Wie zijn wij?

Klik Proces is een jong en informeel internetmarketingbedrijf in Bodegraven. Hierdoor zijn wij vaak de eerste in de branche met nieuwe ideeën, onderzoeken en strategieën. Dit maakt ons een partner die altijd up-to-date is van de laatste trends en ontwikkelingen, werkwijze en technieken op het gebied van SEO, conversieoptimalisatie, voice search en YouTube. 

Ons team is al ruim 10 jaar bezig met websites optimaliseren, meer bezoekersaantallen en testen en metingen. Hierdoor kennen we alle kneepjes van het vak. Benieuwd naar de keiharde resultaten die we, in uiteenlopende branches, hebben geboekt? Bekijk dan onze case studies.

Het team

Van SEO-specialisten tot aan content specialisten en video editors, team Klik Proces heeft alles in huis om het beste uit jouw bedrijf te halen. 6 dagen per week, 50 weken per jaar staan wij uiterst gemotiveerd voor je klaar om jouw doelen om te zetten in een heldere marketingstrategie. Of het nu gaat om groei in bezoekersaantallen, leads of omzet, voor elk doel zien wij een mooie kans. 

We zijn met een team van 15 specialisten:

1x SEO, CRO en YouTube strategie (Bart)

2x SEO copywriters (Demi & Nils)

2x Conversie copywriters (Roos & Wietske)

2x Technisch SEO specialisten (Thom & Jasper)

3x Linkbuilding specialisten (Tim, Jorin en Niels)

1x Content manager (Marc)

1x Algemeen online marketeer (Jonathan)

1x Administratie (Kimberly)

2x video editors (Rob & Lucas)

 

Bedrijfscultuur

Wij streven naar resultaat. Om dit te behalen werken we met 4 kernwaarden: 

> Doelgericht: Ons diverse team van SEO marketeers tot content specialisten stelt samen, vanuit jouw bedrijfsdoelen, een concrete strategie en bijpassend stappenplan op. Vanuit deze bedrijfsdoelen streven wij naar het gewenste resultaat. Door onze ervaring hebben we een bewezen werkwijze ontwikkeld, waardoor we al 231 klanten uit 204 branches hebben mogen helpen. 

> Waarheid: Wij spreken altijd de waarheid naar onze klanten toe. Is een gewenst doel praktisch niet haalbaar, zoals een hoog resultaat in een korte tijd? Dan geven wij dit eerlijk toe en zullen we meedenken naar een nieuw haalbaar doel. Na ruim 10 jaar hebben we bijzonder effectieve technieken gevonden, die bijna niemand toepast, waardoor we altijd een plan B hebben om je website te laten groeien. 

> Betrokkenheid: We bouwen bedrijven zo structureel en voor de langere termijn uit met resultaat dat blijvend is. Hierdoor vinden we het belangrijk om je, het hele traject, op de hoogte te stellen. Dit doen we door voldoende contactmomenten in te plannen om de huidige voortgang en planning te bespreken. 

> Groei: Wij streven naar groei op alle mogelijke vlakken. Van groei in conversie tot aan groei in websitebezoekers. Om continue groei te kunnen realiseren, nu en in de toekomst, blijven we wekelijks onderzoeken en testen draaien om nieuwe trends en ontwikkelingen te monitoren. Bekijk hier onze resultaten

Waarom Klik Proces bij jou past

Wanneer je voor Klik Proces kiest profiteer je van verschillende voordelen

> 10 jaar ervaring: Gedurende afgelopen 10 jaar heeft Klik Proces een goede dosis aan ervaring opgedaan op het gebied van websites, Google en bezoekers en hebben daardoor voor jou de passende oplossing!

> Contractvrij: Klik Proces is geheel vrij van contract. Je kunt altijd stoppen als het resultaat uitblijft of er andere verwachtingen zijn. 

> Jong/informeel/professioneel team: Met ons team heb je een partner die altijd up-to-date is van de laatste werkwijzen en technieken. Wij zijn vaak de eerste in de branche met nieuwe ideeën, onderzoeken en strategieën, waardoor wij jou het beste werk kunnen leveren. 

> Blijvend resultaat: Wij bouwen bedrijven dusdanig structureel en voor de lange termijn uit dat het resultaat blijvend is. 

> Bewezen werkwijze: We hebben over de jaren onze bewezen werkwijze ontwikkeld door met 231 klanten uit 204 branches te werken waaronder: Bax Music, Hypotheekshop en de Consumentenbond. 

Hoe Klik Proces te werk gaat

Hoe wij te werk gaan

Benieuwd naar hoe wij te werk gaan? Bekijk ons algemene traject:

Deze klanten hebben ons al uitgedaagd

Wij zijn trots op de behaalde resultaten. Door keihard te werken en transparante communicatie, gecombineerd met onze succesformule hebben wij online successen geboekt. 

Wat klanten over Klik Proces zeggen

Wij zijn trots op de behaalde resultaten. Door keihard te werken en transparante communicatie, gecombineerd met onze succesformule hebben wij online successen geboekt. 

Voordat wij met Klik Proces aan de slag gingen, scoorde onze website niet super in Google en bovendien haalden we een lage conversie op de bezoekers.

Wouter Eijkelenkamp

Vertegenwoordiger, Dation

Klik Proces heeft een uitstekend klantenonderzoek gedaan en daarbij scherp omschreven waarom klanten voor ons kiezen en wat ‘online’ naar voren zou moeten komen.

Hans Schaap

Eigenaar, Greenstar

De resultaten zijn meetbaar en aantoonbaar. En bovenal zijn de resultaten goed. In Klik Proces vonden wij een professionele, bevlogen en betrokken partner.

Fred Slob

Eigenaar, Kontent Structures

Hoe het allemaal begon 

Kom jij ons team versterken?

Wil je ons team komen versterken? Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Laat ons weten wat je aanspreekt aan Klik Proces en wat jouw toegevoegde waarde is voor ons team. Ook wanneer we geen vacature open hebben staan, drinken we graag een kop koffie met je.

Neem contact op met Bart

Hey, mijn naam is Bart, ik ben de eigenaar van Klik Proces. Wil je meer weten over onze specialismen of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op via info@klikproces.nl of 085 040 6094, ik vertel graag meer over Klik Proces.

[1.316 Abonnees]
[1.316 Abonnees]