SEO expert in Reeuwijk

Een goed vindbare site levert veel bezoekers op. Veel websites zijn helaas verborgen, omdat ze ergens onderaan de zoekresultaten in Google staan. Een SEO specialist geeft je site een boost. Zoek je een SEO specialist in Reeuwijk? Klikproces is de SEO expert in Reeuwijk die je zoekt. Wij zorgen dat jouw website bovenin de zoekresultaten komt te staan. Er komen daardoor meer bezoekers op jouw website.

Content creëren

Om met jouw website hoger in de zoekresultaten te komen, heb je content nodig die Google waardeert. Goede content wordt bovendien ook gewaardeerd door potentiële klanten. Wij schrijven content die hoog scoort in Google. De teksten halen jouw bezoekers bovendien over om jouw producten te kopen of diensten af te nemen. Twee vliegen in één klap dus.

Research door een SEO expert in Reeuwijk

Wij kruipen in de huid van jouw potentiële klanten om te ontdekken waar ze naar zoeken. Het research gebeurt op drie niveaus: lokaal, nationaal en internationaal. We doen ook een uitgebreide bestudering van uw diensten en/of producten, klanten en concurrenten. Het research is de basis van al onze toekomstige SEO bezigheden.

Website techniek

Google checkt jouw site op een groot aantal criteria. Een belangrijk onderdeel van die criteria valt onder website techniek. Google kijkt bijvoorbeeld kritisch naar fout opgebouwde URL’s, overbodige code en website snelheid. Om de techniek van je site te verbeteren, voeren wij technische wijzigingen door of bouwen wij een hele nieuwe website. Hiermee waardeert Google jouw website meer. Bovendien is je site zo gemakkelijker toegankelijk voor bezoekers.

Daarom Klik Proces als SEO consultant inschakelen

Succes verzekerd

Dankzij al die jaren ervaring dat we met SEO bezig zijn, hebben we een aanpak ontwikkeld die succes verzekerd. Onze werkwijze is voor elke bedrijfstak inzetbaar.

Meer dan 8 jaar ervaring

Wij zijn ruim 8 jaar bezig met SEO werkzaamheden: zoekwoordenanalyses, linkbuilding, content schrijven, enzovoorts. We blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en passen onze bezigheden steeds aan om de beste resultaten te behalen.

Concrete doelen

We stellen doelstellingen op basis van winst en omzet en wij monitoren die maandelijks.

Unieke content

Voor elk bedrijf lezen we ons goed in. Wij schrijven vervolgens originele content. De content is zo geschreven dat de pagina hoog scoort in Google. De tekst spreekt bovendien jouw doelgroep aan en haalt ze over om jouw artikelen te kopen of jouw diensten af te nemen.

Werkt zonder overeenkomst

Aan contracten zit je vast. Als je niet meer met een bedrijf wil werken, is het niet mogelijk om de samenwerking te stoppen. Klik Proces werkt geheel zonder overeenkomst. Wij hebben er vertrouwen dat je tevreden zult zijn met de resultaten van onze bezigheden.

Objectieve cijfers

Je ziet precies welke invloed onze bezigheden op het aantal bezoekers en de positie van jouw site in Google hebben. We sturen je elke maand een uitgebreide rapportage. In de rapportage vind je objectieve cijfers die aangeven hoe het met je website ervoor staat.

Linkbuilden

Linkbuilding betekent het ontvangen van relevante links vanuit fora, blogs en websites. Hierdoor krijgt je site een hogere positie in Google. Google ziet elke relevante link als een teken dat jouw website belangrijk is. Door de links komen er ook meer bezoekers naar website. 

Wat je kunt verwachten:

Dit is de grafiek die te verwachten is op het moment dat we starten. In het onderstaande voorbeeld is dat de blauwe lijn.

Nieuwe website zoekverkeer Google

Laat ons helpen om jouw website of webshop te laten knallen in Google.