SEO expert in Venlo

Een goed vindbare website levert veel bezoekers op. Veel websites zijn helaas verborgen, omdat ze ergens onderaan de zoekresultaten in Google staan. Een SEO specialist geeft je site een boost. Zoek je een SEO deskundige in Venlo? Klikproces is de SEO expert in Venlo die je zoekt. Wij zorgen dat jouw site bovenin de zoekresultaten komt te staan. Er komen daardoor meer bezoekers op jouw website.

Content creëren

Om met jouw website hoger in de zoekresultaten te komen, heb je content nodig die Google waardeert. Goede content wordt bovendien ook gewaardeerd door potentiële klanten. Wij schrijven content die hoog scoort in Google. De teksten halen jouw bezoekers bovendien over om jouw producten te kopen of diensten af te nemen. Twee vliegen in één klap dus.

Daarom Klik Proces als SEO consultant inschakelen

Unieke content

We schrijven voor iedere klant originele content. Daarvoor verdiepen we ons in jouw bedrijf en in jouw doelgroep. Vervolgens schrijven we teksten die jouw pagina’s hoog in de Google zoekresultaten brengen en die bezoekers overhalen om jouw diensten af te nemen of jouw artikelen te kopen.

Werkt zonder contract

Wil je liever niet aan een overeenkomst vast zitten? Mooi, want wij werken zonder contracten. Een contract betekent voor ons een gebrek aan vertrouwen naar de klant. Wij weten zeker dat je blij zult zijn met de resultaten van onze werkzaamheden en daardoor onze samenwerking wilt blijven voortzetten.

Objectieve cijfers

Wil je weten wat voor een impact onze bezigheden op de zoekpositie van jouw site en het aantal bezoekers hebben? We sturen elke maand een uitgebreide rapportage met objectieve cijfers.

Succes gegarandeerd

Dankzij al die jaren ervaring dat we met SEO bezig zijn, hebben we een methode ontwikkeld die succes gegarandeerd. Onze werkwijze is voor elke bedrijfstak inzetbaar.

Ruim 8 jaar ervaring

Wij zijn ruim 8 jaar bezig met SEO bezigheden: zoekwoordenanalyses, linkbuilding, content schrijven, enzovoorts. We blijven op de hoogte van de nieuwste technieken en passen onze bezigheden steeds aan om de beste resultaten te behalen.

Concrete doelen

Bij Klik Proces werken we om concrete doelen op basis van winst en omzet te behalen.

Research door een SEO specialist in Venlo

Als SEO specialist beginnen we eerst met een onderzoek. Tijdens dit onderzoek komen we erachter welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw doelgroep. Een ander deel van het onderzoek is de analyse van concurrenten, klanten en diensten en/of producten. Dit vormt de basis van ons zoekwoordenoptimalisatieplan.

Site techniek

Waarom staan bepaalde websites hoger in de Google zoekresultaten dan andere websites? Dat heeft diverse redenen. Google controleert bijvoorbeeld de kwaliteit van de techniek van een website. Een langzame website, onnodige code en verkeerd opgebouwde URL’s ziet Google als negatieve signalen.

Wij verbeteren de techniek van jouw website. Jouw website scoort hierdoor beter in de zoekresultaten van Google. Een goed werkende website, komt bovendien veel betrouwbaarder over op jouw bezoekers en is makkelijker te gebruiken. Jouw bezoekers zullen daardoor ook vaker producten via jouw website kopen of offertes op jouw site invullen.

Linkbuilden

Linkbuilding betekent het verkrijgen van relevante links vanuit fora, blogs en websites. Hierdoor ontvangt je website een hogere positie in Google. Google ziet iedere relevante link als een signaal dat jouw website belangrijk is. Door de links komen er ook meer bezoekers naar site.

Wat je kunt verwachten:

Dit is de grafiek die te verwachten is op het moment dat we starten. In het onderstaande voorbeeld is dat de blauwe lijn.

Nieuwe website zoekverkeer Google

Laat ons helpen om jouw website of webshop te laten knallen in Google.