SEO expert in Leidschendam

Het is belangrijk dat je bedrijf online te vinden is. Zo komen er meer bezoekers op je website. Een SEO expert in Leidschendam helpt je om hoger in de zoekresultaten van Google te komen. Klik Proces is jouw SEO specialist in Leidschendam. Wij zorgen dat je vaker gevonden wordt en dat er meer bezoekers op jouw site komen. Zo wordt jouw bedrijf ongekend populair op het internet.

Content creëren

Voor Google is het van groot belang dat er waardevolle content op je website staat. Ook je bezoekers waarderen content die ze nuttige informatie geeft. De tekstschrijvers van Klik Proces schrijven content die zowel jouw doelgroep aanspreekt, als content die jouw website hoger in de Google zoekresultaten laat komen.

Linkbuilden

Door linkbuilding zorgen we dat jouw website relevante links vanuit andere websites, blogs en fora verkrijgt. Hierdoor komen er meer bezoekers naar jouw website en verkrijgt jouw website een hogere positie in Google. Iedere link helpt je om je concurrentie achter je te laten.

Daarom Klik Proces als SEO consultant inschakelen

Werkt zonder overeenkomst

Wil je liever niet aan een overeenkomst vast zitten? Mooi, want wij werken zonder contracten. Een contract betekent voor ons een gebrek aan vertrouwen naar de klant. Wij weten zeker dat je blij zult zijn met de resultaten van onze bezigheden en daardoor onze samenwerking wilt blijven voortzetten.

Objectieve cijfers

Wil je weten wat voor een impact onze bezigheden op de zoekpositie van jouw website en het aantal bezoekers hebben? We sturen iedere maand een uitgebreide rapportage met objectieve cijfers.

Concrete doelstellingen

Bij Klik Proces werken we om concrete doelstellingen op basis van winst en omzet te behalen.

Succes verzekerd

Dankzij al die jaren ervaring dat we met SEO bezig zijn, hebben we een methode ontwikkeld die succes verzekerd. Onze aanpak is voor iedere branche inzetbaar.

Meer dan 8 jaar ervaring

Wij zijn ruim 8 jaar bezig met SEO werkzaamheden: zoekwoordenanalyses, linkbuilding, content schrijven, enzovoorts. We blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en passen onze werkzaamheden steeds aan om de beste resultaten te behalen.

Originele content

Voor elk onderneming lezen we ons goed in. Wij schrijven vervolgens creatieve content. De content is zo geschreven dat de internetpagina hoog scoort in Google. De tekst spreekt bovendien jouw doelgroep aan en haalt ze over om jouw producten te kopen of jouw diensten af te nemen.

Onderzoek door een SEO specialist in Leidschendam

Wij kruipen in de huid van uw potentiële klanten om te achterhalen waar ze naar zoeken. Het research gebeurt op drie niveaus: lokaal, nationaal en internationaal. We doen ook een uitgebreide analyse van uw diensten en/of artikelen, klanten en concurrenten. Het research is de basis van al onze toekomstige SEO werkzaamheden.

Site techniek

Er is een heel aantal redenen waarom bepaalde websites hoger in de zoekresultaten van Google terecht komen, dan andere websites. Google checkt bijvoorbeeld hoe goed de techniek van een site is. Onnodige code, fout opgebouwde URL’s en een lage website snelheid zijn voor Google negatieve signalen. Wij verbeteren de techniek van websites, waardoor ze stijgen in de zoekresultaten. Een goed werkende website komt bovendien veel betrouwbaarder over voor bezoekers en is gemakkelijker te gebruiken.

Wat je kunt verwachten:

Dit is de grafiek die te verwachten is op het moment dat we starten. In het onderstaande voorbeeld is dat de blauwe lijn.

Nieuwe website zoekverkeer Google

Laat ons helpen om jouw website of webshop te laten knallen in Google.