Wil jij met je bedrijf te vinden zijn in Google voor mensen in Gouda en omstreken? Dit is mogelijk door SEO Gouda. Klik Proces heeft al vele klanten in Gouda en omgeving geholpen met hun internet marketing. Met positief resultaat!

Wij zorgen er met de juiste zoekwoorden, linken en techniek voor dat je hoger in Google komt te staan. Dit betekent dat je website beter vindbaar is, dat je meer websitebezoekers krijgt en dat je zeer waarschijnlijk meer omzet maakt.

Wil je weten hoe wij te werk gaan? Lees dan snel verder, of vraag direct een offerte aan!

De voordelen voor jou als klant

– Jarenlange ervaring

– Werkt vanuit jouw bedrijfsdoelen

– Bewezen werkwijze

– Geen contracten

– Objectieve rapportage

– Ervaring in meer dan 100 branches

– Al meer dan 140 klanten geholpen

Ons stappenplan voor zoekmachineoptimalisatie in Gouda

Om jouw website vindbaar te maken voor mensen uit Gouda en omstreken, passen we een bewezen werkend stappenplan toe waar jouw website na enkele weken al resultaat uit haalt. Profiteer van onze kennis en expertise:

1. We doen een uitgebreid zoekwoordenonderzoek
In het zoekmachineoptimalisatieproces speelt het (zoekwoorden)onderzoek een cruciale rol. Het vormt de basis van het algehele zoekmachineoptimalisatieplan voor de toekomst. Wanneer we een zoekwoordenonderzoek uitvoeren, kruipen we volledig in de huid van jouw (potentiële) klanten. We doen een onderzoek naar hun zoekverkeer: internationaal, nationaal of lokaal.

Ook doen we een grondig onderzoek naar je producten en/of diensten, klanten en concurrenten. Daardoor komen we erachter welke woorden jij op je website moet gebruiken om te scoren in Google.

2. We stellen een efficiënte planning op
Wanneer het zoekwoordenonderzoek uitgevoerd is, stellen we een plan op waarin we netjes aangeven welke activiteiten we op welk moment gaan uitvoeren. Samen werken we naar een gezamenlijk doel. We bieden je graag duidelijkheid en overzicht.

3. We gaan aan de slag met het creëren van content
Om organisch te stijgen op zoekwoorden in jouw branche, is content nodig. Met content bedoelen wij teksten, afbeeldingen en video’s. Klik Proces gaat hiermee aan de slag. Om te stijgen in Google, worden er in de teksten relevante zoekwoorden verwerkt. Uiteraard worden de teksten volledig op jouw doelgroep gericht.

4. We vergaren linkverwijzingen naar jouw website
Om nog meer in Google te kunnen stijgen, zijn relevante linkverwijzingen naar de website nodig. Wij weten welke methoden werken om relevante websites, blogs en fora naar jouw website te laten linken. We laten Google hiermee zien dat jouw website een belangrijke website is die hoog in de rankings thuishoort.

5. Indien nodig voeren wij technische wijzigingen door
Voor Google is het ook belangrijk om gebruik te maken van de juiste website technieken. We checken de websitesnelheid, opbouw van URL’s en codes. We helpen je ook bij het doorvoeren van technische wijzigingen op je website. Het bouwen van een hele nieuwe website is ook een mogelijkheid.

6. We houden je op de hoogte met rapportages
We vinden het belangrijk dat je op de hoogte blijft van onze SEO Gouda werkzaamheden. We sturen je wekelijks, maandelijks of per kwartaal een duidelijke rapportage.

Kortom, Klik Proces regelt het hele totaalpakket voor je. Wanneer je je seo uitbesteedt houd je tijd over voor andere belangrijke zaken binnen je bedrijf.

Al onze online marketing diensten

Wil je niet alleen gebruik maken van SEO Gouda, maar ben je ook geïnteresseerd in één van onze andere werkzaamheden van Klik Proces? We bieden je ook de volgende diensten:

– Conversieoptimalisatie: het verhogen van de effectiviteit van je website en daardoor nog meer producten verkopen of ingevulde offerteformulieren binnenkrijgen.

– Social media: wij nemen het invullen van je social media kanalen graag voor je uit handen en gaan de interactie aan met je volgers.

Waarom je voor Klik Proces kiest en niet voor een andere seo-partij

Wanneer je je SEO uitbesteedt, dan wil je daar wel de juiste partij voor kiezen. Een partij die betrouwbaar is, op de hoogte is van de laatste SEO-ontwikkelingen op het gebied van SEO Gouda en een partij die met je meedenkt en je op de hoogte houdt.

Jarenlange ervaring
Al jarenlang is ons gehele team bezig met websites, Google, bezoekers, testen en meten. Na al die jaren kennen we niet alleen de kneepjes van het vak, maar hebben we ook bijzonder effectieve technieken gevonden (die bijna niemand toepast) en een bewezen werkend stappenplan ontwikkeld.

Werkt vanuit jouw bedrijfsdoelen
De vindbaarheid en effectiviteit van een website structureel verbeteren kan alleen, wanneer de bedrijfsvoering daarvoor is ingericht. Te vaak zien we projecten vastlopen, omdat het bedrijf niet goed is ingericht op de te hanteren strategie. Daarom stellen we altijd een concrete strategie en een stappenplan op, die passen binnen jouw bedrijfsvoering.

Bewezen werkwijze
Voor vele websites is een bijzonder goed resultaat neergezet. Dankzij de vele jaren ervaring, projecten en testen hebben we een bewezen werkwijze ontwikkeld. Deze werkwijze kan in iedere branche worden toegepast om websites te verbeteren.

Geen contracten
Contracten, Nee! Dat is voor bedrijven die te weinig waarde toevoegen. Voor bedrijven die geen vertrouwen in elkaar hebben. Bij ons hoef je NOOIT een contract af te sluiten. Je kan de samenwerking stoppen wanneer je wilt.

Objectieve rapportages
Wij kunnen veel vertellen en doen, maar met een objectieve rapportage weet je zeker dat het feitelijke informatie is. Dat je weet wat de voortgang is en of dat binnen het gestelde plaatje past. Daarom ontvang je altijd objectieve (door software gegenereerde) rapportages. En vertrouw je het niet? Dan kan je altijd een eigen software product of een second opinion aanvragen. Graag zelfs! Ons resultaat zal voor zich spreken.

Team van Klik Proces
Jaren geleden als zzp’er begonnen die tijdens zijn studie wat bijverdiende. Daarna de keuze gemaakt om niet voor een baas aan de slag te gaan, maar om Klik Proces verder uit te bouwen. Nu weer een aantal jaar verder zitten we met een prachtig team te werken in ons kantoorpand in Bodegraven.

De reden voor deze sterke groei? Resultaat gecombineerd met heldere en eerlijke communicatie. 6 dagen per week, 52 weken per jaar. Maar geloof ons niet op ons woord. Wij hebben liever dat je onze klanten op hun woord gelooft.

Eindresultaat

Dit is de grafiek die te verwachten is op het moment dat we starten. In het onderstaande voorbeeld is dat de blauwe lijn.

Zoekverkeer-Nieuwe-Website

Laat ons helpen om jouw website of webshop te laten knallen in Google.