Raak Je (potentiële) Klanten Met Krachtige Content

Heb je wekenlang of misschien wel maandenlang aan een gloednieuwe website gewerkt en is deze niet vindbaar tussen alle concurrerende websites op het wereldwijde web?

Wil jij potentiële klanten raken met veelzeggende teksten, aansprekende afbeeldingen en informatieve infographics? Ervoor zorgen dat zij daadwerkelijk contact opnemen, een product afnemen of een formulier invullen op je website?

Content is het toverwoord. Klik Proces maakt pagina’s voor je website waardoor je hoger in Google komt te staan. Daarnaast zorgen we ervoor dat met de juiste content via verschillende kanalen je bezoekers klanten worden.

Unieke en complete content

Voor elke bedrijf en voor elke branche schrijven we unieke content. Je kan erop vertrouwen dat wij ons goed inlezen en altijd zullen schrijven vanuit het bedrijf.

7 jaar ervaring

Al ruim 7 jaar is ons gehele team bezig met websites, Google, bezoekers, testen en meten. Iedere dag werken we hard om beter te worden. 

Ontdek de kracht van content

Vind jij dat het produceren van content vrij eenvoudig is? Is er bij jou ook een medewerker in dienst die een vlotte pen heeft en daarom de teksten voor de website schrijft en af en toe een blog online zet? Vindt een andere medewerker het wel leuk om één keer per week met social media bezig te zijn? Doe je dit alles omdat andere bedrijven het ook doen en je niet achter wilt blijven?

Mag ik jou wat vertellen? Je onderschat net als veel anderen de kracht van content. Krachtige content produceren is meer dan een tekst, afbeelding, infographic of filmpje online zetten.

Door deze middelen op een slimme manier toe te passen kun je een ware relatie aangaan met je (potentiële) klanten. Een diepgaande relatie die gebaseerd is op wederzijds vertrouwen en die voor beide partijen veel kan opleveren.

Wat je met content bereikt

Er bestaan heel veel soorten content en allemaal hebben ze hun eigen doel. Jij bepaalt welke doelen jouw content heeft. De content moet uiteraard altijd aansluiten op de behoeften van jouw doelgroep. Met je doelstellingen in je achterhoofd ga je de conversatie met je klanten aan.

Informeren

Een website kan als doel hebben om bezoekers te informeren over aangeboden diensten of producten. Door de bezoeker waardevolle content voor te schotelen, zal deze jou zien als expert op dit gebied en ook eerder producten of diensten afnemen.

Ook het aanbieden van handleidingen op een blog, het plaatsen van een infographic of een persbericht op je website en het geven van tips via social media vallen onder informeren.

Amuseren

Een leuk geschreven blog, een grappige afbeelding of een spreuk hebben allemaal het doel om de ontvanger te amuseren. Door je potentiële klant te amuseren, krijgt deze een goed gevoel bij jouw organisatie en zal deze als eerste aan jou denken wanneer hij het product of dienst nodig heeft dat jij aanbiedt.

Activeren

Wanneer je content gebruikt voor een reclame-uiting of advertentie, dan is je doel om de ontvanger tot actie over te laten gaan. Je doel is bijvoorbeeld om een product of dienst te verkopen of een offerte op te stellen.

Ook een call to action blok op een website is een vorm van content die de bezoeker oproept om actie te ondernemen. Bijvoorbeeld door zich in te schrijven voor de nieuwsbrief, een offerteformulier aan te vragen of een product in een winkelmandje te plaatsen.

Verkoop

Vergeet uiteraard de directe verkooppagina’s niet. De pagina’s geschreven voor sterk commerciële zoektermen, waardoor je klant direct een offerte aanvraagt of een product koopt.

