SEO expert in Oss

Een goed vindbare site levert veel bezoekers op. Veel websites zijn helaas verborgen, omdat ze ergens onderaan de zoekresultaten in Google staan. Een SEO deskundige geeft je site een boost. Zoek je een SEO deskundige in Oss? Klikproces is de SEO deskundige in Oss die je zoekt. Wij zorgen dat jouw website bovenin de zoekresultaten komt te staan. Er komen daardoor meer bezoekers op jouw website.

Linkbuilden

Linkbuilding betekent het ontvangen van relevante links vanuit fora, blogs en websites. Hierdoor verkrijgt je site een hogere positie in Google. Google ziet iedere relevante link als een teken dat jouw website belangrijk is. Door de links komen er ook meer bezoekers naar website.

Daarom Klik Proces als SEO consultant inschakelen

Creatieve content

Voor elk onderneming lezen we ons goed in. Wij schrijven vervolgens originele content. De content is zo geschreven dat de pagina hoog scoort in Google. De tekst spreekt bovendien jouw doelgroep aan en haalt ze over om jouw producten te kopen of jouw diensten af te nemen.

Werkt zonder contract

Wil je liever niet aan een overeenkomst vast zitten? Mooi, want wij werken zonder contracten. Een overeenkomst betekent voor ons een gebrek aan vertrouwen naar de klant. Wij weten zeker dat je blij zult zijn met de resultaten van onze werkzaamheden en daardoor onze samenwerking wilt blijven voortzetten.

Concrete doelen

We stellen doelstellingen op basis van winst en omzet en wij monitoren die maandelijks.

Meer dan 8 jaar ervaring

Al ruim dan 8 jaar zijn we bezig met bezoekers, Google en website. Omdat Google zich steeds ontwikkelt, blijven we steeds op de hoogte van de nieuwste update.

Succes verzekerd

In de vele jaren dat we als SEO specialist actief  zijn, hebben we een werkwijze ontwikkeld waarmee succes verzekerd is. Met deze methode helpen we jouw onderneming naar de top, in welke bedrijfstak jouw bedrijf dan ook werkzaam is.

Objectieve cijfers

Wil je weten wat voor een impact onze bezigheden op de zoekpositie van jouw site en het aantal bezoekers hebben? We sturen elke maand een uitgebreide rapportage met objectieve cijfers.

Content creëren

Om met jouw site hoger in de zoekresultaten te komen, heb je content nodig die Google waardeert. Goede content wordt bovendien ook gewaardeerd door potentiële klanten. Wij schrijven content die hoog scoort in Google. De teksten halen jouw bezoekers bovendien over om jouw producten te kopen of diensten af te nemen. Twee vliegen in één klap dus.

Research door een SEO specialist in Oss

Wij kruipen in de huid van uw potentiële klanten om te ontdekken waar ze naar zoeken. Het onderzoek gebeurt op drie niveaus: lokaal, nationaal en internationaal. We doen ook een uitgebreide analyse van uw diensten en/of artikelen, klanten en concurrenten. Het research is de basis van al onze toekomstige SEO bezigheden.

Website techniek

Sommige websites hoger in Google dan andere websites. Waarom? Dat ligt bijvoorbeeld aan de techniek van een website. Google ziet fout opgebouwde URL’s, overbodige code en een trage website als slechte negatieve signalen. Wij verbeteren de techniek van jouw website. Jouw website stijgt hierdoor in de zoekresultaten . Jouw bezoekers waarderen website die goed werkt ook meer, waardoor ze meer zullen kopen en/of afnemen.

Wat je kunt verwachten:

Dit is de grafiek die te verwachten is op het moment dat we starten. In het onderstaande voorbeeld is dat de blauwe lijn.

Nieuwe website zoekverkeer Google

Laat ons helpen om jouw website of webshop te laten knallen in Google.