SEO deskundige in Veghel

Een goed vindbare website levert veel bezoekers op. Veel websites zijn helaas verborgen, omdat ze ergens onderaan de zoekresultaten in Google staan. Een SEO expert geeft je site een boost. Zoek je een SEO specialist in Veghel? Klikproces is de SEO deskundige in Veghel die je zoekt. Wij zorgen dat jouw website bovenin de zoekresultaten komt te staan. Er komen daardoor meer bezoekers op jouw website.

Linkbuilden

Linkbuilding betekent het ontvangen van relevante links vanuit fora, blogs en websites. Hierdoor verkrijgt je website een hogere positie in Google. Google ziet iedere relevante link als een teken dat jouw website belangrijk is. Door de links komen er ook meer bezoekers naar website.

Research door een SEO expert in Veghel

Als SEO specialist beginnen we eerst met een onderzoek. Tijdens dit research komen we erachter welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw doelgroep. Een ander deel van het onderzoek is de bestudering van concurrenten, klanten en diensten en/of artikelen. Dit vormt de basis van ons zoekwoordenoptimalisatieplan.

Content creëren

Voor Google is het van groot belang dat er waardevolle content op je site staat. Ook je bezoekers waarderen content die ze nuttige informatie geeft. De schrijvers van Klik Proces schrijven content die zowel jouw doelgroep aanspreekt, als content die jouw site hoger in de Google zoekresultaten laat komen.

Website techniek

Er is een heel aantal redenen waarom bepaalde websites hoger in de zoekresultaten van Google terecht komen, dan andere websites. Google beoordeelt bijvoorbeeld hoe goed de techniek van een site is. Overbodige code, fout opgebouwde URL’s en een lage website snelheid zijn voor Google negatieve signalen. Wij verbeteren de techniek van websites, waardoor ze stijgen in de zoekresultaten. Een goed werkende website komt bovendien veel betrouwbaarder over voor bezoekers en is gemakkelijker te gebruiken.

Daarom Klik Proces als SEO consultant inschakelen

Succes gegarandeerd

In de vele jaren dat we als SEO deskundige actief  zijn, hebben we een aanpak ontwikkeld waarmee succes gegarandeerd is. Met deze werkwijze helpen we jouw bedrijf naar de top, in welke bedrijfstak jouw onderneming dan ook actief is.

Concrete doelen

We stellen doelstellingen op basis van winst en omzet en wij monitoren die maandelijks.

Objectieve cijfers

Wil je weten wat voor een impact onze werkzaamheden op de zoekpositie van jouw website en het aantal bezoekers hebben? We sturen iedere maand een uitgebreide rapportage met objectieve cijfers.

Creatieve content

Voor elk bedrijf lezen we ons goed in. Wij schrijven vervolgens unieke content. De content is zo geschreven dat de internetpagina hoog scoort in Google. De tekst spreekt bovendien jouw doelgroep aan en haalt ze over om jouw producten te kopen of jouw diensten af te nemen.

Werkt zonder contract

Wil je liever niet aan een contract vast zitten? Mooi, want wij werken zonder contracten. Een overeenkomst betekent voor ons een gebrek aan vertrouwen naar de klant. Wij weten zeker dat je tevreden zult zijn met de resultaten van onze werkzaamheden en daardoor onze samenwerking wilt blijven voortzetten.

Ruim 8 jaar ervaring

Al ruim dan 8 jaar zijn we bezig met bezoekers, Google en website. Omdat Google zich steeds ontwikkelt, blijven we steeds op de hoogte van de nieuwste update.

Wat je kunt verwachten:

Dit is de grafiek die te verwachten is op het moment dat we starten. In het onderstaande voorbeeld is dat de blauwe lijn.

Nieuwe website zoekverkeer Google

Laat ons helpen om jouw website of webshop te laten knallen in Google.