SEO expert in Schiedam

Een goed vindbare site levert veel bezoekers op. Veel websites zijn helaas verborgen, omdat ze ergens onderaan de zoekresultaten in Google staan. Een SEO expert geeft je website een boost. Zoek je een SEO specialist in Schiedam? Klikproces is de SEO expert in Schiedam die je zoekt. Wij zorgen dat jouw site bovenin de zoekresultaten komt te staan. Er komen daardoor meer bezoekers op jouw site.

Daarom Klik Proces als SEO consultant inschakelen

Concrete doelen

Bij Klik Proces werken we om concrete doelen op basis van winst en omzet te behalen.

Werkt zonder contract

Wil je liever niet aan een contract vast zitten? Mooi, want wij werken zonder contracten. Een contract betekent voor ons een gebrek aan vertrouwen naar de klant. Wij weten zeker dat je tevreden zult zijn met de resultaten van onze werkzaamheden en daardoor onze samenwerking wilt blijven voortzetten.

Succes verzekerd

Dankzij al die jaren ervaring dat we met SEO bezig zijn, hebben we een methode ontwikkeld die succes gegarandeerd. Onze methode is voor elke bedrijfstak inzetbaar.

Meer dan 8 jaar ervaring

Wij zijn ruim 8 jaar bezig met SEO werkzaamheden: zoekwoordonderzoeken, linkbuilding, content schrijven, enzovoorts. We blijven op de hoogte van de nieuwste trends en passen onze bezigheden steeds aan om de beste resultaten te behalen.

Unieke content

Voor elk onderneming lezen we ons goed in. Wij schrijven vervolgens exclusieve content. De content is zo geschreven dat de internetpagina hoog scoort in Google. De tekst spreekt bovendien jouw doelgroep aan en haalt ze over om jouw producten te kopen of jouw diensten af te nemen.

Objectieve cijfers

Wil je weten wat voor een impact onze bezigheden op de zoekpositie van jouw website en het aantal bezoekers hebben? We sturen iedere maand een uitgebreide rapportage met objectieve cijfers.

Content creëren

Om met jouw site hoger in de zoekresultaten te komen, heb je content nodig die Google waardeert. Kwalitatieve content wordt bovendien ook gewaardeerd door potentiële klanten. Wij schrijven content die hoog scoort in Google. De teksten halen jouw bezoekers bovendien over om jouw producten te kopen of diensten af te nemen. Twee vliegen in één klap dus.

Website techniek verbeteren

Waarom staan sommige websites hoger in Google zoekresultaten dan andere websites? Daar zijn diverse redenen voor. Google checkt bijvoorbeeld hoe goed de techniek van een website is. Een trage website, overbodige code en fout opgebouwde URL’s zijn voor Google slechte signalen. Wij verbeteren de techniek van jouw website, waardoor hij hoger in de zoekresultaten terecht komt. Een website die goed werkt is gebruiksvriendelijker en komt betrouwbaarder over op de bezoeker.

Linkbuilden

Linkbuilding betekent het verkrijgen van relevante links vanuit fora, blogs en websites. Hierdoor ontvangt je website een hogere positie in Google. Google ziet elke relevante link als een signaal dat jouw site belangrijk is. Door de links komen er ook meer bezoekers naar website.

Onderzoek door een SEO expert in Schiedam

Als SEO expert beginnen we eerst met een onderzoek. Tijdens dit onderzoek komen we erachter welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw doelgroep. Een ander deel van het onderzoek is de bestudering van concurrenten, klanten en diensten en/of producten. Dit vormt de basis van ons zoekwoordenoptimalisatieplan.

Wat je kunt verwachten:

Dit is de grafiek die te verwachten is op het moment dat we starten. In het onderstaande voorbeeld is dat de blauwe lijn.

Nieuwe website zoekverkeer Google

Laat ons helpen om jouw website of webshop te laten knallen in Google.