SEO expert in Roosendaal

Het is belangrijk dat je onderneming online te vinden is. Zo komen er meer bezoekers op je site. Een SEO expert in Roosendaal helpt je om hoger in de zoekresultaten van Google te komen. Klik Proces is jouw SEO specialist in Roosendaal. Wij zorgen dat je frequenter gevonden wordt en dat er meer bezoekers op jouw site komen. Zo wordt jouw onderneming ongeëvenaard populair online.

Linkbuilden

Linkbuilding betekent het ontvangen van relevante links vanuit fora, blogs en websites. Hierdoor ontvangt je site een hogere positie in Google. Google ziet elke relevante link als een signaal dat jouw website belangrijk is. Door de links komen er ook meer bezoekers naar site.

Daarom Klik Proces als SEO consultant kiezen

Ruim 8 jaar ervaring

Wij zijn meer dan 8 jaar bezig met SEO werkzaamheden: zoekwoordonderzoeken, linkbuilding, content schrijven, enzovoorts. We blijven op de hoogte van de nieuwste trends en passen onze bezigheden steeds aan om de beste resultaten te behalen.

Succes verzekerd

Dankzij al die jaren ervaring dat we met SEO bezig zijn, hebben we een methode ontwikkeld die succes gegarandeerd. Onze aanpak is voor iedere bedrijfstak inzetbaar.

Werkt zonder contract

Wil je liever niet aan een overeenkomst vast zitten? Mooi, want wij werken zonder contracten. Een contract betekent voor ons een gebrek aan vertrouwen naar de klant. Wij weten zeker dat je tevreden zult zijn met de resultaten van onze werkzaamheden en daardoor onze samenwerking wilt blijven voortzetten.

Creatieve content

Voor elk onderneming lezen we ons goed in. Wij schrijven vervolgens creatieve content. De content is zo geschreven dat de pagina hoog scoort in Google. De tekst spreekt bovendien jouw doelgroep aan en haalt ze over om jouw artikelen te kopen of jouw diensten af te nemen.

Objectieve cijfers

Je ziet exact welke invloed onze werkzaamheden op het aantal bezoekers en de positie van jouw site in Google hebben. We sturen je elke maand een uitgebreide rapportage. In de rapportage vind je objectieve cijfers die aangeven hoe het met je site ervoor staat.

Concrete doelstellingen

We stellen doelen op basis van winst en omzet en wij monitoren die maandelijks.

Onderzoek door een SEO specialist in Roosendaal

Als SEO expert beginnen we eerst met een research. Tijdens dit onderzoek komen we erachter welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw doelgroep. Een ander deel van het onderzoek is de bestudering van concurrenten, klanten en diensten en/of producten. Dit vormt de basis van ons zoekwoordenoptimalisatieplan.

Techniek verbeteren

Google beoordeelt jouw site op een groot aantal criteria. Een belangrijk onderdeel van die criteria valt onder site techniek. Google kijkt bijvoorbeeld kritisch naar fout opgebouwde URL’s, overbodige code en website snelheid. Om de techniek van je website te verbeteren, voeren wij technische wijzigingen door of bouwen wij een hele nieuwe website. Hiermee waardeert Google jouw website meer. Bovendien is je website zo gemakkelijker toegankelijk voor bezoekers.

Content creëren

Om met jouw website hoger in de zoekresultaten te komen, heb je content nodig die Google waardeert. Goede content wordt bovendien ook gewaardeerd door potentiële klanten. Wij schrijven content die hoog scoort in Google. De teksten halen jouw bezoekers bovendien over om jouw producten te kopen of diensten af te nemen. Twee vliegen in één klap dus.

Wat je kunt verwachten:

Dit is de grafiek die te verwachten is op het moment dat we starten. In het onderstaande voorbeeld is dat de blauwe lijn.

Nieuwe website zoekverkeer Google

Laat ons helpen om jouw website of webshop te laten knallen in Google.