SEO expert in Purmerend

Het is belangrijk dat je onderneming online te vinden is. Zo komen er meer bezoekers op je site. Een SEO deskundige in Purmerend helpt je om hoger in de zoekresultaten van Google te komen. Klik Proces is jouw SEO deskundige in Purmerend. Wij zorgen dat je frequenter gevonden wordt en dat er meer bezoekers op jouw site komen. Zo wordt jouw bedrijf ongeëvenaard populair op het internet.

Content creëren

Om met jouw website hoger in de zoekresultaten te komen, heb je content nodig die Google waardeert. Kwalitatieve content wordt bovendien ook gewaardeerd door potentiële klanten. Wij schrijven content die hoog scoort in Google. De teksten halen jouw bezoekers bovendien over om jouw artikelen te kopen of diensten af te nemen. Twee vliegen in één klap dus.

Website techniek verbeteren

Waarom scoren bepaalde websites hoger in Google dan andere websites? Daar zijn verschillende redenen voor. Google kijkt bijvoorbeeld hoe goed de techniek van een website is. Fout opgebouwde URL’s, overbodige code en een website die langzaam laadt zijn voor Google negatieve signalen. Wij verbeteren de techniek van jouw website, waardoor hij beter scoort in de zoekresultaten. Een website die goed werkt, is makkelijker te gebruiken en  komt bovendien veel betrouwbaarder over voor bezoekers.

Onderzoek door een SEO expert in Purmerend

Wij kruipen in de huid van uw potentiële klanten om te achterhalen waar ze naar zoeken. Het research gebeurt op drie niveaus: lokaal, nationaal en internationaal. We doen ook een uitgebreide bestudering van uw diensten en/of artikelen, klanten en concurrenten. Het research is de basis van al onze toekomstige SEO bezigheden.

Linkbuilden

Door linkbuilding zorgen we dat jouw site relevante links vanuit andere websites, blogs en fora krijgt. Hierdoor komen er meer bezoekers naar jouw website en ontvangt jouw website een hogere positie in Google. Iedere link helpt je om je concurrentie achter je te laten.

Daarom Klik Proces als SEO consultant kiezen

Concrete doelen

Bij Klik Proces werken we om concrete doelstellingen op basis van winst en omzet te behalen.

Succes gegarandeerd

Dankzij al die jaren ervaring dat we met SEO bezig zijn, hebben we een werkwijze ontwikkeld die succes gegarandeerd. Onze werkmethode is voor elke branche inzetbaar.

Werkt zonder contract

Wil je liever niet aan een overeenkomst vast zitten? Mooi, want wij werken zonder contracten. Een contract betekent voor ons een gebrek aan vertrouwen naar de klant. Wij weten zeker dat je tevreden zult zijn met de resultaten van onze bezigheden en daardoor onze samenwerking wilt blijven voortzetten.

Creatieve content

We schrijven voor iedere klant originele content. Daarvoor verdiepen we ons in jouw onderneming en in jouw doelgroep. Vervolgens schrijven we teksten die jouw pagina’s hoog in de Google zoekresultaten brengen en die bezoekers overhalen om jouw diensten af te nemen of jouw producten te kopen.

Objectieve cijfers

Je ziet precies welke invloed onze bezigheden op het aantal bezoekers en de positie van jouw website in Google hebben. We sturen je iedere maand een uitgebreide rapportage. In de rapportage vind je objectieve cijfers die aangeven hoe het met je website ervoor staat.

Ruim 8 jaar ervaring

Al meer dan dan 8 jaar zijn we bezig met bezoekers, Google en website. Omdat Google zich steeds ontwikkelt, blijven we steeds op de hoogte van de nieuwste update.

Wat je kunt verwachten:

Dit is de grafiek die te verwachten is op het moment dat we starten. In het onderstaande voorbeeld is dat de blauwe lijn.

Nieuwe website zoekverkeer Google

Laat ons helpen om jouw website of webshop te laten knallen in Google.