SEO expert in Naaldwijk

Een goed vindbare website levert veel bezoekers op. Veel websites zijn helaas verborgen, omdat ze ergens onderaan de zoekresultaten in Google staan. Een SEO specialist geeft je site een boost. Zoek je een SEO specialist in Naaldwijk? Klikproces is de SEO expert in Naaldwijk die je zoekt. Wij zorgen dat jouw website bovenin de zoekresultaten komt te staan. Er komen daardoor meer bezoekers op jouw site.

Content creëren

Om met jouw website hoger in de zoekresultaten te komen, heb je content nodig die Google waardeert. Kwalitatieve content wordt bovendien ook gewaardeerd door potentiële klanten. Wij schrijven content die hoog scoort in Google. De teksten halen jouw bezoekers bovendien over om jouw artikelen te kopen of diensten af te nemen. Twee vliegen in één klap dus.

Linkbuilden

Door linkbuilding zorgen we dat jouw site relevante links vanuit andere websites, blogs en fora ontvangt. Hierdoor komen er meer bezoekers naar jouw website en verkrijgt jouw website een hogere positie in Google. Elke link helpt je om je concurrentie achter je te laten.

Daarom Klik Proces als SEO consultant kiezen

Succes verzekerd

In de vele jaren dat we als SEO expert actief  zijn, hebben we een werkmethode ontwikkeld waarmee succes gegarandeerd is. Met deze werkwijze helpen we jouw bedrijf naar de top, in welke branche jouw bedrijf dan ook actief is.

Objectieve cijfers

Je ziet precies welke invloed onze werkzaamheden op het aantal bezoekers en de positie van jouw site in Google hebben. We sturen je elke maand een uitgebreide rapportage. In de rapportage vind je objectieve cijfers die aangeven hoe het met je website ervoor staat.

Meer dan 8 jaar ervaring

Wij zijn meer dan 8 jaar bezig met SEO werkzaamheden: zoekwoordenanalyses, linkbuilding, content schrijven, enzovoorts. We blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en passen onze werkzaamheden steeds aan om de beste resultaten te behalen.

Werkt zonder overeenkomst

Wil je liever niet aan een overeenkomst vast zitten? Mooi, want wij werken zonder contracten. Een overeenkomst betekent voor ons een gebrek aan vertrouwen naar de klant. Wij weten zeker dat je tevreden zult zijn met de resultaten van onze bezigheden en daardoor onze samenwerking wilt blijven voortzetten.

Concrete doelstellingen

We stellen doelstellingen op basis van winst en omzet en wij monitoren die maandelijks.

Exclusieve content

Voor elk bedrijf lezen we ons goed in. Wij schrijven vervolgens exclusieve content. De content is zo geschreven dat de internetpagina hoog scoort in Google. De tekst spreekt bovendien jouw doelgroep aan en haalt ze over om jouw producten te kopen of jouw diensten af te nemen.

Research door een SEO expert in Naaldwijk

Wij kruipen in de huid van uw potentiële klanten om te achterhalen waar ze naar zoeken. Het onderzoek gebeurt op drie niveaus: lokaal, nationaal en internationaal. We doen ook een uitgebreide bestudering van uw diensten en/of artikelen, klanten en concurrenten. Het research is de basis van al onze toekomstige SEO werkzaamheden.

Site techniek

Google beoordeelt jouw website op een groot aantal criteria. Een belangrijk onderdeel van die criteria valt onder website techniek. Google kijkt bijvoorbeeld kritisch naar fout opgebouwde URL’s, onnodige code en website snelheid. Om de techniek van je site te verbeteren, voeren wij technische wijzigingen door of bouwen wij een hele nieuwe site. Hiermee waardeert Google jouw website meer. Bovendien is je site zo gemakkelijker toegankelijk voor bezoekers.

Wat je kunt verwachten:

Dit is de grafiek die te verwachten is op het moment dat we starten. In het onderstaande voorbeeld is dat de blauwe lijn.

Nieuwe website zoekverkeer Google

Laat ons helpen om jouw website of webshop te laten knallen in Google.