SEO expert in Nijmegen

Het is belangrijk dat je onderneming op het internet te vinden is. Zo komen er meer bezoekers op je website. Een SEO expert in Nijmegen helpt je om hoger in de zoekresultaten van Google te komen. Klik Proces is jouw SEO expert in Nijmegen. Wij zorgen dat je frequenter gevonden wordt en dat er meer bezoekers op jouw website komen. Zo wordt jouw bedrijf onovertroffen populair op het internet.

Content creëren

Voor Google is het van groot belang dat er waardevolle content op je website staat. Ook je bezoekers waarderen content die ze nuttige informatie geeft. De schrijvers van Klik Proces schrijven content die zowel jouw doelgroep aanspreekt, als content die jouw website hoger in de Google zoekresultaten laat komen.

Linkbuilden

Linkbuilding betekent het verkrijgen van relevante links vanuit fora, blogs en websites. Hierdoor krijgt je site een hogere positie in Google. Google ziet elke relevante link als een teken dat jouw site belangrijk is. Door de links komen er ook meer bezoekers naar website.

Site techniek

Er is een heel aantal redenen waarom sommige websites hoger in de zoekresultaten van Google terecht komen, dan andere websites. Google beoordeelt bijvoorbeeld hoe goed de techniek van een site is. Onnodige code, fout opgebouwde URL’s en een lage website snelheid zijn voor Google negatieve signalen. Wij verbeteren de techniek van websites, waardoor ze stijgen in de zoekresultaten. Een goed werkende website komt bovendien veel betrouwbaarder over voor bezoekers en is gemakkelijker te gebruiken.

Daarom Klik Proces als SEO consultant inschakelen

Succes verzekerd

Dankzij al die jaren ervaring dat we met SEO bezig zijn, hebben we een methode ontwikkeld die succes verzekerd. Onze aanpak is voor elke branche inzetbaar.

Exclusieve content

We schrijven voor elke klant unieke content. Daarvoor verdiepen we ons in jouw onderneming en in jouw doelgroep. Vervolgens schrijven we teksten die jouw pagina’s hoog in de Google zoekresultaten brengen en die bezoekers overhalen om jouw diensten af te nemen of jouw producten te kopen.

Meer dan 8 jaar ervaring

Wij zijn meer dan 8 jaar bezig met SEO bezigheden: zoekwoordonderzoeken, linkbuilding, content schrijven, enzovoorts. We blijven op de hoogte van de nieuwste trends en passen onze bezigheden steeds aan om de beste resultaten te behalen.

Objectieve cijfers

Je ziet exact welke invloed onze werkzaamheden op het aantal bezoekers en de positie van jouw site in Google hebben. We sturen je elke maand een uitgebreide rapportage. In de rapportage vind je objectieve cijfers die aangeven hoe het met je website ervoor staat.

Concrete doelen

Bij Klik Proces werken we om concrete doelen op basis van winst en omzet te behalen.

Werkt zonder overeenkomst

Wil je liever niet aan een contract vast zitten? Mooi, want wij werken zonder contracten. Een overeenkomst betekent voor ons een gebrek aan vertrouwen naar de klant. Wij weten zeker dat je tevreden zult zijn met de resultaten van onze werkzaamheden en daardoor onze samenwerking wilt blijven voortzetten.

Onderzoek door een SEO specialist in Nijmegen

Wij kruipen in de huid van uw potentiële klanten om te achterhalen waar ze naar zoeken. Het research gebeurt op drie niveaus: lokaal, nationaal en internationaal. We doen ook een uitgebreide bestudering van uw diensten en/of artikelen, klanten en concurrenten. Het onderzoek is de basis van al onze toekomstige SEO bezigheden.

Wat je kunt verwachten:

Dit is de grafiek die te verwachten is op het moment dat we starten. In het onderstaande voorbeeld is dat de blauwe lijn.

Nieuwe website zoekverkeer Google

Laat ons helpen om jouw website of webshop te laten knallen in Google.