SEO expert in Rotterdam

Een goed vindbare site levert veel bezoekers op. Veel websites zijn helaas verborgen, omdat ze ergens onderaan de zoekresultaten in Google staan. Een SEO deskundige geeft je site een boost. Zoek je een SEO expert in Rotterdam? Klikproces is de SEO specialist in Rotterdam die je zoekt. Wij zorgen dat jouw site bovenin de zoekresultaten komt te staan. Er komen daardoor meer bezoekers op jouw website.

Daarom Klik Proces als SEO consultant inschakelen

Succes gegarandeerd

In de vele jaren dat we als SEO expert actief  zijn, hebben we een werkmethode ontwikkeld waarmee succes verzekerd is. Met deze werkmethode helpen we jouw bedrijf naar de top, in welke branche jouw onderneming dan ook werkzaam is.

Creatieve content

We schrijven voor iedere klant originele content. Daarvoor verdiepen we ons in jouw onderneming en in jouw doelgroep. Vervolgens schrijven we teksten die jouw pagina’s hoog in de Google zoekresultaten brengen en die bezoekers overhalen om jouw diensten af te nemen of jouw producten te kopen.

Objectieve cijfers

Wil je weten wat voor een impact onze werkzaamheden op de zoekpositie van jouw website en het aantal bezoekers hebben? We sturen elke maand een uitgebreide rapportage met objectieve cijfers.

Werkt zonder overeenkomst

Aan contracten zit je vast. Als je niet meer met een bedrijf wil werken, is het niet mogelijk om de samenwerking te stoppen. Klik Proces werkt geheel zonder contract. Wij hebben er vertrouwen dat je tevreden zult zijn met de resultaten van onze werkzaamheden.

Concrete doelen

Bij Klik Proces werken we om concrete doelstellingen op basis van winst en omzet te behalen.

Meer dan 8 jaar ervaring

Wij zijn meer dan 8 jaar bezig met SEO bezigheden: zoekwoordenanalyses, linkbuilding, content schrijven, enzovoorts. We blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en passen onze werkzaamheden steeds aan om de beste resultaten te behalen.

Research door een SEO expert in Rotterdam

Als SEO expert beginnen we eerst met een onderzoek. Tijdens dit onderzoek komen we erachter welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw doelgroep. Een ander deel van het research is de analyse van concurrenten, klanten en diensten en/of artikelen. Dit vormt de basis van ons zoekwoordenoptimalisatieplan.

Linkbuilden

Door linkbuilding zorgen we dat jouw website relevante links vanuit andere websites, blogs en fora verkrijgt. Hierdoor komen er meer bezoekers naar jouw site en ontvangt jouw website een hogere positie in Google. Iedere link helpt je om je concurrentie achter je te laten.

Content creëren

Voor Google is het van groot belang dat er waardevolle content op je website staat. Ook je bezoekers waarderen content die ze nuttige informatie geeft. De tekstschrijvers van Klik Proces schrijven content die zowel jouw doelgroep aanspreekt, als content die jouw site hoger in de Google zoekresultaten laat komen.

Website techniek

Google checkt jouw website op een groot aantal criteria. Een belangrijk onderdeel van die criteria valt onder website techniek. Google kijkt bijvoorbeeld kritisch naar fout opgebouwde URL’s, overbodige code en website snelheid. Om de techniek van je site te verbeteren, voeren wij technische wijzigingen door of bouwen wij een hele nieuwe site. Hiermee waardeert Google jouw site meer. Bovendien is je website zo makkelijker toegankelijk voor bezoekers.

Wat je kunt verwachten:

Dit is de grafiek die te verwachten is op het moment dat we starten. In het onderstaande voorbeeld is dat de blauwe lijn.

Nieuwe website zoekverkeer Google

Laat ons helpen om jouw website of webshop te laten knallen in Google.