SEO expert in Zwolle

Het is belangrijk dat je onderneming online te vinden is. Zo komen er meer bezoekers op je site. Een SEO expert in Zwolle helpt je om hoger in de zoekresultaten van Google te komen. Klik Proces is jouw SEO expert in Zwolle. Wij zorgen dat je frequenter gevonden wordt en dat er meer bezoekers op jouw site komen. Zo wordt jouw bedrijf ongekend populair online. 

Linkbuilden

Linkbuilding betekent het ontvangen van relevante links vanuit fora, blogs en websites. Hierdoor krijgt je site een hogere positie in Google. Google ziet elke relevante link als een signaal dat jouw site belangrijk is. Door de links komen er ook meer bezoekers naar site.

Site techniek

Klik Proces verbetert de techniek van je website. Dit houdt bijvoorbeeld in dat we je website sneller maken, onnodige code verwijderen en een duidelijke sitestructuur creëren. Wij zorgen dat jouw website in de zoekresultaten stijgt, omdat Google een website met goede techniek waardeert.

Voor bezoekers is een goed werkende site betrouwbaar en makkelijk te gebruiken. Ze kopen hierdoor meer en vullen meer offertes op je site in. Een betere techniek betekent dus een hogere omzet!

Onderzoek door een SEO specialist in Zwolle

Wij kruipen in de huid van uw potentiële klanten om te achterhalen waar ze naar zoeken. Het onderzoek gebeurt op drie niveaus: lokaal, nationaal en internationaal. We doen ook een uitgebreide analyse van uw diensten en/of artikelen, klanten en concurrenten. Het onderzoek is de basis van al onze toekomstige SEO werkzaamheden.

Content creëren

Om met jouw site hoger in de zoekresultaten te komen, heb je content nodig die Google waardeert. Kwalitatieve content wordt bovendien ook gewaardeerd door potentiële klanten. Wij schrijven content die hoog scoort in Google. De teksten halen jouw bezoekers bovendien over om jouw producten te kopen of diensten af te nemen. Twee vliegen in één klap dus.

Daarom Klik Proces als SEO consultant kiezen

Ruim 8 jaar ervaring

Al meer dan dan 8 jaar zijn we bezig met bezoekers, Google en site. Omdat Google zich steeds ontwikkelt, blijven we steeds op de hoogte van de nieuwste update.

Concrete doelen

Bij Klik Proces werken we om concrete doelstellingen op basis van winst en omzet te behalen.

Originele content

We schrijven voor elke klant unieke content. Daarvoor verdiepen we ons in jouw bedrijf en in jouw doelgroep. Vervolgens schrijven we teksten die jouw pagina’s hoog in de Google zoekresultaten brengen en die bezoekers overhalen om jouw diensten af te nemen of jouw artikelen te kopen.

Succes gegarandeerd

Dankzij al die jaren ervaring dat we met SEO bezig zijn, hebben we een werkmethode ontwikkeld die succes verzekerd. Onze werkmethode is voor iedere branche inzetbaar.

Werkt zonder contract

Wil je liever niet aan een overeenkomst vast zitten? Mooi, want wij werken zonder contracten. Een contract betekent voor ons een gebrek aan vertrouwen naar de klant. Wij weten zeker dat je tevreden zult zijn met de resultaten van onze werkzaamheden en daardoor onze samenwerking wilt blijven voortzetten.

Objectieve cijfers

Wil je weten wat voor een impact onze bezigheden op de zoekpositie van jouw site en het aantal bezoekers hebben? We sturen iedere maand een uitgebreide rapportage met objectieve cijfers.

Wat je kunt verwachten:

Dit is de grafiek die te verwachten is op het moment dat we starten. In het onderstaande voorbeeld is dat de blauwe lijn.

Nieuwe website zoekverkeer Google

Laat ons helpen om jouw website of webshop te laten knallen in Google.