SEO expert in Zaandam

Het is belangrijk dat je bedrijf online te vinden is. Zo komen er meer bezoekers op je website. Een SEO expert in Zaandam helpt je om hoger in de zoekresultaten van Google te komen. Klik Proces is jouw SEO specialist in Zaandam. Wij zorgen dat je vaker gevonden wordt en dat er meer bezoekers op jouw website komen. Zo wordt jouw onderneming onovertroffen populair op het internet.

Linkbuilden

Linkbuilding betekent het ontvangen van relevante links vanuit fora, blogs en websites. Hierdoor ontvangt je website een hogere positie in Google. Google ziet elke relevante link als een signaal dat jouw site belangrijk is. Door de links komen er ook meer bezoekers naar site.

Onderzoek door een SEO expert in Zaandam

Als SEO specialist beginnen we eerst met een onderzoek. Tijdens dit onderzoek komen we erachter welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw doelgroep. Een ander deel van het research is de analyse van concurrenten, klanten en diensten en/of producten. Dit vormt de basis van ons zoekwoordenoptimalisatieplan.

Daarom Klik Proces als SEO consultant kiezen

Succes verzekerd

Dankzij al die jaren ervaring dat we met SEO bezig zijn, hebben we een werkmethode ontwikkeld die succes verzekerd. Onze werkmethode is voor iedere branche inzetbaar.

Unieke content

We schrijven voor iedere klant originele content. Daarvoor verdiepen we ons in jouw bedrijf en in jouw doelgroep. Vervolgens schrijven we teksten die jouw pagina’s hoog in de Google zoekresultaten brengen en die bezoekers overhalen om jouw diensten af te nemen of jouw artikelen te kopen.

Werkt zonder overeenkomst

Wil je liever niet aan een contract vast zitten? Mooi, want wij werken zonder contracten. Een contract betekent voor ons een gebrek aan vertrouwen naar de klant. Wij weten zeker dat je blij zult zijn met de resultaten van onze werkzaamheden en daardoor onze samenwerking wilt blijven voortzetten.

Concrete doelstellingen

We stellen doelstellingen op basis van winst en omzet en wij monitoren die maandelijks.

Ruim 8 jaar ervaring

Wij zijn ruim 8 jaar bezig met SEO bezigheden: zoekwoordonderzoeken, linkbuilding, content schrijven, enzovoorts. We blijven op de hoogte van de nieuwste technieken en passen onze werkzaamheden steeds aan om de beste resultaten te behalen.

Objectieve cijfers

Je ziet exact welke invloed onze bezigheden op het aantal bezoekers en de positie van jouw website in Google hebben. We sturen je elke maand een uitgebreide rapportage. In de rapportage vind je objectieve cijfers die aangeven hoe het met je website ervoor staat.

De techniek van je website

Wij verhogen de techniek van je website. We verhogen je website snelheid, verwijderen onnodige code en maken een duidelijke sitestructuur. Je website stijgt hierdoor in de zoekresultaten en Google waardeert een website met goede techniek.

Voor bezoekers is een goed werkende site makkelijk te gebruiken en betrouwbaar. Bezoekers kopen hierdoor meer en vullen meer offertes in. Een betere techniek heeft daarom een hogere omzet gevolg.

Content creëren

Voor Google is het van groot belang dat er waardevolle content op je site staat. Ook je bezoekers waarderen content die ze nuttige informatie geeft. De schrijvers van Klik Proces schrijven content die zowel jouw doelgroep aanspreekt, als content die jouw site hoger in de Google zoekresultaten laat komen.

Wat je kunt verwachten:

Dit is de grafiek die te verwachten is op het moment dat we starten. In het onderstaande voorbeeld is dat de blauwe lijn.

Nieuwe website zoekverkeer Google

Laat ons helpen om jouw website of webshop te laten knallen in Google.