SEO Expert in ‘s-Hertogenbosch

Een goed vindbare website levert veel bezoekers op. Veel websites zijn helaas verborgen, omdat ze ergens onderaan de zoekresultaten in Google staan. Een SEO deskundige geeft je site een boost. Zoek je een SEO expert in ‘s-Hertogenbosch? Klikproces is de SEO specialist in ‘s-Hertogenbosch die je zoekt. Wij zorgen dat jouw website bovenin de zoekresultaten komt te staan. Er komen daardoor meer bezoekers op jouw site.

Content creëren
Om met jouw website hoger in de zoekresultaten te komen, heb je content nodig die Google waardeert. Goede content wordt bovendien ook gewaardeerd door potentiële klanten. Wij schrijven content die hoog scoort in Google. De teksten halen jouw bezoekers bovendien over om jouw artikelen te kopen of diensten af te nemen. Twee vliegen in één klap dus.

Onderzoek door een SEO specialist in ‘s-Hertogenbosch
Als SEO expert beginnen we eerst met een onderzoek. Tijdens dit research komen we erachter welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw doelgroep. Een ander deel van het research is de bestudering van concurrenten, klanten en diensten en/of artikelen. Dit vormt de basis van ons zoekwoordenoptimalisatieplan.

Daarom Klik Proces als SEO consultant inschakelen
Concrete doelen
We stellen doelen op basis van winst en omzet en wij monitoren die maandelijks.

Unieke content
Voor elk bedrijf lezen we ons goed in. Wij schrijven vervolgens exclusieve content. De content is zo geschreven dat de pagina hoog scoort in Google. De tekst spreekt bovendien jouw doelgroep aan en haalt ze over om jouw producten te kopen of jouw diensten af te nemen.

Succes gegarandeerd
In de vele jaren dat we als SEO deskundige actief  zijn, hebben we een werkmethode ontwikkeld waarmee succes verzekerd is. Met deze methode helpen we jouw bedrijf naar de top, in welke bedrijfstak jouw bedrijf dan ook werkzaam is.

Meer dan 8 jaar ervaring
Wij zijn meer dan 8 jaar bezig met SEO bezigheden: zoekwoordenanalyses, linkbuilding, content schrijven, enzovoorts. We blijven op de hoogte van de nieuwste technieken en passen onze werkzaamheden steeds aan om de beste resultaten te behalen.

Werkt zonder overeenkomst
Wil je liever niet aan een contract vast zitten? Mooi, want wij werken zonder contracten. Een contract betekent voor ons een gebrek aan vertrouwen naar de klant. Wij weten zeker dat je blij zult zijn met de resultaten van onze werkzaamheden en daardoor onze samenwerking wilt blijven voortzetten.

Objectieve cijfers
Je ziet exact welke invloed onze werkzaamheden op het aantal bezoekers en de positie van jouw site in Google hebben. We sturen je elke maand een uitgebreide rapportage. In de rapportage vind je objectieve cijfers die aangeven hoe het met je site ervoor staat.

Website techniek
Google beoordeelt jouw website op een groot aantal criteria. Een belangrijk onderdeel van die criteria valt onder website techniek. Google kijkt bijvoorbeeld kritisch naar fout opgebouwde URL’s, overbodige code en website snelheid. Om de techniek van je site te verbeteren, voeren wij technische wijzigingen door of bouwen wij een hele nieuwe site. Hiermee waardeert Google jouw website meer. Bovendien is je site zo makkelijker toegankelijk voor bezoekers.

Linkbuilden
Linkbuilding betekent het ontvangen van relevante links vanuit fora, blogs en websites. Hierdoor verkrijgt je site een hogere positie in Google. Google ziet elke relevante link als een signaal dat jouw website belangrijk is. Door de links komen er ook meer bezoekers naar website. 

Wat je kunt verwachten:

Dit is de grafiek die te verwachten is op het moment dat we starten. In het onderstaande voorbeeld is dat de blauwe lijn.

Zoekverkeer-Nieuwe-Website

Laat ons helpen om jouw website of webshop te laten knallen in Google.