VUI- Voice User Interface

Wat houdt voice User Interface in

Een stem-gebruikersinterface maakt gesproken menselijke interactie met computers mogelijk, met behulp van spraakherkenning om gesproken opdrachten en vragen te begrijpen, en meestal van tekst naar spraak om een ​​antwoord te spelen. Een Vocal Cord Dysfunction (VCD) is een apparaat dat wordt bestuurd met een spraakgebruikersinterface.

 

Voice user interfaces zijn toegevoegd aan auto’s, domoticasystemen, computerbesturingssystemen, huishoudelijke apparaten zoals wasmachines en magnetrons, en afstandsbedieningen voor televisie. Ze zijn de belangrijkste manier om interactie te hebben met virtuele assistenten op smartphones en slimme luidsprekers. Oudere automatische medewerkers (die telefoontjes doorverwijzen naar de juiste extensie) en interactieve spraakresponssystemen (die ingewikkelder transacties via de telefoon uitvoeren) kunnen reageren op het indrukken van toetsenbordknoppen via DTMF-tonen, maar die met een volledig spraakgebruikersinterface kunnen bellers gebruiken om verzoeken en antwoorden uit te spreken zonder op knoppen te hoeven drukken.

 

Nieuwere Vocal Cord Dysfunctions zijn luidsprekeronafhankelijk, zodat ze kunnen reageren op meerdere stemmen, ongeacht accent- of dialectische invloeden. Ze zijn ook in staat om tegelijkertijd op verschillende commando’s te reageren, vocale berichten te scheiden en geschikte feedback te geven, waarmee ze een natuurlijk gesprek nauwkeurig nabootsen.

Waarom is het belangrijk

Het is belangrijk om je als onderneming voor te bereiden op voice search. Hierbij speelt de voice user interface een belangrijke rol. Wanneer de voice user interface niet gebruiksvriendelijk is zal de klant al snel overstappen op een ander merk.

Wat je kunt verwachten:

Dit is de grafiek die te verwachten is op het moment dat we starten. In het onderstaande voorbeeld is dat de blauwe lijn.

Nieuwe website zoekverkeer Google

Laat ons helpen om jouw website of webshop te laten knallen in Google.