Klik Proces zorgt ervoor dat jij een langdurige relatie opbouwt met je klanten

Heb je weinig tijd om content te ontwikkelen en online te plaatsen? Dit is geen nieuws voor ons om te horen. Voor veel ondernemers is content een ware uitdaging. Klik Proces weet hier wel raad mee. Wij zorgen ervoor dat jij een langdurige relatie met je klant opbouwt door je op allerlei fronten te helpen met je content.

Soorten Content

Er zijn uiteenlopende soorten content die wij je aanbieden. De meest voorkomende zijn: 

Webteksten

We zetten aansprekende teksten en afbeeldingen op je website waar je bezoekers zich in herkennen en die hen aansporen tot bepaald gedrag. Gedrag dat binnen jouw doelstellingen ligt.

Daarnaast zorgen we ervoor dat de content op je website geschikt is voor Google. Google herkent deze teksten en afbeeldingen en beoordeelt ze als relevant. Jij trekt hierdoor nog meer bezoekers naar je website die op zoek zijn naar hetgeen jij aanbiedt. 

Blogs

Blogs zorgen voor extra promotie voor jouw bedrijf en je kan er je expertise mee aantonen. Wij zijn in staat om jouw doelgroep te inspireren door het schrijven van blogs met daarin relevante zoekwoorden.

Wanneer blogs gedeeld worden via social media levert dat extra naamsbekendheid op. Als er naar jouw blogs gelinkt wordt, dan heeft dat een positieve uitwerking op je positie in Google. 

Persberichten

Met een persbericht breng je mensen op de hoogte van nieuws over jouw organisatie. Het delen van dit nieuws zorgt voor meer website-bezoekers en daarnaast helpt het om hoger in Google te komen.

Wij schrijven nette persberichten en voegen relevante zoekwoorden toe, zodat je persbericht altijd voor zoekmachines geoptimaliseerd is.

Social Media

Social media zet jouw bedrijf in de spotlights. Door de juiste berichtjes te plaatsen, werk je aan je imago, krijg je meer naamsbekendheid en krijgen je volgers een goed gevoel bij jouw organisatie.

Klik Proces plaatst content op jouw social media kanalen waarmee je bij je volgers een gevoelige snaar raakt. Dit gebeurt uiteraard allemaal in overleg. 

Hoe Klik Proces te werk gaat

Klik Proces zorgt ervoor dat jij met je content een emotionele band kunt opbouwen met je klanten en zo je doelen kunt bereiken.

Dit doen we onder andere door:

  • woorden te gebruiken die jouw doelgroep begrijpt;
  • de doelgroep heel persoonlijk aan te spreken op een voor hen prettige manier;
  • afbeeldingen te plaatsen die jouw doelgroep raken;
  • kleuren toe te passen waardoor de doelgroep tot aankoop overgaat.

Daarnaast helpen we je om content hoger in Google te plaatsen door:

  • woorden te gebruiken waarop jouw doelgroep zoekt in Google;
  • afbeeldingen te plaatsen met passende zoekwoorden;
  • ervoor te zorgen dat Google jouw content herkent en waardeert.

Het online promoten van content

Aansprekende content moet gedeeld worden met de rest van de wereld. Klik Proces verspreidt content over jou op het wereldwijde web op geschikte websites. Content die aanspreekt, zal verder gedeeld worden en er zal ook gelinkt worden naar jouw website.

Deze promotie door middel van linkbuilden en social media leidt tot een hogere naamsbekendheid en een hogere ranking in Google. Uiteindelijk zorgt het voor meer klanten en een beter imago.

Neem vrijblijvend contact op met Klik Proces

Wil je weten welke kracht content voor jouw organisatie in petto heeft? We helpen je bij het bereiken van je doelen en gaan hierover graag een gesprek met je aan. Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Wat je kunt verwachten:

Dit is de grafiek die te verwachten is op het moment dat we starten. In het onderstaande voorbeeld is dat de blauwe lijn.

Zoekverkeer-Nieuwe-Website

Laat ons helpen om jouw website of webshop te laten knallen in Google.