Proces als SEO consultant kiezen

Objectieve cijfers

Wil je weten wat voor een impact onze bezigheden op de zoekpositie van jouw site en het aantal bezoekers hebben? We sturen elke maand een uitgebreide rapportage met objectieve cijfers.

Werkt zonder contract

Wil je liever niet aan een overeenkomst vast zitten? Mooi, want wij werken zonder contracten. Een contract betekent voor ons een gebrek aan vertrouwen naar de klant. Wij weten zeker dat je tevreden zult zijn met de resultaten van onze bezigheden en daardoor onze samenwerking wilt blijven voortzetten.

Creatieve content

Voor elk bedrijf lezen we ons goed in. Wij schrijven vervolgens creatieve content. De content is zo geschreven dat de pagina hoog scoort in Google. De tekst spreekt bovendien jouw doelgroep aan en haalt ze over om jouw producten te kopen of jouw diensten af te nemen.

Succes verzekerd

In de vele jaren dat we als SEO specialist actief  zijn, hebben we een aanpak ontwikkeld waarmee succes verzekerd is. Met deze methode helpen we jouw bedrijf naar de top, in welke bedrijfstak jouw onderneming dan ook werkzaam is.

Concrete doelstellingen

We stellen doelstellingen op basis van winst en omzet en wij monitoren die maandelijks.

Ruim 8 jaar ervaring

Al meer dan dan 8 jaar zijn we bezig met bezoekers, Google en site. Omdat Google zich steeds ontwikkelt, blijven we steeds op de hoogte van de nieuwste update.

Content creëren

Voor Google is het van groot belang dat er waardevolle content op je website staat. Ook je bezoekers waarderen content die ze nuttige informatie geeft. De tekstschrijvers van Klik Proces schrijven content die zowel jouw doelgroep aanspreekt, als content die jouw website hoger in de Google zoekresultaten laat komen.

Wat je kunt verwachten:

Dit is de grafiek die te verwachten is op het moment dat we starten. In het onderstaande voorbeeld is dat de blauwe lijn.

Nieuwe website zoekverkeer Google

Laat ons helpen om jouw website of webshop te laten knallen in Google.