Klanten Waar We Mooie Dingen Voor Mochten Doen

Wij kunnen als bedrijf vele mooie verhalen of resultaten vertellen, maar onze klanten doen dat veel beter. Bekijk hieronder een selectie van de meer dan 187 projecten die wij hebben afgerond of nog altijd lopen.

Don’t Take Our Word For It

De resultaten zijn meetbaar en aantoonbaar. En bovenal zijn de resultaten goed
In Klik Proces vonden wij een professionele, bevlogen en betrokken partner.

Nadat Klik Proces voor ons een nieuwe website heeft ontworpen en gebouwd, zijn wij tevens een voortdurende samenwerking aangegaan om de online bruikbaarheid en vindbaarheid van ons bedrijf te waarborgen en te blijven verbeteren.

Een traject voor lange termijn ga je alleen aan met een partij die je kunt vertrouwen, waaraan je zaken uit handen kunt geven en op een prettige manier mee kunt samenwerken. Klik proces is voor ons die partij.

Men heeft een directe en duidelijke manier van communicatie en een groot inlevingsvermogen in bedrijf en branche.

De resultaten zijn meetbaar en aantoonbaar. En bovenal zijn de resultaten goed.

Iedere ondernemer die zich online op een professionele manier wil profileren, continu op zoek is naar verbeteringen qua bruikbaarheid en vindbaarheid van de website, is bij Klik Proces aan het juiste adres!

Fred Slob

Eigenaar

Meer relevante bezoekersaantallen, meer respons via de contact link op de site en meer offerte aanvragen. Voor een van onze websites wilden wij een nieuw design laten maken, maar gaande weg onze kennismaking bleek dat we niet alleen het design moesten aanpakken, maar ook het ‘de fundering’.

Onze huidige site was destijds een redelijke site welke met een aantal zoekwoorden goed werd gevonden op internet maar hierin viel volgens Klik Proces nog veel te verbeteren.

Na enige twijfel zijn we mede op hun advies de site gaan herschrijven en opnieuw inrichten.

Met als resultaat meer relevante bezoekersaantallen, meer respons via de contact link op de site en meer offerte aanvragen. Kortom een geweldig resultaat!

De aanpak is duidelijk, concreet en meetbaar.

Ronald Barendse

Eigenaar

Wekelijks Scoren we Hoger in Google. Voordat wij met Klik Proces aan de slag gingen, scoorde onze website niet super in Google en bovendien haalden we een lage conversie op de bezoekers.

Klik Proces heeft ons een aantal goede suggesties en adviezen gegeven om dit verbeteren.

Aan de hand van een grondig onderzoek binnen onze branche en onder onze klanten, heeft Klik Proces de opbouw en inhoud van de pagina’s herschreven en hierin een nieuwe structuur aangebracht.

Sinds deze nieuwe versie live is gegaan scoren we wekelijks hogere posities in Google en bovendien hebben na enkele weken al bijna twee keer zoveel aanvragen via de website!

De samenwerking met Klik Proces verloopt zeer prettig; enorm pro-actief en helder in de communicatie.

De opdrachten worden niet alleen goed uitgevoerd, maar denken hierbij ook out of the box en komt met vernieuwende ideeën om de website verder te optimaliseren.

Wij bevelen Klik Proces zeker aan!

Wouter Eijkelenkamp

Vertegenwoorder Dation

Wij hadden een ietwat verouderde website die onvoldoende gericht was op de wensen van onze bezoekers.

Klik Proces heeft een uitstekend klantenonderzoek gedaan en daarbij scherp omschreven waarom klanten voor ons kiezen en wat ‘online’ naar voren zou moeten komen.

Vervolgens zijn de onderzoeksbevindingen ook geïmplementeerd in onze nieuwe website, waarbij sterk is samengewerkt met designers, developers en ons commerciële team.

Hans Schaap

Eigenaar