SEO expert in Spijkenisse

Een goed vindbare site levert veel bezoekers op. Veel websites zijn helaas verborgen, omdat ze ergens onderaan de zoekresultaten in Google staan. Een SEO deskundige geeft je site een boost. Zoek je een SEO expert in Spijkenisse? Klikproces is de SEO specialist in Spijkenisse die je zoekt. Wij zorgen dat jouw site bovenin de zoekresultaten komt te staan. Er komen daardoor meer bezoekers op jouw site.

Linkbuilden

Linkbuilding betekent het ontvangen van relevante links vanuit fora, blogs en websites. Hierdoor ontvangt je site een hogere positie in Google. Google ziet elke relevante link als een teken dat jouw website belangrijk is. Door de links komen er ook meer bezoekers naar site.

Content creëren

Om met jouw site hoger in de zoekresultaten te komen, heb je content nodig die Google waardeert. Goede content wordt bovendien ook gewaardeerd door potentiële klanten. Wij schrijven content die hoog scoort in Google. De teksten halen jouw bezoekers bovendien over om jouw producten te kopen of diensten af te nemen. Twee vliegen in één klap dus.

Site techniek

Er is een heel aantal redenen waarom bepaalde websites hoger in de zoekresultaten van Google terecht komen, dan andere websites. Google beoordeelt bijvoorbeeld hoe goed de techniek van een website is. Onnodige code, fout opgebouwde URL’s en een lage website snelheid zijn voor Google negatieve signalen. Wij verbeteren de techniek van websites, waardoor ze stijgen in de zoekresultaten. Een goed werkende website komt bovendien veel betrouwbaarder over voor bezoekers en is gemakkelijker te gebruiken.

Research door een SEO specialist in Spijkenisse

Als SEO expert beginnen we eerst met een onderzoek. Tijdens dit onderzoek komen we erachter welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw doelgroep. Een ander deel van het research is de analyse van concurrenten, klanten en diensten en/of producten. Dit vormt de basis van ons zoekwoordenoptimalisatieplan.

Daarom Klik Proces als SEO consultant kiezen

Exclusieve content

We schrijven voor elke klant unieke content. Daarvoor verdiepen we ons in jouw onderneming en in jouw doelgroep. Vervolgens schrijven we teksten die jouw pagina’s hoog in de Google zoekresultaten brengen en die bezoekers overhalen om jouw diensten af te nemen of jouw artikelen te kopen.

Meer dan 8 jaar ervaring

Wij zijn meer dan 8 jaar bezig met SEO werkzaamheden: zoekwoordonderzoeken, linkbuilding, content schrijven, enzovoorts. We blijven op de hoogte van de nieuwste trends en passen onze werkzaamheden steeds aan om de beste resultaten te behalen.

Werkt zonder contract

Wil je liever niet aan een overeenkomst vast zitten? Mooi, want wij werken zonder contracten. Een overeenkomst betekent voor ons een gebrek aan vertrouwen naar de klant. Wij weten zeker dat je blij zult zijn met de resultaten van onze bezigheden en daardoor onze samenwerking wilt blijven voortzetten.

Succes verzekerd

In de vele jaren dat we als SEO specialist actief  zijn, hebben we een werkwijze ontwikkeld waarmee succes gegarandeerd is. Met deze werkmethode helpen we jouw onderneming naar de top, in welke branche jouw bedrijf dan ook actief is.

Objectieve cijfers

Je ziet precies welke invloed onze bezigheden op het aantal bezoekers en de positie van jouw website in Google hebben. We sturen je elke maand een uitgebreide rapportage. In de rapportage vind je objectieve cijfers die aangeven hoe het met je website ervoor staat.

Concrete doelen

We stellen doelen op basis van winst en omzet en wij monitoren die maandelijks.

Wat je kunt verwachten:

Dit is de grafiek die te verwachten is op het moment dat we starten. In het onderstaande voorbeeld is dat de blauwe lijn.

Nieuwe website zoekverkeer Google

Laat ons helpen om jouw website of webshop te laten knallen in Google.