Hoog In Google Komen, Pakken We Zo Aan!

Heb je een mooie website die nauwelijks te vinden is? Is hoger in Google komen je grootste wens? Dankzij zoekmachineoptimalisatie is Google beter in staat om je website een score te geven. 

Klik Proces optimaliseert jouw website en zorgt ervoor dat jouw website hoog in Google komt te staan, zodat bezoekers jou vinden en jij meer winst maakt.

Voor elke bedrijf en voor elke branche schrijven we unieke content. Je kan erop vertrouwen dat wij ons goed inlezen en altijd zullen schrijven vanuit het bedrijf.

Je ontvangt altijd een objectieve rapportage. En vertrouw je het niet? Dan kan je altijd een eigen software product of second opion aanvragen.

Zoekmachineoptimalisatie: een doelgericht proces

Zoekmachineoptimalisatie is het proces dat ertoe leidt dat jouw website hoger in Google komt te staan. Door het toepassen van gerichte kennis en de juiste expertise is Klik Proces in staat om de positie van jouw website in Google te beïnvloeden. Binnen enkele weken is er al resultaat zichtbaar.

Samen met jou doorlopen we in dit proces de volgende fasen:

Onderzoek

Een (zoekwoorden)onderzoek is van cruciaal belang in het zoekmachineoptimalisatieproces. Het vormt de basis van het het algehele zoekmachineoptimalisatieplan op langere termijn. Bij het uitvoeren van een zoekwoordenonderzoek kruipen we volledig in de huid van (potentiële) klanten. Wij bekijken hun zoekverkeer: internationaal, nationaal of lokaal.

We doen daarnaast grondig onderzoek naar je producten en/of diensten, klanten en concurrenten. Hierdoor ontdekken we welke woorden jij op je website moet gebruiken om te scoren in Google.

Planning

We stellen een plan samen waarin wij duidelijk weergeven welke activiteiten we op welk moment gaan uitvoeren. Op deze manier werken wij toe naar een gezamenlijk doel en heb jij meer overzicht en duidelijkheid voor je bedrijf.

Content

Het schrijven van treffende en aantrekkelijke teksten is een vak. Een vak dat de tekstschrijvers van Klik Proces uitstekend beheersen. Wij gaan graag met jou het gesprek aan over de schrijfstijl die wij moeten hanteren en wat het doel van de teksten moet zijn.

Onze content is niet alleen fijn leesbaar, maar uiteraard ook aangepast op Google. Dat wil zeggen dat er relevante zoekwoorden in verwerkt zijn, waar veel mensen op zoeken in de zoekmachine. Google zal de content op jouw website beoordelen als nuttige informatie en je website krijgt daardoor een mooie plaats in de zoekmachineresultaten. Wij gaan tevens op zoek naar bijpassend beeld- en videomateriaal.

Linkbuilden

Linkbuilding is het bouwen en verkrijgen van relevante links vanuit websites, blogs en fora naar jouw website. Het doel hiervan is om nog meer bezoekers naar je website te trekken en om een hogere plaats in Google te verkrijgen. Iedere relevante externe link die naar jouw website verwijst, ziet Google als een extra stem dat jouw website een belangrijke website is.

Bied jij een uniek product of een bijzondere dienst aan, dan kunnen enkele externe links jou al een toppositie in Google geven. Bevindt jouw bedrijf zich in een competitieve branche? Dan is online promotie extra belangrijk om je van concurrenten te onderscheiden. Ons doel is om zoveel mogelijk stemmen voor jouw website te verzamelen, zodat jouw website bovenaan komt te staan.

Techniek

Bij zoekmachineoptimalisatie komt meer kijken dan het schrijven van teksten en het bouwen van linken alleen. De techniek van je website moet ook voldoen aan allerlei eisen. Google is bijvoorbeeld kritisch op website snelheid, fout opgebouwde URL’s en overbodige code.

Klik Proces is in staat om voor jouw huidige website technische wijzigingen door te voeren of een volledig nieuwe website te bouwen. Dit is onderdeel van ons zoekmachineoptimalisatieproces. Kortom, hiermee zorgen we ervoor dat Google jouw website makkelijker kan indexeren.

Rapportage

Bij Klik Proces ontvang je een rapportage die aan jouw wensen voldoet. Dit doen we wekelijks, maandelijks of per kwartaal. In de rapportage geven we aan welke werkzaamheden we uitgevoerd hebben en hoe de website ervoor staat. Zo behoud jij het overzicht over de voortgang van je website.

Eindresultaat

Dit is de grafiek die te verwachten is op het moment dat we starten. In het onderstaande voorbeeld is dat de blauwe lijn.

Laat ons helpen om jouw website of webshop te laten knallen in Google.