Beste young creator,

Zo te horen ben je op zoek naar een partij die je verder kan helpen met SEO of een onderdeel daarvan, zoals het schrijven van teksten. Dit kan voor je eigen bedrijf zijn of voor één van je klanten.

Wij zorgen er met zoekmachineoptimalisatie voor dat websites hoger scoren in Google. Ons bedrijf bestaat uit copywriters, linkbuilders en SEO-specialisten. Klik Proces is dus géén ZZP-bedrijf.

Voordelen van Klik Proces

 • Specialisten op het gebied van SEO, copywriting en linkbuilding
 • Alles is vrijblijvend, zonder contract
 • Projecten vanaf 1000 euro
 • Al meer dan 140 klanten geholpen, van lokale bedrijven tot multinationals als Goodyear
 • Jong team met 1 vast aanspreekpunt

 

Landelijke of lokale vindbaarheid

Klik Proces kan websites en webshops zowel landelijk als lokaal vindbaar maken. Het maakt voor ons niet uit waar jouw doelgroep zich bevindt en we passen onze werkwijze daarop aan. We zorgen ervoor dat je website te vinden is in de organische Google resultaten en in de Google Maps.

Onze werkwijze

Hoog in Google komen, pakken we zo aan:

Zoekwoordenonderzoek
We doen een uitgebreid zoekwoordenonderzoek om erachter te komen welke termen (potentiële) klanten gebruiken wanneer ze op zoek zijn naar jouw producten of diensten. Daarnaast doen we een grondig onderzoek naar producten, diensten, klanten en concurrenten.

Prioritering en Strategie
De resultaten bespreken we en vervolgens stellen we samen een plan op waarin we weergeven welke activiteiten op welk moment uitgevoerd zullen worden ter verbetering.

Uitvoering
Hierna gaan we direct aan de slag met de werkzaamheden die nodig zijn om het door jou beoogde resultaat te behalen. Bijvoorbeeld het schrijven en online plaatsen van landingspagina’s en/of blogberichten. Naast het schrijven van nieuwe teksten, herschrijven we ook huidige teksten. Het ontwikkelen van afbeeldingen, video materiaal en infographics kunnen we ook voor je verzorgen.

Linkbuilding
Om nog meer bezoekers naar je website te trekken, starten we met linkbuilding. We zorgen ervoor dat relevante websites naar jouw website verwijzen, zodat je website nog beter scoort in Google.

Analyse huidige website

Wil je een website door ons laten analyseren? Bijvoorbeeld om meer inzicht te krijgen in de doelgroep, content te verbeteren, meer linken te verkrijgen of om social media kansen overzichtelijk te krijgen?

Wij voeren analyses uit op de volgende gebieden:

 • Zoekwoorden
 • Content
 • Social media
 • Linkbuilding
 • Techniek van website of webshop
 • Conversie optimalisatie

 

Technische wijzigingen aan websites

Bij zoekmachineoptimalisatie komt meer kijken dan het schrijven van teksten en het bouwen van linken alleen. De techniek van een website moet ook voldoen aan belangrijke eisen. Google is onder andere kritisch op website snelheid, website structuur, opbouw van URL’s en overbodige code.

Wij zijn in staat om voor een bestaande website een rapportage op te stellen met verbeterpunten voor je huidige website-ontwikkelaar. Daarnaast voeren we technische wijzigingen zelf door of bouwen een volledig nieuwe website voor je.

Dit is onderdeel van ons seo proces en hiermee zorgen we ervoor dat Google jouw website makkelijker kan indexeren.

Altijd een uitgebreide rapportage

Je ontvangt wekelijks, maandelijks of per kwartaal een rapportage van ons die aan jouw wensen voldoet. In de rapportage geven we aan welke werkzaamheden we uitgevoerd hebben en hoe de website ervoor staat. Zo behoud je het overzicht over de voortgang van je website.

Tarieven voor zoekmachineoptimalisatie

Het tarief dat wij hanteren voor de geleverde diensten, is gebaseerd op de complexiteit van het onderwerp, de schrijfstijl, lengte van de teksten, techniek van de website, concurrentie op zoekwoorden en het benodigde vooronderzoek. Onze ervaring leert dat wij het beste resultaat boeken met budgetten van minimaal € 1.000.

Bedrijven met een kleiner budget, zijn geen goede match met ons. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor je op.

White label seo werkzaamheden

Wil je seo werkzaamheden uitbesteden aan een professioneel bedrijf? Wij staan open voor white label seo werkzaamheden. Uiteraard met volledige geheimhouding. Zo wordt je klant uitstekend geholpen onder jouw naam en kan jij je concentreren op andere belangrijke zaken.

Een blik op ons klantenbestand

In de afgelopen jaren hebben wij al meer dan 140 klanten geholpen. Ons klantenbestand bestaat uit klanten die we vanaf de start hebben geholpen bij het opzetten van hun website. Daarnaast hebben we ook diverse bedrijven geholpen om verder te groeien met hun website. Wanneer mogen we starten met het realiseren van een stijgende lijn in jouw organische zoekresultaten?

Wil je een vrijblijvend gesprek waarin we precies vertellen wat we voor je kunnen betekenen en hoe we dit aanpakken? Bel naar 085 040 60 94 en vraag naar Bart of mail naar bart@klikproces.nl

Tot dan!