Linkbuilden Professioneel Uitbesteden Voor Een Hogere Positie in Google

Is het zoekwoordenonderzoek uitgevoerd en zijn de teksten geschreven? Dan is het tijd voor de volgende stap: linkbuilden. 

Door links te verkrijgen naar jouw website, stijgt je website in no-time naar de top van Google.

Linkbuilden kan op veel verschillende manieren. Afhankelijk van jouw website en branche bepalen we een linkbuilding strategie die werkt.

Je ontvangt altijd een objectieve rapportage. En vertrouw je het niet? Dan kan je altijd een eigen software product of second opion aanvragen.

Linkbuilding: het verkrijgen van relevante links

Wat is linkbuilding? Linkbuilding is het verzamelen van relevante links van andere websites, blogs, social media en fora die verwijzen naar jouw website.

Dankzij deze links trek je enerzijds direct relevante bezoekers naar jouw website. Anderzijds zorg je ervoor dat je website verder in Google stijgt. Dit komt doordat Google jouw online reputatie in de gaten houdt. Wanneer Google ziet dat veel andere websites naar jouw website linken, word je beloond met een hogere ranking.

Dat is linkbuilden in een notedop.

Linkbuilding uitbesteden? Klik Proces laat mensen op internet over jouw bedrijf praten

Klik Proces verkrijgt op veel verschillende manieren. Tientallen om precies te zijn.

Afhankelijk van jouw website en branche wordt een linkbuilding strategie bepaald. Dit kan zo eenvoudig zijn als enkele directorie linken te plaatsen per week gecombineerd met het schrijven van enkele simpele artikelen.

Dit wordt meestal ook wel gezien als ‘gratis linkbuilding’. Het is de meest eenvoudige manier van linkbuilding. Alleen helpt deze manier van linkbuilden niet altijd.

Daarom zijn de meeste klanten zijn op zoek naar de echt kwalitatieve linken. Linken vanuit blogs, online magazines en andere websites die sterk gerelateerd zijn aan de diensten of producten die verkocht worden.

Backlinks die niet alleen zorgen voor een stijging in Google, maar ook direct bezoekers doorsturen.

Elke maand weer.

Dat betekent:

 • opzoeken van relevante websites
 • vinden van contactgegevens
 • contacteren van de websites
 • pitchen van jouw website
 • onderhandelen over de voorwaarden
 • overtuigen om naar jouw website te linken
 • opvolgen van e-mails
 • controleren van link plaatsingen
 • monitoren dat backlinks niet verwijderd worden

We hebben het daarmee dus niet over linkruilen, startpagina’s, PBN’s of artikelmarketing. We ontwikkelen alleen echte linken, vanuit belangrijke websites in jouw branche.

Van 10 naar 80 linken vanuit blogs. Dat ziet er ongeveer zo uit in linkgroei.

Wij zorgen er altijd voor dat we links plaatsen die zo relevant mogelijk zijn. Dat wil zeggen dat de site waarop de link geplaatst wordt ook een binding heeft met je bedrijf. Het bedrijf bevindt zich bijvoorbeeld in dezelfde branche of geeft informatie over jouw diensten of producten.

We zijn op de hoogte van alle ins and outs op het gebied van linkbuilding. Onder andere met betrekking tot:

 • webshops en websites
 • het aantrekken van links
 • gastbloggen
 • Contacteren van bloggers en influencers
 • anchor text ratios
 • DA, PA, TF, CF en AR
 • Blog outreach op tientallen manieren

Uiteraard hebben we alle software in beheer die ervoor nodig is om op grote schaal linkbuilding campagnes te draaien. Honderden e-mails per dag versturen bijvoorbeeld. Of het opzoeken van 500 websites en contactinformatie over één onderwerp.

Wij hebben alles wat nodig is om op grote schaal kwalitatieve linken te krijgen.

Daarnaast zijn we altijd direct op de hoogte van updates die Google hanteert om een hoge kwaliteit van zoekresultaten aan bezoekers te presenteren. Ongeacht welk dier Google nu weer loslaat in de update dierentuin.

Naast ons werk voor klanten, hebben we websites in eigen beheer en houden we zelf een blog bij. Hierop passen we dezelfde linkbuildingtechnieken toe.

Wat wij je garanderen

Wij garanderen je de allerhoogste kwaliteit linken passend bij jouw budget, in combinatie met een gestructureerde werkwijze. We doen niet zomaar wat, maar werken met één groot doel in ons achterhoofd. Jouw website moet gewaardeerd worden door Google, zodat deze een hogere positie in de zoekresultaten krijgt dan de websites van concurrenten.

Hoe we met jou meedenken

We werken graag vanuit jouw bedrijfsdoelen. Dat betekent dat we altijd uitgaan van jouw persoonlijke wensen en strategisch meedenken met jouw organisatie. Wij gaan zo te werk dat jij snel resultaat ziet. Samen komen we verder dan alleen.

De resultaten brengen we graag voor je in kaart. We delen een overzichtelijk document met je waarin je ziet welke linken wij geplaatst hebben. Daarnaast geven we uiteraard inzicht in de voortgang van de door jou gestelde doelen. Denk aan bezoekersaantallen en je positie in Google.

Wat je kunt verwachten:

Dit is de grafiek die te verwachten is op het moment dat we starten. In het onderstaande voorbeeld is dat de blauwe lijn.

Laat ons helpen om jouw website of webshop te laten knallen in Google.