SEO expert in Utrecht

Een goed vindbare site levert veel bezoekers op. Veel websites zijn helaas verborgen, omdat ze ergens onderaan de zoekresultaten in Google staan. Een SEO deskundige geeft je website een boost. Zoek je een SEO specialist in Utrecht? Klikproces is de SEO expert in Utrecht die je zoekt. Wij zorgen dat jouw site bovenin de zoekresultaten komt te staan. Er komen daardoor meer bezoekers op jouw website.

Daarom Klik Proces als SEO consultant kiezen

Objectieve cijfers

Wil je weten wat voor een impact onze werkzaamheden op de zoekpositie van jouw site en het aantal bezoekers hebben? We sturen elke maand een uitgebreide rapportage met objectieve cijfers.

Ruim 8 jaar ervaring

Al meer dan dan 8 jaar zijn we bezig met bezoekers, Google en website. Omdat Google zich steeds ontwikkelt, blijven we steeds op de hoogte van de nieuwste update.

Exclusieve content

Voor elk onderneming lezen we ons goed in. Wij schrijven vervolgens exclusieve content. De content is zo geschreven dat de internetpagina hoog scoort in Google. De tekst spreekt bovendien jouw doelgroep aan en haalt ze over om jouw artikelen te kopen of jouw diensten af te nemen.

Concrete doelstellingen

We stellen doelstellingen op basis van winst en omzet en wij monitoren die maandelijks.

Succes verzekerd

In de vele jaren dat we als SEO specialist werkzaam  zijn, hebben we een aanpak ontwikkeld waarmee succes gegarandeerd is. Met deze methode helpen we jouw bedrijf naar de top, in welke branche jouw bedrijf dan ook actief is.

Werkt zonder contract

Aan contracten zit je vast. Als je niet meer met een bedrijf wil werken, is het niet mogelijk om de samenwerking te stoppen. Klik Proces werkt geheel zonder contract. Wij hebben er vertrouwen dat je tevreden zult zijn met de resultaten van onze bezigheden.

Website techniek

Er zijn diverse redenen waarom sommige websites hoger in Google scoren terecht komen dan andere websites. Google controleert bijvoorbeeld de techniek van een website. Een trage website, onnodige code en verkeerd opgebouwde URL’s zijn voor Google negatieve signalen. Wij verbeteren de techniek van jouw website, zodat hij stijgt in de zoekresultaten.

Een website die goed werkt, komt bovendien veel betrouwbaarder over voor bezoekers. Een goed werkende website is gemakkelijker te gebruiken. Bezoekers gaan hierdoor sneller over tot een aankoop of tot het invullen van een offerte.

Content creëren

Om met jouw website hoger in de zoekresultaten te komen, heb je content nodig die Google waardeert. Goede content wordt bovendien ook gewaardeerd door potentiële klanten. Wij schrijven content die hoog scoort in Google. De teksten halen jouw bezoekers bovendien over om jouw artikelen te kopen of diensten af te nemen. Twee vliegen in één klap dus.

Linkbuilden

Door linkbuilding zorgen we dat jouw site relevante links vanuit andere websites, blogs en fora krijgt. Hierdoor komen er meer bezoekers naar jouw site en verkrijgt jouw website een hogere positie in Google. Iedere link helpt je om je concurrentie achter je te laten.

Onderzoek door een SEO expert in Utrecht

Wij kruipen in de huid van uw potentiële klanten om te achterhalen waar ze naar zoeken. Het onderzoek gebeurt op drie niveaus: lokaal, nationaal en internationaal. We doen ook een uitgebreide bestudering van uw diensten en/of producten, klanten en concurrenten. Het onderzoek is de basis van al onze toekomstige SEO bezigheden.

Wat je kunt verwachten:

Dit is de grafiek die te verwachten is op het moment dat we starten. In het onderstaande voorbeeld is dat de blauwe lijn.

Nieuwe website zoekverkeer Google

Laat ons helpen om jouw website of webshop te laten knallen in Google.