Wie zijn wij?


Klik Proces is een jong en informeel internetmarketingbedrijf in Bodegraven. Hierdoor zijn wij vaak de eerste in de branche met nieuwe ideeën, onderzoeken en strategieën. Dit maakt ons een partner die altijd up-to-date is van de laatste trends en ontwikkelingen, werkwijze en technieken op het gebied van SEO, conversie optimalisatie en YouTube.


Ons team is al ruim 11 jaar bezig met websites optimaliseren, meer bezoekersaantallen en testen en metingen. Hierdoor kennen we alle kneepjes van het vak. Benieuwd naar de keiharde resultaten die we, in uiteenlopende branches, hebben geboekt? Bekijk dan onze tientallen case studies.


Wat Ons Uniek Maakt


Bart is 11 jaar geleden begonnen als zzper, die tijdens zijn studie wat bijverdiende. Drie jaar later heeft hij de keuze gemaakt om niet voor een baas aan de slag te gaan, maar om Klik Proces verder uit te bouwen.


Nu weer 8 jaar verder zitten we met een prachtig team van 20 medewerkers te werken in ons kantoorpand in Bodegraven. De reden voor deze groei? Resultaat gecombineerd met heldere en eerlijke communicatie. Zes dagen per week, 50 weken per jaar.


Maar geloof ons niet op ons woord. Wij hebben liever dat je onze klanten op hun woord gelooft. Bekijk wat klanten zeggen over Klik Proces.Maak Kennis Met


Ons Team

We zijn met een team van ongeveer 20 specialisten:

1x SEO, CRO en YouTube strategie (Bart)

2x SEO copywriters (Demi & Nils)

2x Conversie copywriters (Roos & Wendy)

2x Technisch SEO specialisten (Thom & Jasper)

3x Linkbuilding specialisten (Tim, Jorin en Niels)

4x Algemeen online marketeer (Jonathan, Mireille, Tim en Denny)

1x Administratie (Kimberly)

2x video editors (Rob & Lucas)

En natuurlijk ondersteunen door het jaar heen verschillende stagelopers ons bedrijf 🙂